Sari la conținut

0743547758-Delia fund bombat

robinfut

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

te-as mai vizita dar m-am speriat de cate camere de luat vederi au pus la locatie

🤣🤣🤣🤣🤦â€â™€ï¸ðŸ¤¦â€â™€ï¸ðŸ¤¦â€â™€ï¸ðŸ¤¦â€â™€ï¸ðŸ¤¦â€â™€ï¸asta este bn....este pt siguranta oricui camerele !!! Este foarte bn chiar pt mn !!!
Postat

Buna Anastasia, vreau sa te vad marti cand ajung in iasi. Cum facem cu programarea, vrei sa te sun luni cu o zi inainte ?

da ,cel mai bn!!! Pup
Postat

Bună Anastasia!

O primăvară frumoasă de asemenea.

Poți să confirmi, te rog, dacă mai ești în Iași, programul, și dacă tariful e tot de 150/250?

Am tot citit ultimele pagini și nu prea e utilă informația mulțumită colegilor care vorbesc pe lângă..

Mulțumesc!

Postat

Bună Anastasia!

O primăvară frumoasă de asemenea.

Poți să confirmi, te rog, dacă mai ești în Iași, programul, și dacă tariful e tot de 150/250?

Am tot citit ultimele pagini și nu prea e utilă informația mulțumită colegilor care vorbesc pe lângă..

Mulțumesc!

buna !!! Da sunt in iasi ,acceiasi locatie ...

Soseaua moara de foc nr 33 si acelasi pret

Vizitator 10samsung
Reputație: 0
Postat

Niște fotografii de actualitatea ar aduce un plus valoare topicului. Mulțumesc.

Nu mai ai material de laba ?
Postat

Delia, rusinica, am avut alaltăieri o programare la 2, am sunat de ma luat toate cele și nici măcar bunul simt sa răspunzi sau sa motivezi cumva. Nu face bine la portofoliu.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ea m-ai face de-astea, si mie mi-a facut o data dar nah...

Postat

Buna ziua!!! Am vrut sa ignor mesajele astea!! Dar tin sa va zic macar atat!! Pe forumul asta sunt cei mai ,,buni",critici....am observat ca la asta va pricepeti cel mai bn !! Este mult mai usor sa aruncati cu noroi in persoana respectiva decat sa intrebati ,,esti bn" , ,,sper ca este totul in regula" si imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem.....nu una doua ...puneti o eticheta si vai ce o facut,ce tragedie !!! Am observat ca mai degraba lasati com aiurea decat bune cand se merita ..cand sunteti multumiti!!! Deobicei aud EU nu sunt sa las com....eu doar citesc.....dar repede cand este ceva rau scrieti ....asa sunt uni .....un rau sa il facem sarim repede sa il facem....il punem in aplicare urgent.....dar un bn cam greu ....asatai viata si cu accest mesaj am zis tot !!! Nu stau sa ma justific

• Like 1
Postat

Sper ca esti bine, poate nu te-a luat SMURD-ul  de nu ai apucat sa-i dai un mesaj aluia care avea programare si  i-ai dat teapa!

Dar, cum vad ca ai mainile intregi si poti scrie pe forum, cel mai probabil ca puteai butona si ieri un mesaj.

So....neserioasa!

• Like 1
Postat

Sper ca esti bine, poate nu te-a luat SMURD-ul  de nu ai apucat sa-i dai un mesaj aluia care avea programare si  i-ai dat teapa!

Dar, cum vad ca ai mainile intregi si poti scrie pe forum, cel mai probabil ca puteai butona si ieri un mesaj.

So....neserioasa!

Postat

So....neserioasa!

datorita DVs tot ce am zis mai sus se comfirma! Multumesc 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🤦â€â™€ï¸ðŸ¤¦â€â™€ï¸ðŸ¤¦â€â™€ï¸ðŸ¤¦â€â™€ï¸ðŸ˜ŠðŸ˜ŠðŸ˜ŠðŸ˜Š
Postat

În primul rând învață limba română, e obligatoriu să știi limba maternă într-o societate civilizată. În al doilea rând, nepoliticos sau nesimțit nu e cel care așteaptă o oră în fața blocului, cum am așteptat și eu la tine. Cu programare făcută din timp, cu mesaj de confirmare, apoi nu ai mai răspuns la telefon niciodată.

Tot clientul e rău, că de ce e nemulțumit. Dar ce să îți facem? Să te felicităm că stăm că fraierii pe lângă bloc ca să dea prințesa un mesaj că nu mai are chef? O să ne îngrămădim cu buchete de flori, să ne ierți că de ce vrem explicații pentru tepe și programări făcute aiurea.

Hai pa

• Like 1
Postat

Oamenii te judecă în funcţie de propriile lor filtre şi percepţii asupra realităţii. Îţi vorbesc despre "cum eşti tu" însă ei nu te văd pe tine, ci propriile lor preconcepţii, amintiri, judecăţi de valoare. De asemenea, feedback-urile pe care le primeşti de la cei din jur, pozitive sau negative, sunt de multe ori date de măsura şi de felul în care tu corespunzi nevoilor, aşteptărilor, dorinţelor, viziunii şi egoismului lor. Dacă le satisfaci nevoile eşti un om de valoare, dacă nu... nu. Dacă corespunzi viziunii lor eşti un om ok, dacă nu... nu. Ştiind toate acestea, cum de încă accepţi să îţi stabileşti propria valoare în funcţie de ce spun alţii? Încrederea ta în tine este dată de ceea ce ştii să faci şi faci. Respectul de sine este rezultatul grijii pe care ţi-o porţi. Iubirea de sine este data de felul în care ştii să te preţuieşti şi să îţi trăieşti viaţa, onorându-te pe tine prin tot ceea ce eşti şi faci. Singurul om de pe lumea asta care este în măsură să îţi stabilească valoarea eşti tu însuţi. Nu mai permite ca vocile altora să determine cine eşti şi cât valorezi.

Postat

datorita DVs tot ce am zis mai sus se comfirma! Multumesc ‍♀‍♀‍♀‍♀

Trebuie sa intelegi ca tot ce am zis e strict obiectiv, avand in vedere ca nu esti pe radarul meu, eu apreciind fetele mai putin "bombate".

Doar am tinut sa subliniez ca cine isi face o programare, face si niste eforturi sa ajunga la timp, pierde timp,  poate isi ia liber de la munca, deci merita ceva mai mult respect.

Un post bine platit in Iasi e gen 400-500  net de lei/zi de munca, bani pe care tu ii faci sugand pula in 2 ore, apoi poti sa dai teapa tuturor.

Nu mai spun ca e nevoie de un nivel inalt de competenta pentru 500 de lei /ZI.

• Like 3

Postat

Anastasia era o singura fraza de spus, "îmi cer scuze!" și reprogramam nu era problema dar sa stau 20 min sa aștept un semn, nu prea mi se pare normal.

Înțeleg ca poate nu-ți era bine dar măcar o la muream și atât.

Imo cer scuze dacă ți-am pricinuit probleme.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...