tzaranu Reputație: 1095 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Barbatul ideal? Poi il vad in fiecare dimineata in oglinda cand imi fac toaleta ... coane, chiar incepusem sa-mi fac idei. zic: "buey, de ce deschisera oamenii astia topic dedicat pentru sensei picon?". basca faptul ca si mata fusesi mai "rar" o perioada, chiar nu stiam ce sa mai cred...
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2013 Postat Februarie 3, 2013 Barbatul ideal? Poi il vad in fiecare dimineata in oglinda cand imi fac toaleta ... @Picon maestre ... acum foarte serios vorbind, nu te sperii de el cand il vezi ?
boieru Reputație: -378 Postat Februarie 7, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Oh_4-extA5E
bazdkiii Reputație: 497 Postat Februarie 9, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Februarie 9, 2013 de ce place la o femeie cand un barbat are gropite?
valysweet Reputație: 4 Postat Februarie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Februarie 10, 2013 Magic blue, dupa cum se vede, tu iti doresti un harem. Sa zicem, ca l-ai gasit pe asa zisul "Fat-Frumos cu palosul gros"si, intruneste in proportie de 99% calitatile pe care ti le doresti sa le aiba...crezi ca nu te vei plictisi de el? Cand viata e nefericita, e greu de suportat. Atunci cand este fericita, este ingrozitor s-o pierzi. Ajungi la acelasi lucru.
Angel Reputație: 244 Postat Februarie 10, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Februarie 10, 2013 Magic blue, dupa cum se vede, tu iti doresti un harem. Sa zicem, ca l-ai gasit pe asa zisul "Fat-Frumos cu palosul gros"si, intruneste in proportie de 99% calitatile pe care ti le doresti sa le aiba...crezi ca nu te vei plictisi de el? Cand viata e nefericita, e greu de suportat. Atunci cand este fericita, este ingrozitor s-o pierzi. Ajungi la acelasi lucru.Ah...deci magic isi doreste un barbat perfect? aaaaaa...pai acum se explica de ce e el mai sensibiluhm..uhm...retrag ce-am spus mai sus....sunt de fapt gras,fara simtul umorului,si-mi place sa pescuiesc.. Magic e barbat coane...ce-ai inteles matale din topicul asta ramane un mister...ca si ce-am inteles eu din postarea de mai sus...probabil..
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 10, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 10, 2013 Si eu vroiam sa-i spun acelasi lucru.Magic blue e de sex masculin si nu cred ca are alte preferinte.
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 10, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Februarie 10, 2013 Barbatul ideal NU:- bea- fumeaza- inseala- exista
azi nu Reputație: 1103 Postat Decembrie 25, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Oh_4-extA5E
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2013 ideal este relativ. Fiecare femeie (sau nu ) are propriul sau tipar de barbat ideal... Pentru a fi cat mai aproape de standardele mele, barbatul ar trebui sa aiba o caruta de umor, sa aiba carisma, sa fie destept...de restul ne ocupam pe parcurs, modelam, ne acomodam... Barbatul ideal este acela cere stie ce gandesti fara sa fie langa tine macar, este tipul cu care poti comunica telepatic, doar gandindu-va unul la altul...este barbatul in fata caruia te simti efectiv goala, nimic nu-i poti ascunde pentru ca te simte... 4
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2014 Postat Ianuarie 9, 2014 O femeie isi doreste 4 animale : - un Jaguar : in garaj - un Taur : in pat - o Vulpe :in sifonier - un Bou : s-o intretina 11
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 9, 2014 O femeie isi doreste 4 animale : - un Jaguar : in garaj - un Taur : in pat - o Vulpe :in sifonier - un Bou : s-o intretinaVentrino, te-ai dat jos dupa gard si te-ai furisat in sifonier ? Bag de seama ca nu mai esti Fanu' No1, acum esti amant 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 @euflo: Barbatul ideal??? Stiti ce mi-a spus aseara cand l-am intrebat daca chiar exista?? " Sunt doar un soft dezvoltat de moderatorii de pe forum pentru a tine utilizatorul Sorina4u wet, horny and connected :D" 3
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 9, 2014 Nu stiu cum e alti, eu sunt ala de nu place domne la dame deloc.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 9, 2014 Pai pune-ti un treling si pantofi cu toc 3 6
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 Sau incearca niste blugi care vin bine pe .... fund Am spus asta pentru ca ati omis ca barbatul perfect, in opinia mea, trebuie sa aiba si ceva .... portbagaj pe care sa-mi arunc si eu un ochi...o mana... 2
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 9, 2014 Sau incearca niste blugi care vin bine pe .... fund Am spus asta pentru ca ati omis ca barbatul perfect, in opinia mea, trebuie sa aiba si ceva .... portbagaj pe care sa-mi arunc si eu un ochi...o mana... http://24.media.tumblr.com/d30c3883f6395102fd211484c285f615/tumblr_mhz0guTFX41refo9bo4_r1_400.gif http://cdn.lipstiq.com/wp-content/uploads/2013/04/tumblr_m8ctx7CK9w1r19qf1.gif
tzaranu Reputație: 1095 Postat Ianuarie 9, 2014 Postat Ianuarie 9, 2014 @euflo: Barbatul ideal??? Stiti ce mi-a spus aseara cand l-am intrebat daca chiar exista?? " Sunt doar un soft dezvoltat de moderatorii de pe forum pentru a tine utilizatorul Sorina4u wet, horny and connected :D"Sorina, cred ca te inseli, nu ai vorbit cu mine aseara Si... chiar nu v-ati plictisit sa vorbiti despre mine de vreo 5 pagini incoace?...
Clontosul Reputație: 535 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 9, 2014 Sau incearca niste blugi care vin bine pe .... fund Am spus asta pentru ca ati omis ca barbatul perfect, in opinia mea, trebuie sa aiba si ceva .... portbagaj pe care sa-mi arunc si eu un ochi...o mana... Atunci cred ca eu sunt barbatul ideal pentru tine... poti chema si niste prietene, aveti toate unde sa puneti mana: 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 Sorina, cred ca te inseli, nu ai vorbit cu mine aseara Si... chiar nu v-ati plictisit sa vorbiti despre mine de vreo 5 pagini incoace?... Ahahaahhhaaa
bubu77 Reputație: 142 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Ianuarie 9, 2014 @euflo: Barbatul ideal??? Stiti ce mi-a spus aseara cand l-am intrebat daca chiar exista?? " Sunt doar un soft dezvoltat de moderatorii de pe forum pentru a tine utilizatorul Sorina4u wet, horny and connected :D"Deam' Gyrl, eram in timpul liiber!
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 Pai...te astept sa-mi implinesti fanteziile despre care am vorbit ulterior
bubu77 Reputație: 142 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Ianuarie 9, 2014 Yaaaap beb'.....! Am bufetul diversificat!
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2014 Barbatul ideal??? Stiti ce mi-a spus aseara cand l-am intrebat daca chiar exista?? " Sunt doar un soft dezvoltat de moderatorii de pe forum pentru a tine utilizatorul Sorina4u wet, horny and connected :D" Iti recomand HER. http://www.filme-bune.net/her-ea-2013-filme-online-subtitrat-in-romana/
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 22, 2014 $$$ relatedhttp://www.primermagazine.com/wp-content/uploads/2008/11/Cash/Cash_Feature.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum