ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Partajează Postat Februarie 2, 2018 Buna ma numesc Cristina am 23 de ani sunt noua in bucuresti dar si in Romania pentru ca eu locuiesc in italia de 7 ani .. sunt sub tratament hormonal. . Activa pasiva .. poze reale 100 % vino la mine ca sa iti indeplinesc orice fantezie rog seriozitate kiss 5 1 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 2, 2018 Imi cer scuze am dat din greseala post .. si nu am apucat sa pun mai multe poze .. dar voi modifica .. va pup si 0733355971 pt mai multe detalii 1 Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Partajează Postat Februarie 2, 2018 Imi cer scuze am dat din greseala post .. si nu am apucat sa pun mai multe poze .. dar voi modifica .. va pup si 0733355971 pt mai multe detalii Nu te supara de interpelare, dar la o cautare Googlr a numarului de telefon apare un anunt (cu aceeasi persoana, in mod evident) in care se recomanda femeie. Poti te rog clarifica situatia? Multumesc. Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 2, 2018 Da .. am vazut si eu mihaela din sibiu parca dar nu stiu cine a facut acel anunt eu personal nicidecum. . Eu sunt cea din poze si nu sunt femeie iar lucrul acesta il pot confirma cu whatsapp Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Partajează Postat Februarie 2, 2018 Da .. am vazut si eu mihaela din sibiu parca dar nu stiu cine a facut acel anunt eu personal nicidecum. . Eu sunt cea din poze si nu sunt femeie iar lucrul acesta il pot confirma cu whatsapp OK, mersi pentru clarificare. Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 2, 2018 Cu mine vorbesti ? Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Asta sunt eu ❤ 0733355971 pt mai multe detalii ... kiss 9 Link spre comentariu
Vizitator manea270496 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Niște tarife? Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Pot sa ti le dau in pv .. sau aici cum doresti Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Cine? Link spre comentariu
orli Reputație: 14 Postat Februarie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2018 Buna scumpo, esti in Bucuresti? Mi-ar face o deosebita placere sa te vizitez cat de curand 😘😘😘 1 Link spre comentariu
orli Reputație: 14 Postat Februarie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2018 Buna scumpo, esti in Bucuresti? Mi-ar face o deosebita placere sa te vizitez cat de curand 😘😘😘 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Buna scumpo, esti in Bucuresti? Mi-ar face o deosebita placere sa te vizitez cat de curand 😘😘😘 da puiule sunt in bucuresti 0733355971 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 dupa Bucuresti ,cauta-o la fundu sacului :laugh2puneti asa intrebari de ma doare minteao iau la fuga nu fi raut ... zic Link spre comentariu
el futadero Reputație: 62 Postat Februarie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Pot sa ti le dau in pv .. sau aici cum dorestiBuna. Poti pune aici detalii atat despre tarife,cat si despre serviciile tale. Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 nu fi raut ... zicatat stie...e doar eternul edy.....de preferat sa il ignori total......o va lua pe aratura si va fi banat....si iarasi va avea cont cont...iarasi banat si tot asa Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 si tu iar o sugi si tot asa,in afara de edy asta mai aveti si altceva de spus milogilor? :laugh2limbaj urat,comentarii fara sens,la fel de urat limbajul si pe alt topic,jigneste fara sens Link spre comentariu
livewilddiefre Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Horia Oras:Horia Partajează Postat Februarie 4, 2018 bagam in mamicuta ta ceva petre? :laugh2ne lasi sa facem pipi pe ea? Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Va pup ❤ 6 Link spre comentariu
omanid Reputație: 209 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Va pup ❤Si noi te pupam . Vrem poze si cu obiectul muncii pentru ca la cum arati nu zici ca esti transexual,ci mai degraba femeie. Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Si noi te pupam . Vrem poze si cu obiectul muncii pentru ca la cum arati nu zici ca esti transexual,ci mai degraba femeie. da baby am sa incarc poza si cu obiectul muncii :) ca sa nu mai aveti dubii 1 Link spre comentariu
alex69696969 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 Va pup ❤Wooow esti super hooot....mmmm ce ti-as face Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Wooow esti super hooot....mmmm ce ti-as face hmmm te astept sa vad ce imi faci 🙈🙈👅 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Poza cu obiectul muncii 😱🙈😂 o dau in pv pe wapp 👅 nu am sa o incarc aici ... Link spre comentariu
n3on_sw3at Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nu se vede , "obiectul" . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum