Sari la conținut

BARBATUL IDEAL

Postări Recomandate

Postat

Barbatul ideal? Poi il vad in fiecare dimineata in oglinda cand imi fac toaleta ... :laugh2

coane, chiar incepusem sa-mi fac idei. zic: "buey, de ce deschisera oamenii astia topic dedicat pentru sensei picon?". basca faptul ca si mata fusesi mai "rar" o perioada, chiar nu stiam ce sa mai cred... ;)

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Barbatul ideal? Poi il vad in fiecare dimineata in oglinda cand imi fac toaleta ... :laugh2

@Picon maestre ... acum foarte serios vorbind, nu te sperii de el cand il vezi ?       :laugh2

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

de ce place la o femeie cand un barbat  are gropite? :) 

Postat

Magic blue, dupa cum se vede, tu iti doresti un harem. Sa zicem, ca l-ai gasit pe asa zisul "Fat-Frumos cu palosul gros"si, intruneste in proportie de 99% calitatile pe care ti le doresti sa le aiba...crezi ca nu te vei plictisi de el?

Cand viata e nefericita, e greu de suportat. Atunci cand este fericita, este ingrozitor s-o pierzi. Ajungi la acelasi lucru.

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Magic blue, dupa cum se vede, tu iti doresti un harem. Sa zicem, ca l-ai gasit pe asa zisul "Fat-Frumos cu palosul gros"si, intruneste in proportie de 99% calitatile pe care ti le doresti sa le aiba...crezi ca nu te vei plictisi de el? Cand viata e nefericita, e greu de suportat. Atunci cand este fericita, este ingrozitor s-o pierzi. Ajungi la acelasi lucru.

Ah...deci magic isi doreste un barbat perfect? aaaaaa...pai acum se explica de ce e el mai sensibiluhm..uhm...retrag ce-am spus mai sus....sunt de fapt gras,fara simtul umorului,si-mi place sa pescuiesc..:( :D

Magic e barbat coane...ce-ai inteles matale din topicul asta ramane un mister...ca si ce-am inteles eu din postarea de mai sus...probabil..

• Oras:Bucuresti
Postat

ideal este relativ. Fiecare femeie (sau nu  :laugh2 ) are propriul sau tipar de barbat ideal...

Pentru a fi cat mai aproape de standardele mele, barbatul ar trebui sa aiba o caruta de umor, sa aiba carisma, sa fie destept...de restul ne ocupam pe parcurs, modelam, ne acomodam...

Barbatul ideal este acela cere stie ce gandesti fara sa fie langa tine macar, este tipul cu care poti comunica telepatic, doar gandindu-va unul la altul...este barbatul in fata caruia te simti efectiv goala, nimic nu-i poti ascunde pentru ca te simte... :love    :heart:

• Like 4
Vizitator IzabellaSex&Bdsm
Reputație: 0
Postat

O femeie isi doreste 4 animale :

- un  Jaguar : in garaj

- un Taur : in pat

- o  Vulpe :in sifonier

- un Bou : s-o intretina

• Like 11
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

O femeie isi doreste 4 animale :

- un  Jaguar : in garaj

- un Taur : in pat

- o  Vulpe :in sifonier

- un Bou : s-o intretina

Ventrino, te-ai dat jos dupa gard si te-ai furisat in sifonier ? Bag de seama ca nu mai esti Fanu' No1, acum esti amant 

• Like 2
Postat

@euflo:  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Barbatul ideal??? Stiti ce mi-a spus aseara cand l-am intrebat daca chiar exista??

" :no2 Sunt doar un soft dezvoltat de moderatorii de pe forum pentru a tine utilizatorul Sorina4u wet, horny and connected  :D"

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai pune-ti un treling si pantofi cu toc :laugh2

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Sau incearca niste blugi care vin bine pe .... fund  :blushing2

Am spus asta pentru ca ati omis ca barbatul perfect, in opinia mea, trebuie sa aiba si ceva .... portbagaj :laugh2  :laugh2  :laugh2  pe care sa-mi arunc si eu un ochi...o mana... :D

• Like 2
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Am spus asta pentru ca ati omis ca barbatul perfect, in opinia mea, trebuie sa aiba si ceva .... portbagaj :laugh2  :laugh2  :laugh2  pe care sa-mi arunc si eu un ochi...o mana... :D

http://24.media.tumblr.com/d30c3883f6395102fd211484c285f615/tumblr_mhz0guTFX41refo9bo4_r1_400.gif

http://cdn.lipstiq.com/wp-content/uploads/2013/04/tumblr_m8ctx7CK9w1r19qf1.gif

Postat

Barbatul ideal??? Stiti ce mi-a spus aseara cand l-am intrebat daca chiar exista??

" :no2 Sunt doar un soft dezvoltat de moderatorii de pe forum pentru a tine utilizatorul Sorina4u wet, horny and connected  :D"

Sorina, cred ca te inseli, nu ai vorbit cu mine aseara :D

Si... chiar nu v-ati plictisit sa vorbiti despre mine de vreo 5 pagini incoace?...

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Atunci cred ca eu sunt barbatul ideal pentru tine... poti chema si niste prietene, aveti toate unde sa puneti mana:

post-76822-0-88313300-1389272223_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Sorina, cred ca te inseli, nu ai vorbit cu mine aseara :D

Si... chiar nu v-ati plictisit sa vorbiti despre mine de vreo 5 pagini incoace?...

Ahahaahhhaaa

:hug1  :girly

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Deam' Gyrl, eram in timpul liiber!

Postat

Iti recomand HERhttp://www.filme-bune.net/her-ea-2013-filme-online-subtitrat-in-romana/

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...