Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 4 ore, Duracell91 a spus: Ai revenit??? Da! Am revenit! Pentru asta exista numarul acela de telefon! Astazi insa am ceva programari. Disponibila de maine dupa ora 12- Dunarii 20B Lucrez DOAR PE BAZA DE PROGRAMARI facute cu un minim de 30 de minute inainte. ( Prin Watss up/SMS sau PM) @damian88 Asa-i ca o simti cum creste? Halal de cine te-a educat asa!
damian88 Reputație: -56 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 2 ore, advert129 a spus: Da! Am revenit! Pentru asta exista numarul acela de telefon! Astazi insa am ceva programari. Disponibila de maine dupa ora 12- Dunarii 20B Lucrez DOAR PE BAZA DE PROGRAMARI facute cu un minim de 30 de minute inainte. ( Prin Watss up/SMS sau PM) @damian88 Asa-i ca o simti cum creste? Halal de cine te-a educat asa! Pai asa zicea cineva mai sus ca nu esti decat o tanti ce miroase a sarmale. Nu eu am zis-o . Asa ca nu te lua de mine eu am preluat ideea doar 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 5 minute, damian88 a spus: Pai asa zicea cineva mai sus ca nu esti decat o tanti ce miroase a sarmale. Nu eu am zis-o . Asa ca nu te lua de mine eu am preluat ideea doar IGNOR mucosule!
Administrator pisicuts Reputație: 114440 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 6, 2021 sa revenim la recenzii
damian88 Reputație: -56 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 23 minute, advert129 a spus: IGNOR mucosule! Mucos mucos dar nu stii cand ma programezi sa te verific de arome 😂😂😂 1
damian88 Reputație: -56 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 La 23.10.2021 la 14:46, raul1312 a spus: sunt si la top profesioniste, tot cu 150. nu te mai umfla atat in pene. si alea nu miros a sarmale. Uite miss advert129, are dreptate colegul, nu e cazul sa te umfli in pene atat 1
Baddboykills Reputație: 48 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 6, 2021 Miroase a sarmale, hmm, mai bine sa miroase a parfum fake "allien* dupa care sa ai dureri de cap? Sau sa niroase a gelul ala.de dus CIEN de la LDL stiti voi la ce ma refer, eu as vrea sa miroase a zacusca, tuturor ne place zacusca, sa miroase a gratar si bere ca doar ne imbatam ca porcii la cate un gratar si futem tot ce misca pe langa acel gratar (femei), sa miroase a cartofi prajiti, as manca toata ziua cartofi prajiti, asa ca mai lasati figurile astea de doi lei, mai ales figurioe cu dusurile si gelurile de dus, spalati-va in plm acasa, sau faceti economie si in acei bani vreti sa va si spalati jegul de pe voi? Sau sunteti unii mai sus, nu dau nume care mirositi a motorina din logan, atunci fata ce sa zica? Nu zice nimic, tace si inghite, sau mirositi a shaorma de la Sultan cu usturoi in plm, maturo cand vin la tine vreau sa nirosi a tocanita de pui, asta daca stii sa faci. Vorba poetului: "O femeie care miroase a mancare ofera si clipe de neuitat" 2 2
Vizitator haihuilume Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 41 minute, Baddboykills a spus: Miroase a sarmale, hmm, mai bine sa miroase a parfum fake "allien* dupa care sa ai dureri de cap? Sau sa niroase a gelul ala.de dus CIEN de la LDL stiti voi la ce ma refer, eu as vrea sa miroase a zacusca, tuturor ne place zacusca, sa miroase a gratar si bere ca doar ne imbatam ca porcii la cate un gratar si futem tot ce misca pe langa acel gratar (femei), sa miroase a cartofi prajiti, as manca toata ziua cartofi prajiti, asa ca mai lasati figurile astea de doi lei, mai ales figurioe cu dusurile si gelurile de dus, spalati-va in plm acasa, sau faceti economie si in acei bani vreti sa va si spalati jegul de pe voi? Sau sunteti unii mai sus, nu dau nume care mirositi a motorina din logan, atunci fata ce sa zica? Nu zice nimic, tace si inghite, sau mirositi a shaorma de la Sultan cu usturoi in plm, maturo cand vin la tine vreau sa nirosi a tocanita de pui, asta daca stii sa faci. Vorba poetului: "O femeie care miroase a mancare ofera si clipe de neuitat" un mort si un lesinat ca tine nici ca nam mai auzit...luatear covidu cat mai degraba.....un putoi plin care miroase a tigari foarte urat
Baddboykills Reputație: 48 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 53 minute, haihuilume a spus: un mort si un lesinat ca tine nici ca nam mai auzit...luatear covidu cat mai degraba.....un putoi plin care miroase a tigari foarte urat Ai putea sa ma iei un pic de puță, dar pe contul tau adevarat martaloaga mica, o rezolv eu si cu tine🥳
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 Fiecare intelege ce vrea si ce poate! Astia micutii, au fantezii cu mamicile lor! Eu nu ofer 'rol play'- de aici si frustrarea lor! Am incercat eu sa va spus putin mai sus... Probabil au si mult timp liber... nu ma deranjeaza, daca l-ar folosi util sa mai invete cate ceva! Comentaci pe imaginatia lor nicidecum pe realitate! xxx
fixlagaura Reputație: -41 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 49 minute, advert129 a spus: Fiecare intelege ce vrea si ce poate! Astia micutii, au fantezii cu mamicile lor! Eu nu ofer 'rol play'- de aici si frustrarea lor! Am incercat eu sa va spus putin mai sus... Probabil au si mult timp liber... nu ma deranjeaza, daca l-ar folosi util sa mai invete cate ceva! Comentaci pe imaginatia lor nicidecum pe realitate! xxx Sau cel mai probabil cu mamicile altor ‘ micuti ‘ - asa cum ai zis tu ! Daca vezi o mamica buna si imbracata si sexy ... la varsta de liceea ii zici in gand ca i-ai rupe ... fustita 😂👅
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 9 ore, fixlagaura a spus: Sau cel mai probabil cu mamicile altor ‘ micuti ‘ - asa cum ai zis tu ! Daca vezi o mamica buna si imbracata si sexy ... la varsta de liceea ii zici in gand ca i-ai rupe ... fustita 😂👅 Nu e cazul sa-mi dai lectii de genu! Stiu ce e o MILF si mai stiu si ce e un 'micut' cu aere de mascul! Cei de mai sus vor mocangeala si daca nu pot... macar sa arunce cu ceva si ei. Vor preturi mici cu 'all inclusive'- Comparatiile cu 'divele cu aceleasi preturi' ... nu le vad sensul. Mergeti la ele! Scurt! Nu va tin eu trena!
damian88 Reputație: -56 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 Te sun pt programare cand mai vii 🤗🤗🤗 1
fixlagaura Reputație: -41 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 2 ore, advert129 a spus: Nu e cazul sa-mi dai lectii de genu! Stiu ce e o MILF si mai stiu si ce e un 'micut' cu aere de mascul! Cei de mai sus vor mocangeala si daca nu pot... macar sa arunce cu ceva si ei. Vor preturi mici cu 'all inclusive'- Comparatiile cu 'divele cu aceleasi preturi' ... nu le vad sensul. Mergeti la ele! Scurt! Nu va tin eu trena! Bine mama ! Iti cer scuze - ce sa zic ... ai luat-o fix pe dos !
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Disponibila in Cluj inca trei zile. Program 8-19 ( dupa ora 19 doar cei cunoscuti) Dunarii 20B Programari prin PM/SMS sau wats up cu un minim de 30 de minute inainte. XXX
lavoar Reputație: 23 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2021 Comentariile sunt de prisos.....nu se merită deranjul. Doamna e mult prea sus pentru noi.....
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 6 minute, lavoar a spus: Comentariile sunt de prisos.....nu se merită deranjul. Doamna e mult prea sus pentru noi..... "Suferințele mintale sunt creația ta" Comentariile se fac de obicei dupa o vizita. Un forumist ar sti deja asta! Ca nu-ti convine programul sau orice altceva in modalitatea personala de a-mi conduce hardughia? Esti penibil! Nu iti datorez nimic colegule forumist! Este o lume libera! Alegerea fiecaruia! Dar de ce puii mei tii mortis sa scrii "nu se merita?" Ca ce? Mergi unde te tine ata si unde crezi ca merita!
Membru Premium angelmro Reputație: 5245 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2021 26 minutes ago, advert129 said: "Suferințele mintale sunt creația ta" Comentariile se fac de obicei dupa o vizita. Un forumist ar sti deja asta! Ca nu-ti convine programul sau orice altceva in modalitatea personala de a-mi conduce hardughia? Esti penibil! Nu iti datorez nimic colegule forumist! Este o lume libera! Alegerea fiecaruia! Dar de ce puii mei tii mortis sa scrii "nu se merita?" Ca ce? Mergi unde te tine ata si unde crezi ca merita! foame mare de postari. sa ajunga la 200 sa aiba material de ... de vizite la fete si recenzii nu este in stare. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Postat Noiembrie 9, 2021 Seara buna maine este ultima zi la Cluj din acest tur. Programari 9- 16 Locatia Park Lake. XXX
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 INDISPONIBILA in Cluj Va multumesc frumos de vizite si sper sa ne revedem in decembrie ! XXX
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 Din 6 decembrie voi fi la Cluj- Park Lake. XXX
mayert77 Reputație: 303 Postat Noiembrie 28, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 28, 2021 Mă gândesc că nu stai până în 18 dec, sau?...
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 oh! Nu cred. Cam 5 zile voi sta.
Baddboykills Reputație: 48 Postat Noiembrie 28, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 28, 2021 Plm, am tot zis ca-i fac o vizita doamnei, am tot omiso din varii motive, dar din auzite e ce trebuie cica, cam aroganta zic unii dar dac treci peste e ce trebuie, hai la cluj sa vad cata dexteritate ai🤏
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum