adafeu Reputație: 151 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Si eu am prins-o ultima data cand facea FK, era senzatie. Probabil o sa-l readuca in viitorul apropiat. Link spre comentariu
Subterana Reputație: 91 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 oră, adafeu a spus: Si eu am prins-o ultima data cand facea FK, era senzatie. Probabil o sa-l readuca in viitorul apropiat. Vreau si eu așa senzație…sa-l reintroducă ca s-o vizitez si eu 😆 1 1 Link spre comentariu
adafeu Reputație: 151 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 1 oră în urmă, Subterana a spus: Vreau si eu așa senzație…sa-l reintroducă ca s-o vizitez si eu 😆 Scrie ca face in functie de compatibilitate, poate selectia ei e riguroasa. Ally, lamureste-ne tu mai bine Link spre comentariu
deagosvatra Reputație: -88 Postat Ianuarie 10, 2022 Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Buna, se poate o programare , vreau sa văd cizmele alea albe ! 2 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Bună 😘 ! Tin sa precizez ca în perioada următoare o sa îmi desfășor activitatea în sectorul 1 mai exact locația se afla chiar lângă hotelul Intercontinental , voi fi singura in locație, iar cu siguranță locurile de parcare nu sunt o problemă. Pupiciiii 🤗 3 3 Link spre comentariu
adafeu Reputație: 151 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Alinuta, esti ca vinul, pe an ce trece mai buna! Te rog sa ne lamuresti cu serviciile, mai ales daca FK mai face parte din meniu. Te pup, seara frumoasa si abia astept sa te revad! 2 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Bună! Disponibila astazi pana la ora 00 , cât despre FK in ultima perioada am fost răcită si am preferat sa evit , însă este in funcției de chimie și igiena . Zi frumoasă! Pupici 1 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Bună 😘 ! Disponibilă astăzi până la ora 23.30 Zi frumoasă! 🤗 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Bună! Disponibilă astăzi până în jurul orei 22 . Zi frumoasă. Pupiciii👄💋 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Bună! 😘 Disponibilă astăzi pana în jurul orei 23 . Zi frumoasa ! Pupici Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Bună 🤗! Dimposibila astazi in jurul orei 22 . Zi frumoasă! 😘 4 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Bună! 😚 Disponibilă pana în jurul orei 22 . Zi frumoasa ! 🤗💋 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Bună! Disponibilă astăzi pana în jurul orei 22 . Pupici 😚😚 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 22, 2022 Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Bună! Disponibilă pana în jurul orei 22. Pupici 😘 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Hei ! Disponibilă până în jurul orei 22 . Pupici 😘 Link spre comentariu
sexonthebeachcj Reputație: 5 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Buna! In weekend activezi? Link spre comentariu
le0pardul Reputație: 76 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Am fost la ea acum aprox 1saptama, deschisa, vorbăreța, arata bine puțin brunețica de la solar probabil, nu e țigancă😂, nu iti da starea aia de anxietate cu ceasul, accepta poziții 69, capra, mis, prietenosa, 69 Note: GFE 9 Oral 9 NP 9 Per total 9 nu dau 10 decât daca ma "indragostesc" de ea 2 1 1 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Bună! Disponibilă până în jurul orei 23 astăzi! Pupici😘 Link spre comentariu
Ilolo64 Reputație: 2 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Acum 9 ore, Allysweet03 a spus: Bună! Disponibilă până în jurul orei 23 astăzi! Pupici😘 Link spre comentariu
Ilolo64 Reputație: 2 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 https://vm.tiktok.com/ZMLLU2LLm/ Bună dragi compatrioți țin sa precizez că am vizitat-o pe doamna Alina săptămâna trecută, locație decentă, ea este prezentabila aproape ca în poze deoarece pozele sunt profesionale lasă o mica diferență... Intrat în locație am auzit mici zgomote (am crezut că mi se pare) bine înțeles ca nu m-am înșelat dar nici nu am luat în seamă am trecut la subiectul pt care am venit, odată terminată treaba mi-am luat la revedere și când am ieșit pe ușa simțul meu răutăcios a zis sa trag puțin cu urechea la ușă.. Cea am auzit? Surpriză domnisoara alina sta cu pestele în casa care după fiecare client o întreabă ce a făcut și cum a făcut. Sa nu o mai lungim va las pe voi sa trageți concluzia v-am lăsat un lin mai sus care l-am găsit pe tik tok. 2 Link spre comentariu
eu31 Reputație: 128 Postat Ianuarie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 9 ore, Ilolo64 a spus: https://vm.tiktok.com/ZMLLU2LLm/ Bună dragi compatrioți țin sa precizez că am vizitat-o pe doamna Alina săptămâna trecută, locație decentă, ea este prezentabila aproape ca în poze deoarece pozele sunt profesionale lasă o mica diferență... Intrat în locație am auzit mici zgomote (am crezut că mi se pare) bine înțeles ca nu m-am înșelat dar nici nu am luat în seamă am trecut la subiectul pt care am venit, odată terminată treaba mi-am luat la revedere și când am ieșit pe ușa simțul meu răutăcios a zis sa trag puțin cu urechea la ușă.. Cea am auzit? Surpriză domnisoara alina sta cu pestele în casa care după fiecare client o întreabă ce a făcut și cum a făcut. Sa nu o mai lungim va las pe voi sa trageți concluzia v-am lăsat un lin mai sus care l-am găsit pe tik tok. Multumim colegu… era pe lista mea in acest weekend… Link spre comentariu
clement mic Reputație: 996 Postat Ianuarie 29, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 9 hours ago, Ilolo64 said: https://vm.tiktok.com/ZMLLU2LLm/ Bună dragi compatrioți țin sa precizez că am vizitat-o pe doamna Alina săptămâna trecută, locație decentă, ea este prezentabila aproape ca în poze deoarece pozele sunt profesionale lasă o mica diferență... Intrat în locație am auzit mici zgomote (am crezut că mi se pare) bine înțeles ca nu m-am înșelat dar nici nu am luat în seamă am trecut la subiectul pt care am venit, odată terminată treaba mi-am luat la revedere și când am ieșit pe ușa simțul meu răutăcios a zis sa trag puțin cu urechea la ușă.. Cea am auzit? Surpriză domnisoara alina sta cu pestele în casa care după fiecare client o întreabă ce a făcut și cum a făcut. Sa nu o mai lungim va las pe voi sa trageți concluzia v-am lăsat un lin mai sus care l-am găsit pe tik tok. Oh my God. She was in my list but she always answer then ignore my messages. She gets me tired The first time we almost fixed a meeting, then suddenly she stopped talking Then another time she just sends "Hello" then disappear again She doesn't seem serious 1 1 Link spre comentariu
Subterana Reputație: 91 Postat Ianuarie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 13 ore, Ilolo64 a spus: https://vm.tiktok.com/ZMLLU2LLm/ Bună dragi compatrioți țin sa precizez că am vizitat-o pe doamna Alina săptămâna trecută, locație decentă, ea este prezentabila aproape ca în poze deoarece pozele sunt profesionale lasă o mica diferență... Intrat în locație am auzit mici zgomote (am crezut că mi se pare) bine înțeles ca nu m-am înșelat dar nici nu am luat în seamă am trecut la subiectul pt care am venit, odată terminată treaba mi-am luat la revedere și când am ieșit pe ușa simțul meu răutăcios a zis sa trag puțin cu urechea la ușă.. Cea am auzit? Surpriză domnisoara alina sta cu pestele în casa care după fiecare client o întreabă ce a făcut și cum a făcut. Sa nu o mai lungim va las pe voi sa trageți concluzia v-am lăsat un lin mai sus care l-am găsit pe tik tok. Doamne ce țărănoi burtos si prost tatuat! 🤦♂️ Nu le inteleg pe fetele astea cum pot sa fie atata de fraiere si sa producă bani in modul asta pt toti terminații! Poate daca s-ar apuca de carat cu roaba(nu-l cred bun de altceva) ar schimba si fizicul ala de pinguin. 2 Link spre comentariu
Ilolo64 Reputație: 2 Postat Ianuarie 29, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 6 minute, Subterana a spus: Doamne ce țărănoi burtos si prost tatuat! 🤦♂️ Nu le inteleg pe fetele astea cum pot sa fie atata de fraiere si sa producă bani in modul asta pt toti terminații! Poate daca s-ar apuca de carat cu roaba(nu-l cred bun de altceva) ar schimba si fizicul ala de pinguin. 😂😂😂😂😂 Bine punctat 🤘👍👍 Link spre comentariu
Allysweet03 Reputație: 47 Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Bună ! Nu vreau sa dau curs discuțiilor de genul mi se par penibile si nici sa conving pe cineva ,dar acum chiar m-am amuzat . Băieți stau intr-o garsoniera open-space chiar micuța, unde țineam "peștele" după draperie langa patul unde ne desfasuram? Secolul 21 , mileniul 3 , anul 2022 , peștele putea sa fie cel mult in tigaie si asta pentru ca acvariu nu am 🤣. În cazul tău ori m-ai auzit vorbind pe video la telefon , ori iti sunt un ghimpe in talpă si te deranjez de când activez prin zonă, dar ca idee e loc pentru toată lumea sub soare . Zi buna 😘 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum