Vizitator ben dover1 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 ce caterinca e aici si in genereal pe forum! 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2018 Caterinca de trista amintire! Oameni bolnavi! Spital de nebuni! 1 2
buta17 Reputație: 30 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Se poate face programarea prin mesaj ?
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Se poate face programarea prin mesaj ?buna ziua da se poate.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 incepand de astazi voi putea face numai oral cu finalizare orala sau faciala la 70 de lei finalizarea.va pop si va astept.
buta17 Reputație: 30 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Am trimis dar nu am primit nici un raspuns
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 tiam raspuns acum.
ulf Reputație: 132 Postat Februarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Curat,ghinion,chiar astazi vroiam sa vin,si tocmai de azi nu mai faci normal.Dar nu inteleg,luna trecuta in jur de 20 ianuarie aveai problemele lunare,acum suntem deabia in 6 februatie
ulf Reputație: 132 Postat Februarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Curat,ghinion,chiar astazi vroiam sa vin,si tocmai de azi nu mai faci normal.Dar nu inteleg,luna trecuta in jur de 20 ianuarie aveai problemele lunare,acum suntem deabia in 6 februatie
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Curat,ghinion,chiar astazi vroiam sa vin,si tocmai de azi nu mai faci normal.Dar nu inteleg,luna trecuta in jur de 20 ianuarie aveai problemele lunare,acum suntem deabia in 6 februatienus sigur dar dupa sintome sar putea sa ami vina musafirii mai devreme acum nus sigur... azi am sa continui asa cu normalul usor si vad pana maine daca ami vin sau nu musafirii..
ulf Reputație: 132 Postat Februarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Deci azi mai faci normal mai usor?
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 da fac normal.eu iau tratament cu contraceptive orale si nu stiu sigur daca e de la ele sau de la menstra sunt niste sintome care te induc in eroare..
ulf Reputație: 132 Postat Februarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Ok o sa sun in 2 3 min
ipopa_93 Reputație: 17 Postat Februarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Din pacate trebuie sa dau un review negativ. Acum am ajuns acasa. Am stabilit o intalnire pentru 19:00, toate bune si frumoase. Ajuns in zona la 18:53 o sun, poate poate e libera, imi refuza apelul; ok inteles alt coleg futacios la ea, astept. Trimis mesaj si zis ca sunt in zona. La 19:12 revin cu apel la ea, tot refuzat. Pana acum nu a revenit cu nici un apel pentru a explica ce si cum. Din punctul meu e de evitat, nesereozitate din partea ei. 1
buta17 Reputație: 30 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Eu am avut programare la ora 7, intradevar a sunat telefonul de cateva ori.Am fost jos cand am sunat la fara 10, a raspuns si am urcat.Progamarea am facut-o de pe la ora 5.Oralul foarte bun dar la normal mici sangerari si miros dubios.Mi-a cerut scuze si a spus ca are probleme de la schimbarea anticonceptionalelor.Pana la urma raport calitate pret k.In rest comunicativa si nu grabeste clientul, face ce îi zici.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 buna seara programul pentru maine este de la orele 10.00 pana la orele 22.00.va sarut dulce si va astept.
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Februarie 6, 2018 incepand de astazi voi putea face numai oral cu finalizare orala sau faciala la 70 de lei finalizarea.va pop si va astept. Curat,ghinion,chiar astazi vroiam sa vin,si tocmai de azi nu mai faci normal.Dar nu inteleg,luna trecuta in jur de 20 ianuarie aveai problemele lunare,acum suntem deabia in 6 februatie nus sigur dar dupa sintome sar putea sa ami vina musafirii mai devreme acum nus sigur... azi am sa continui asa cu normalul usor si vad pana maine daca ami vin sau nu musafirii.. Deci azi mai faci normal mai usor? da fac normal.eu iau tratament cu contraceptive orale si nu stiu sigur daca e de la ele sau de la menstra sunt niste sintome care te induc in eroare.. Din pacate trebuie sa dau un review negativ. Acum am ajuns acasa. Am stabilit o intalnire pentru 19:00, toate bune si frumoase. Ajuns in zona la 18:53 o sun, poate poate e libera, imi refuza apelul; ok inteles alt coleg futacios la ea, astept. Trimis mesaj si zis ca sunt in zona. La 19:12 revin cu apel la ea, tot refuzat. Pana acum nu a revenit cu nici un apel pentru a explica ce si cum. Din punctul meu e de evitat, nesereozitate din partea ei.E dereglata definitiv faptura asta. 4 5
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 sper sa va placa noile poze.
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2018 E dereglata definitiv faptura asta.Abia acum ti-ai dat seama? Nici ea nu stie ce-i cu ea, cu trupul ei! Iar in legatura cu programarile, o fi fost plecata la magazin sau la proprietara! :-) 2
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 buna dimineatza! :hug1
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2018 sper sa va placa noile poze.Suntem incantati:)) si cu fata? Ca tot te-ai aratat! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Panoramic, ne-a arătat poze și cu fața într-una din postări. E drăguță și apetisantă. Doar că nu sunt ok problemele semnalate de unii useri, iar ea în loc să le găsească rezolvare dă cu minus. Unii sunt răutăcioși pentru că așa le stă firea, dar hai să analizăm critic ce se întâmplă. Nicolle, dacă ai probleme cu menstruația, nu mai primi clienți până ce nu ești ok. Apoi respectă programările. Toți vrem punctualitate, igienă impecabilă, baie curată, așternuturi de pat curate etc. Astea sunt extrem de importante. Poți fi super drăguță, GFE maxim, dar dacă locul de futai nu e curat, degeaba.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 menstruatia mea nu are probleme atata timp cat ami tin tratamentu cu pastilele contraceptive cred ca cu totii stim ces alea ok? nu sunt bolnava iar cu clientu care aa plans aici iam raspuns pana la urma cand am putut si lam chemat,deci a fost.cand o sa aiba timp o sa scrie. iar in casa la mine e curat unde mam mutat repet mam mutat.va pop. alte plangeri?!
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Februarie 7, 2018 Scrie si tu mai dezlegat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum