Sari la conținut

Deep Throat Spray

tomson

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am vrut sa vin la tine, ca imi pusesem sperante , ti-am scris  in pm de cateva ori dar nu prea ai dat nici tu un raspuns clar ai zis :  " vb cand vii"

Si tu ai limitele tale normall si de aceea. Iar eu stiindu-ma dificil nu am riscat.

Tomson daca asta e placerea ta, mergi la Delia!

Fara nicio retinere!

Eu am fost asta vara sa-mi satisfac exact aceasi pofta. Iti dau cuvantul meu ca Delia e una din singurele 2 fete care mi-au facut deepthroat. La capitolul asta fata este jos palaria!

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Tomson daca asta e placerea ta, mergi la Delia!

Fara nicio retinere!

Eu am fost asta vara sa-mi satisfac exact aceasi pofta. Iti dau cuvantul meu ca Delia e una din singurele 2 fete care mi-au facut deepthroat. La capitolul asta fata este jos palaria!

Și 'halaltă' cine e? :D

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

• Oras:F
Postat

A incercat cineva spray uri sau geluri pentru indepartarea reflexului de voma ?

Ma gandesc sa ajut pe cineva care suge minunat dar are reflex puternic de voma mai la adancime.

Ar fi excelent sa mai castigam 2 ,3 cm de profunzime. avand in vedere ca is genul gros cu cap mare ma gandeam la astea cu anestezic , cu lidocaina . Numa sa nu ma anestezieze si pe mine :)

In US e plin de ele insa pe sex shop-urile noastre online nu am vazut .

Daca e prea groasa, nu trece si gata. 

Nu rezolvi nimic cu spray-ul cu lidocaina etc: efectul dureaza pana intr-un minut, si daca intra in contact cu penisul (presupun ca nu vrei sa faci cu prezervativ!), nu mai simti nimic (amorteste) si probabil ca vei pierde erectia complet. Exista si gel cu benzocaina, mult mai eficient dar totusi nu este ce iti trebuie tie. Reflexul de voma (gag reflex) se inhiba cu timpul. Pana atunci, jucati-va cu el... e interesant cand penetrezi (anal, mai ales) si persoana penetrata are reflexul de voma: vezi cum se simte pe pula, poti sa-i bagi degetele pe gat, sa o faca ea, sa te ajuteun prieten etc. Vezi si facialabuse, gaglatina, ghettogaggers etc., pentru inspiratie. Eu personal am orgasm la stimularea nervului vag prin gat (ceva mai puternic, cu efect pe prostata, asa cum la femei este o inervatie comuna cu zona colului uterin...)  :laugh2  dar doar o femeie care simte la fel a putut sa depisteze asta. 

• Like 2
Postat

Trebuie mult exercițiu...cu mâna pentru inceput....3,4,5 degete in gură cat mai mult....și controlul respiratiei....spray ul nu ajută! Și cel mai important....sa nu mănânce înainte :)

Scuza-ma ca intervin: tu nu ai gag reflex sau l-ai inhibat treptat? Norocosi barbatii care te-au ajutat, in ultima varianta. 

Pentru inhibare merge mai bine progresiv, cu periuta de dinti, din experienta mea. Si daca nu continui o zi, doua, se formeaza iar. De asemenea, apa cu sare mai reduce din el... Sincer, o cautare pe Google "How to stop gag reflex..." te va conduce catre multe lectii utile, inclusiv stimularea unor puncte de presiune etc. 

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

http://nimfomane.com/forum/topic/101745-concurs-cel-mai-mare-penis-de-pe-forum/page-2

Am dimensiunile un spray Gilette de spuma de ras din ala albastru , vezi cu ala cum merge

attachicon.gifperim.jpg

La dracu, nu ai dat link-ul cum trebuie, o pui pe Delia sa vada tot felul de pule penibile pana sa ajunga la pula ta serioasa  :slap2  :laugh2

http://nimfomane.com/forum/topic/101745-concurs-cel-mai-mare-penis-de-pe-forum/?p=3172732

• Oras:Timisoara
Postat

Daca e prea groasa, nu trece si gata. 

Nu rezolvi nimic cu spray-ul cu lidocaina etc: efectul dureaza pana intr-un minut, si daca intra in contact cu penisul (presupun ca nu vrei sa faci cu prezervativ!), nu mai simti nimic (amorteste) si probabil ca vei pierde erectia complet. Exista si gel cu benzocaina, mult mai eficient dar totusi nu este ce iti trebuie tie. Reflexul de voma (gag reflex) se inhiba cu timpul. Pana atunci, jucati-va cu el... e interesant cand penetrezi (anal, mai ales) si persoana penetrata are reflexul de voma: vezi cum se simte pe pula, poti sa-i bagi degetele pe gat, sa o faca ea, sa te ajuteun prieten etc. Vezi si facialabuse, gaglatina, ghettogaggers etc., pentru inspiratie. Eu personal am orgasm la stimularea nervului vag prin gat (ceva mai puternic, cu efect pe prostata, asa cum la femei este o inervatie comuna cu zona colului uterin...)  :laugh2  dar doar o femeie care simte la fel a putut sa depisteze asta. 

Scuza-ma ca intervin: tu nu ai gag reflex sau l-ai inhibat treptat? Norocosi barbatii care te-au ajutat, in ultima varianta. 

Pentru inhibare merge mai bine progresiv, cu periuta de dinti, din experienta mea. Si daca nu continui o zi, doua, se formeaza iar. De asemenea, apa cu sare mai reduce din el... Sincer, o cautare pe Google "How to stop gag reflex..." te va conduce catre multe lectii utile, inclusiv stimularea unor puncte de presiune etc. 

Sa inteleg ca esti gay ? 

Postat

ce-s tompsoane cu toate photoshopurile alea?

nu stiti voi ce e ala blowjob cu deepthroat adevarat, pana cand nu ati avut placerea de a vedea trucul magic al deliei: face pula si coaiele sa dispara

Postat

Sa inteleg ca esti gay ? 

De ce crezi ca ar trebui tu sa intelegi ceva in legatura cu mine?!  :laugh2 Ai vreo propunere? 

Postat

ce-s tompsoane cu toate photoshopurile alea?

nu stiti voi ce e ala blowjob cu deepthroat adevarat, pana cand nu ati avut placerea de a vedea trucul magic al deliei: face pula si coaiele sa dispara

Da ce voiai sa las fata sa se vada ?
Postat

De ce crezi ca ar trebui tu sa intelegi ceva in legatura cu mine?!  :laugh2 Ai vreo propunere?

Nu
Postat

Ai ales-o pe asta ca are macroglosie ca tine :)

Ea e ok dar nu are ala cine stie ce dotare pentru ditai botu cat area ea parea mai mare limba ei  ! :)

Uite aici o tipa mai faina si cu o scula de nota 10

https://www.xvideos.com/video19535889/sensational_blowjob_skills

Postat

Poate ma enervezi si-ti pun un film cu mine cand ma fut in gat! Au mai spus cateva ca "se lasa de futut" (de tot, nu doar pe bani), una singura m-a invins in competitie dreapta  :laugh2 . Daca gaseam un swing club adevarat in cacatu' asta de tara, te provocam la un concurs live (ca Sabrina Deep, difuzam in direct  :kiss2. 

• Like 1
Postat

Poate ma enervezi si-ti pun un film cu mine cand ma fut in gat! Au mai spus cateva ca "se lasa de futut" (de tot, nu doar pe bani), una singura m-a invins in competitie dreapta  :laugh2 . Daca gaseam un swing club adevarat in cacatu' asta de tara, te provocam la un concurs live (ca Sabrina Deep, difuzam in direct  :kiss2. 

De spray-urile astea stiu de la un gay american  care tot asa ca si tine se lauda.

Nu a reusit sa ma convinga sa il las sa imi arate cepoate  pentru ca sunt spre deceptia lor sunt 100% str8. Ma acostau tot asa pe net cand mai interactionam cu tipe. Doar femeile ma pot suge si nu oricare stau doar la maestre chiar si in ziua de azi. Se poate verifica in zecile de recenzii ale mele ca nu am mare interes pentru oralul lor. Mai bine le fac eu + normal. Asta pentru ca ma enerveaza mai mult . Sigur au fost si cateva exceptii bune cam una din 10 care m-au surprins dar si alea prea scurt ,  iar mie ala de calitate imi place sa fie abundent , asa am fost obisnuit. 

Exemple pozitive : Delia CT , Raluka Sb , Ika +  , Michelle 

Postat

De spray-urile astea stiu de la un gay american  care tot asa ca si tine se lauda.

Nu a reusit sa ma convinga sa il las sa imi arate cepoate  pentru ca sunt spre deceptia lor sunt 100% str8. Ma acostau tot asa pe net cand mai interactionam cu tipe. Doar femeile ma pot suge si nu oricare stau doar la maestre chiar si in ziua de azi. Se poate verifica in zecile de recenzii ale mele ca nu am mare interes pentru oralul lor. Mai bine le fac eu + normal. Asta pentru ca ma enerveaza mai mult . Sigur au fost si cateva exceptii bune cam una din 10 care m-au surprins dar si alea prea scurt ,  iar mie ala de calitate imi place sa fie abundent , asa am fost obisnuit. 

Exemple pozitive : Delia CT , Raluka Sb , Ika +  , Michelle 

Mai, eu nu ti-am propus tie nimic. Poate Deliei  :blushing2 . Si... spre deosebire de aia, am avut maxim de performanta fara spray-uri si alte interventii biochimice. 

• Like 1
Postat

Mai, eu nu ti-am propus tie nimic. Poate Deliei  :blushing2 . Si... spre deosebire de aia, am avut maxim de performanta fara spray-uri si alte interventii biochimice. 

Da a-ti facut un concurs sau cum ? Daca tot ai inceput sa te lauzi zi-i ce ispravi ai facut :)

p.s.

Si chimba  avataru ala horror, mai crede lumea ca esti tu 

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

'mi-aș poola în ea de ortografie!

Postat

Da' ati facut un concurs sau cum ? Daca tot ai inceput sa te lauzi zi-i ce ispravi ai facut :)

p.s.

Si chimba  avataru ala horror, mai crede lumea ca esti tu 

Da, de mai multe ori, cu cate un cuplu  .  As vrea eu sa fac multe, da' n-am cu cine.  :no2

E mai bun avatarul asta? 

• Like 1
Postat

Tomson... provocare...fa ți o poză la pula și pune-o aici sau pe p.m privat

provocare: fa-ti tu poza cu spray-ul Gillette in DT si pune aici sau in pm , atunci  te cred :-) 

Postat

provocare: fa-ti tu poza cu spray-ul Gillette in DT si pune aici sau in pm , atunci  te cred :-) 

Daca imi fac eu, te superi? Nu ti-o dau tie, i-o dau Deliei. Poza, in prima faza. 

• Like 1

Postat

Daca imi fac eu, te superi? Nu ti-o dau tie, i-o dau Deliei. Poza, in prima faza. 

Chiar asa , sa inceapa concursul , sa vedem cine castiga tu sau Delia. Eu zic sa postati amandoi aici cu Gillettu sa vedm care ia mai mult

Premiul e baiatul asta :

http://nimfomane.com/forum/topic/106655-marius-dotatu-timisoara-bypentru-gayfemeicupluri/

I uite ce frumusete de mascul dotat ti-am gasit E in genul meu la scula dar mult mai bine la corp eu am si grasime asta e numa vana tot. Asta daca se dovedeste ca e real. Ca acu observ ca pozele cu dotarea is fara tatuaje 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare