Sari la conținut

Chat provizoriu

Postări Recomandate

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Bey fratioare ... ma pusesi in dilema rau di tăt amu cu GT-ul ? ...  :slap2

Pfuiii, vezi ca la asta nu ma gandii, sa ma bata jalea, oare unde ma gandeam io ?

Vizitator Scrat
Postat

Buna si asta, baga frate la sugestii ! Diversitatea de opinii naste progres ... !!!

Vizitator Scrat
Postat

Nu cred asta, sincer. Trebuie cumva adus o noutate si chiar atrasi cei care fac recenzii donsoarelor, nu crezi ? Cam putini platinum vad ca mai recenzeaza de la o vreme pe aici ... (strict parerea mea) ... deci sa-i impulsionam.

Vizitator Scrat
Postat

Am scris la sugestii si atat. Nu mai deschid topice ca nu isi au rostul ... si asa sunt nenumarate la DG, nu mai incarc si eu zona.

• Oras:Bucuresti
Postat

Alte idei de afaceri pt pisicuts:

- 1000 de euro pe luna - statut de moderator

- 5000 de euro pe luna - vice-pisicuts, ca sa poata si pisicuts sa isi ia un concediu de o luna in thailanda, tahiti, maldive etc

Vizitator futacios man
Postat

Ar trebui înființată categoria "Gogu Tirbuson" care în plus fata de premium sa aibe 3800 de postari automat adăugate și imunitate la banarea de către moderatori. Doar adminii sa îl poată bana, și doar pentru maxim 5 zile. :D

• Oras:Here
Postat

Ce-aveti fratzilor cu mine? :blushing2

Ca io mi-s baiat cuminte. Iote ma pregatesc de o vizita <regala>. Da' nu va zic nimica acush. poate dupa :rax2

Postat

Nu de alta, dar s-a amanat deja de la 15:30 la 16 si de la 16 la 17. So.........

Poate raman cu buza umflata azi.

Vizitator oly
Postat

@gogule...16.23....pai nu ai plecat inca ???Sau stai la scara blocului si astepti confirmarea?:P

Vizitator oly
Postat

17.01 ....@gogu e la dush acum....:P

Postat

I'm back!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!

Tipa sta f aproape de mine! Asa ca in 10 min sunt la ea si in 10 min acasa.

Dar asta nu conteaza. Conteaza ca M-AM INDRAGOSTIT DIN NOU!

Fuck!

Cred ca astea au fost si vorbele ei.

Nu postez nimica azi ca n-am timp si fata merita celputin 2 pagini A4 scrise marunt!

Zic doar atat: Blonda frumoasa, tanara (sa zic 25-26 habar n-am, nu conteaza), ochi albastri-verzi de inger cu care m-a privit TOT TIMPUL cat am facut amor. Ca sex simplu n-a fost.

Cam 174/ slim, sani bestial de frumosi. Un deliciu de fata. Un pic sus pretul (450 ora de 80 min) insa chiar nu are nici o importanta la ce a fost acolo. Putea fi oricat!

Va pup si va doresc sa aveti o seara macar pe jumatate asa buna cum am avut-o eu!

Gogu Tirbuson

Postat

Angajez personal sa-mi dea 2 palme sa-mi revin si sa-mi bag mintile-n cap, cum ii sta bine unui om batran, insurat si cu copii!

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

numai doua palme vrei?doar asa de incalzire?

Vizitator oly
Postat

Angajez personal sa-mi dea 2 palme sa-mi revin si sa-mi bag mintile-n cap, cum ii sta bine unui om batran, insurat si cu copii!

Si cam cat ceri pe ora...@gogule,ca as fi interesat !!!!!!:P

Postat

I'm back!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!

Dar asta nu conteaza. Conteaza ca M-AM INDRAGOSTIT DIN NOU!

Fuck!

Cred ca astea au fost si vorbele ei.

Nu postez nimica azi ca n-am timp si fata merita celputin 2 pagini A4 scrise marunt!

Zic doar atat: Blonda frumoasa, tanara (sa zic 25-26 habar n-am, nu conteaza), ochi albastri-verzi de inger cu care m-a privit TOT TIMPUL cat am facut amor. Ca sex simplu n-a fost.

Cam 174/ slim, sani bestial de frumosi. Un deliciu de fata. Un pic sus pretul (450 ora de 80 min) insa chiar nu are nici o importanta la ce a fost acolo. Putea fi oricat!

Va pup si va doresc sa aveti o seara macar pe jumatate asa buna cum am avut-o eu!

Gogu Tirbuson

Si blonda asta superba NU are inca topic pe nimfomane??

Vizitator Scrat
Postat

I'm back!

...

...

Gogu Tirbuson

Colegule @GT007, pai fa-ma si pe mine sa inteleg, ca mie imi da cu oaresce virgula si cateva zerouri inainte ... daca ai ajuns la ea, poi cam repede te-ai indragostit nene. Ca daca dupa alea 10 minute facute pana acolo (probabil plimbare la pas) ... deci sa inteleg ca ai stat cam 5 minute cu totul (ca din alea inapoi daca ai fugit ai facut doar 5 minute) ca sa iasa cele 20 de minute. Esti tare domnule ... pe bune. Daca ai stat doar 5 minute si deja te-ai indragostit, inseamna ca este o capreoara mirifica.

Io astept recenzia sa vad cum o prezinti pe donsoara ... ca m-ai facut tare curios.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...