Sari la conținut

nicolle 0721170576 (universitate-spitalu coltea)

Vizitator nicolle eu

Postări Recomandate

Vizitator nicolle eu
Reputație: 0

Buna seara nul am închis este și a fost deschis toată ziua cu accepția a câteva minute că am schimbat bateriile că le schimb între ele la câteva ore.

Iar în prima zi da lam avut închis deoarece nu mai aveam baterie și nu aveam la ce sa al încarc ,a trebuit să aștept să vina proprietarul sa iau chiria că sa al pot incarca.(mă refer la ziua în care am ajuns în București adică ieri) seara buna va urez tuturor .

Link spre comentariu
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.

Buna dimineata astazi mă găsiți până la orele 19.00.

Domnisoara draga ...la ce nr te pot gasi? Cel din titlul topicului nu mai e valabil
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am ajuns și eu la Nicole, programare respectata. E o fata skinny , dar plăcută, am optat pentru o fin orala,. O suge bine, soft cum îmi place cu atenție la oo, toată treaba a durat 25 min, fara graba. Mulțumesc Nicole. De revenit pentru o descărcare.

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator nicolle eu
Reputație: 0

Salutare, am ajuns și eu la Nicole, programare respectata. E o fata skinny , dar plăcută, am optat pentru o fin orala,. O suge bine, soft cum îmi place cu atenție la oo, toată treaba a durat 25 min, fara graba. Mulțumesc Nicole. De revenit pentru o descărcare.

Buna multumesc pentru apreciere si te mai astept pe la mine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...