catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Pai asta zic nu ma cert aici ☺️❣️Foarte bine. Eu n-am făcut decat să-mi prezint nemulțumirea legata de ultima tentativă de a te vizita. Mai fusesem de cateva ori mai demult si consider ca ești printre cele mai frumoase fete care au fost prin Ploiești. Speram ca vei remedia problema pe care am spus ca o ai, dar vad ca tu esti bine asa si am încheiat discutia aici. Distracție plăcută cu cine vrei tu! :) 7 Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Foarte bine. Eu n-am făcut decat să-mi prezint nemulțumirea legata de ultima tentativă de a te vizita. Mai fusesem de cateva ori mai demult si consider ca ești printre cele mai frumoase fete care au fost prin Ploiești. Speram ca vei remedia problema pe care am spus ca o ai, dar vad ca tu esti bine asa si am încheiat discutia aici. Distracție plăcută cu cine vrei tu! :) Și eu am spus ca încerc sa fac asta cu programările sa ajungă toată lumea și etc ... Ok 😉 închidem aici â˜ºï¸ Mulțumesc 😘 Link spre comentariu
manete Reputație: 27 Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Salutare! am vizitat-o pe Rebeca pt prima dată.. ce pot să spun e că nu se pierde mult timp intre programari;unul cobora scările cand eu urcam iar altul astepta la scară când eu plecam!asta e partea nasoală!din ce-am văzut când am intrat si am făcut cunoștință cu frumosul specimen,am observat că Rebeca are un fel de asistentă (cam ciorică) care se ocupă de programări in timp ce frumosul specimen este la datorie!asta nu e neapărat rău,dar asistenta nu are training in domeniu și nu prea știe cum să facă programările sau poate are un bonus consistent in funcție de programări?!Ce pot să vă zic despre frumosul specimen aka Rebeka este că fata e super mișto:zice că are 21 de ani dar nu-i dai 18,intre 45-48kg,are buze botoxate cu care face un oral demențial,are niște sâni de-ți vine să-i ții numai in gură,o păsărică mică de nu știi ce să-i faci mai întâi, să o lingi sau să o fuți..cred că e destul, i-am făcut ceva reclamă dar chiar așa e! vă îndemn să vă înfruptați!Rebeka ești o tipă mișto de tot,abia aștept să te revăd! 2 Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Buna, vizitati noul sit de intalniri din orasul dvs --> www.ci8.de/romaniaTermina cu prostiile astea.... 1 Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Mai eu încerc sa țin de programări și îți dai seama ca nu îmi place ca cineva sa vina sa aștepte ... doar ca nu răspund doar eu la telefonul meu și poate colega mea nu știe ca eu am vorbit înainte cu altcineva ... cine a fost la mine știe asta . Eu încerc sa mulțumesc pe toată lumea sa plece mulțumit persoana aia .. ce sa zic spune-i numărul tău și promit ca vei fi primul data viitoare 😘😘 Rebeca, greseala se plateste! Dacă ai 2 programari la aceeași oră atunci suporți si intri cu amândoi odata. E o idee buna. ÃŽn altă ordine de idei daca futacii se întâlnesc la usa sau pe scara tu nu mai iei in calcul sa faci un dus, sa mai schimbi o lenjerie, o fată de perna, sa aduni prezervativul aruncat pe jos? Intreb pt un prieten. Si apropo, exista washapp. Sa ti lase mesaje acolo si vorbesti cu ei in pauze. Sau guvida are cursuri de programator? 1 Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Salutare! am vizitat-o pe Rebeca pt prima dată.. ce pot să spun e că nu se pierde mult timp intre programari;unul cobora scările cand eu urcam iar altul astepta la scară când eu plecam!asta e partea nasoală!din ce-am văzut când am intrat si am făcut cunoștință cu frumosul specimen,am observat că Rebeca are un fel de asistentă (cam ciorică) care se ocupă de programări in timp ce frumosul specimen este la datorie!asta nu e neapărat rău,dar asistenta nu are training in domeniu și nu prea știe cum să facă programările sau poate are un bonus consistent in funcție de programări?!Ce pot să vă zic despre frumosul specimen aka Rebeka este că fata e super mișto:zice că are 21 de ani dar nu-i dai 18,intre 45-48kg,are buze botoxate cu care face un oral demențial,are niște sâni de-ți vine să-i ții numai in gură,o păsărică mică de nu știi ce să-i faci mai întâi, să o lingi sau să o fuți..cred că e destul, i-am făcut ceva reclamă dar chiar așa e! vă îndemn să vă înfruptați!Rebeka ești o tipă mișto de tot,abia aștept să te revăd! Mersi Mult 😘 Te aștept cu drag și data viitoare 😘 pupicei Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 ] Mersi Mult 😘 Te aștept cu drag și data viitoare 😘 pupiceiAaa și am uitat sa Menționez dacă te-ai întâlnit cu cineva nu era de la mine ðŸ˜... mai am colege pe palier cu mine care lucrează și ele .., și sunt tot 2 Link spre comentariu
Vizitator bolidu19 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Bună seara ,la care număr de telefon poți fi contactată ? Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Buna , nu sunt momentan 😘 revin peste câteva zile Link spre comentariu
add1adrian89 Reputație: 11 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 BUna! Un update cand mai exact o sa tereintorci? Link spre comentariu
aduuu22 Reputație: 35 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 De cate ori am sunat-o nu am reușit niciodată sa ajung la ea plus ca era si ocupata Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Februarie 7, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 7, 2020 BUna! Un update cand mai exact o sa tereintorci?Buna , momentan nu sunt in țara 😘 când revin anunț aici . Pupici dulci 🥰 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 7, 2020 Buna , momentan nu sunt in țara când revin anunț aici . Pupici dulci Esti la San Remo ? :snap 3 Link spre comentariu
curvar2013 Reputație: 4 Postat Februarie 10, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2020 Esti in Scotia?? 🤔 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 10, 2020 Esti in UE ? :thinking 1 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 10, 2020 E de apreciat, avem produse bune la export, mai echilibram balanta de plati externe a tarii. 9 Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 A plecat spre o tara mai ploioasa(cea mai mare din regat)....unde evită romanii(afla ca esti roman, închide telefonul)....însă, culmea, a ales o tara cu foarte mulți romani...dar a plecat sa o prinda brexitul acolo , sa si faca acte, sa fie in regula...si.a tras si un nume de scenă asa...mai cu origini slave...s.a rebranduit fata. Domnisoara, daca vezi acest mesaj sa stii ca e urat sa uiti de unde ai plecat, aici te ai format, aici ai mâncat o paine si acum închizi usa in nas conationalilor tai....offofff...strainatatea asta.... Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 BUna! Un update cand mai exact o sa tereintorci?momentan testeaza piata in regat....nu ti poate spune o data exacta...e in functie de cum merge piata...oricum nu prea mai agreaza romanașii.... Link spre comentariu
chev007 Reputație: 408 Postat Februarie 12, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 12, 2020 Domnisoara, daca vezi acest mesaj sa stii ca e urat sa uiti de unde ai plecat, aici te ai format, aici ai mâncat o paine si acum închizi usa in nas conationalilor tai....offofff...strainatatea asta....Ce-ai man, te doare capul? A muncit fata pana acum, muncește în continuare, nu datorează nimănui nimic. I-ai dat tu cu imprumut bani de avion pentru a pleca din țară, iar acum nu te mai baga în seama?Ce-i prostia asta generala cu "a uitat de unde a plecat"? Adică, dacă te-ai născut la țară, iar la 20-30...80 de ani ai devenit milionar (prin munca, nu prin "ghinion" - 6 case din meditații), dacă ai vilă cu piscina la Monaco, trebuie sa te caci în continuare în fundul curții ca sa nu uiți de unde ai plecat? 4 Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 Ce-ai man, te doare capul? A muncit fata pana acum, muncește în continuare, nu datorează nimănui nimic. I-ai dat tu cu imprumut bani de avion pentru a pleca din țară, iar acum nu te mai baga în seama?Ce-i prostia asta generala cu "a uitat de unde a plecat"? Adică, dacă te-ai născut la țară, iar la 20-30...80 de ani ai devenit milionar (prin munca, nu prin "ghinion" - 6 case din meditații), dacă ai vilă cu piscina la Monaco, trebuie sa te caci în continuare în fundul curții ca sa nu uiți de unde ai plecat?stai linistit frate ca nu ma ducea pe moca la ea si nici la nivelul preturilor din românia, ii plăteam pretul din regat.... Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 13, 2020 stai linistit frate ca nu ma ducea pe moca la ea si nici la nivelul preturilor din românia, ii plăteam pretul din regat....Cat costa acolo, 100-150£?De banii aia iti iei bilete la Wizz, platesti 3 futaiuri si faci o excursie in România cu ocazia asta. :)Ce rost are s-o futi acolo?? 7 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 13, 2020 Aere..... :hmmm 4 Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 Cat costa acolo, 100-150£?De banii aia iti iei bilete la Wizz, platesti 3 futaiuri si faci o excursie in România cu ocazia asta. :)Ce rost are s-o futi acolo??am vrut de mult sa ajung la ea.....nu o mai prind in romania... 3 Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Februarie 14, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 14, 2020 A plecat spre o tara mai ploioasa(cea mai mare din regat)....unde evită romanii(afla ca esti roman, închide telefonul)....însă, culmea, a ales o tara cu foarte mulți romani...dar a plecat sa o prinda brexitul acolo , sa si faca acte, sa fie in regula...si.a tras si un nume de scenă asa...mai cu origini slave...s.a rebranduit fata. Domnisoara, daca vezi acest mesaj sa stii ca e urat sa uiti de unde ai plecat, aici te ai format, aici ai mâncat o paine si acum închizi usa in nas conationalilor tai....offofff...strainatatea asta.... Nu cred ca am înțeles este cumva treaba ta unde am plecat eu ? Te-am deranjat pe tine cu ceva sau am cerut ceva de la tine ? ... unii sunteți mult prea rai ca sa meritați ceva . Eu mi-am făcut datoria sa anunț ca nu sunt in oraș pentru persoanele care au fost interesate ! Nu sunt in Uk sau unde ați văzut alte poze ... acele fete doar îmi folosesc pozele și atât . Nu mai fii tu așa curios unde sunt eu și de une am plecat eu . 😠bafta 3 Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Nu cred ca am înțeles este cumva treaba ta unde am plecat eu ? Te-am deranjat pe tine cu ceva sau am cerut ceva de la tine ? ... unii sunteți mult prea rai ca sa meritați ceva . Eu mi-am făcut datoria sa anunț ca nu sunt in oraș pentru persoanele care au fost interesate ! Nu sunt in Uk sau unde ați văzut alte poze ... acele fete doar îmi folosesc pozele și atât . Nu mai fii tu așa curios unde sunt eu și de une am plecat eu . 😠baftavreau un număr, mi s.a pus pata pe tine...atata tot Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum