Sari la conținut

CUPLU 0721074313

Postări Recomandate

Postat

La doua minute de metrou Lujerului

Raspunde el la tel.Primirea o fac amandoi,pretul difera in functie de servicii.Pozele din anunt sunt reale.Servicii oferite de ea oral neprot cu fin orala,faciala,normal si anal protejat,FK.Am ales o ora numai cu ea,in prezenta sotului dar fara participarea acestuia.A stat cuminte si a privit cum ma futeam cu doamna.O suge bine si se fute bine in orice pozitie.Are silicoane,e slabuta,buna de pula.Nu sunt disponibili mai tarziu din pricina copiilor lor,care vin de la scoala.Primul numar l-am terminat in gura ei.La al doilea numar,cand era deasupra mea si-a bagat pula in cur singura,fara ca eu sa cer asta.Nu foloseste lubrifianti si la un moment dat imi era frica sa nu se rupa prezervativul.

Halat- 200 ora numai cu ea singura sau

cu sotul ei care priveste

-300 ora cu participarea sotului

Mie mi-a placut,o sa revin.Raport calitate-pret ok!

post-256817-0-18928400-1519115508_thumb.pngpost-256817-0-93106600-1519115526_thumb.pngpost-256817-0-18404900-1519115544_thumb.png

• Like 1
Vizitator fantgasmic
Reputație: 0
Postat

Foarte interesat dar inca mi-e teama sa ma priveasca un barbat in timp ce ii fut femeia(stiu ca este optional) dar sunt fascinat in acelasi timp de cum ma voi simti :)).

Chipul ei cum arata dupa parerea ta? Botox? Era machiata?

Postat

Are intre 35-40 de ani.Nu are botox dar era machiata,rujata,parfumata.E frumusica la fata si la corp arata destul de bine.Sotul ei ramane in garsoniera sau pleaca,cum vrea clientul.

• Oras:Bucharest
Postat

Nu ai de ce sa-ti fie teama, sincer.

Eu nu am incercat cu ei, ci cu altii si a fost foarte ok. Ce daca va priveste? Considera ca ii place sa-si vada femeia "fericita" alaturi si de alt barbat si daca esti de accord, poate si ea, si el poate participa pentru a o conduce la un orgasm si mai puternic. Poate ca-ti pare ciudat, dar la unele cupluri (de ex. cuplurile swing) asta chiar intareste increderea intre parteneri. Tu crezi ca ea nu l-a privit pe el in timp ce facea sex cu alta femeie? Probabil ca da si chiar a excitat-o si mai mult ideea de a-l avea mai rau. Sper ca intelegi ce vreu sa-ti zic eu aici.

In rest, numai bine!

PS: 1. Sunt heterosexual, sa nu crezi cine stie ce despre mine. 2. O sa ii contactez si daca reusesc sa ma vad cu ei, povestesc aici. ;)

Foarte interesat dar inca mi-e teama sa ma priveasca un barbat in timp ce ii fut femeia(stiu ca este optional) dar sunt fascinat in acelasi timp de cum ma voi simti :)).

Chipul ei cum arata dupa parerea ta? Botox? Era machiata?

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Le-am facut recenzie de vreo 2 ori pe topice diferite dar cu acelasi nr de tel. si de fiecare data au disparut. Mergeti cu incredere este super de treaba atat ea cat si el. Sunt in drumul taberei aproape de str. Sibiului , de acolo primiti indicatiile pt dezmat.

• Like 4
Postat

Le-am facut recenzie de vreo 2 ori pe topice diferite dar cu acelasi nr de tel. si de fiecare data au disparut. Mergeti cu incredere este super de treaba atat ea cat si el. Sunt in drumul taberei aproape de str. Sibiului , de acolo primiti indicatiile pt dezmat.

In prima postare apare Lujerului

Postat

Si-au mai schimbat si ei locatia inainte au fost in militar langa tip top, apoi nu mai tin minte unde s-au mutat, iar acum sunt in dr. Taberei

• Like 2
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Dă-ne topicele să-ți citim recenziile!

Noi ăștia mai noi,dar la fel de "bolnavi"! :laugh2

Postat

Pe bune? 

Ne dai si noua un link sau esti egoist? Da, am vazut si eu ca toate recenziile sunt bune in ceea ce-i priveste. Bravo lor!

Are un video pe Xhamster.
O suge bine.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Pe bune?

Ne dai si noua un link sau esti egoist? Da, am vazut si eu ca toate recenziile sunt bune in ceea ce-i priveste. Bravo lor!

Daca il găsesc, il atasez
Postat

Ne dai link-ul, ce atasat vrei sa zici? ;)

Oricum cred ca sunt unii dintre cei mai tari din Bucuresti.

Daca il găsesc, il atasez

Postat

Cred ca nu lucreaza permanent. Eu in incercat in cateva randuri sa intru in contact cu ei, dar nu am reusit...

Postat

Mai e valabila? A mai dat careva de ei ca la telefon nu raspunde. 

Postat

Inca nu am ajuns la ei. Altfel, recenzam aici.

Am discutat doar telefonic cu el si-mi inspira bun simt si incredere. Pararea (senzatia) mea este ca ea / ei sunt cei mai ok ca si pret / calitate din sectorul 6.

Tipa cum arata la chip? Draguta? Te inspira?

• Membru Premium
Postat

Frate Laury, vezi ca a mers fratele Scorpion si i-a placut . Intreaba-l pe el ca te lămurește.

• Like 9

Postat

Reale or fi, dar de acum 4-5 ani. Daca tot ajungi, n-ar strica sa le sugerezi sa le mai actualizeze... :)

Pozele sunt reale.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...