Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti,Titan
  • Oras:Bucuresti,Titan

Am revenit in oraș după 3 zile petrecute in inima naturii, atât de bine a fost încât nici nu am de gând sa imi stric starea răspunzând răutăților. Azi lucrez începând cu ora 16 in zona Cișmigiu, pretul este de 300 ron o finalizare si 450 ron ora cu doua finalizari, 0736043349

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras://

Am revenit in oraș după 3 zile petrecute in inima naturii, atât de bine a fost încât nici nu am de gând sa imi stric starea răspunzând răutăților. Azi lucrez începând cu ora 16 in zona Cișmigiu, pretul este de 300 ron o finalizare si 450 ron ora cu doua finalizari, 0736043349

Lasa recenziile sa "vorbeasca"! Fara favoruri sexuale in schimbul recenziilor exaltante.

Poti sa faci asta, pasarica?

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Ia uite, începuse săptămâna si nu te salutasem.

MU13 BR3TT!

tasha ti-ar place sa il vezi pe brett jos la Useri care citesc topicul dar el sa nu poata sa scrie pe topic si doar sa inghita in sec ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

tasha ti-ar place sa il vezi pe brett jos la Useri care citesc topicul dar el sa nu poata sa scrie pe topic si doar sa inghita in sec ?

N-o mai amagi, nu-ti mai bate pula de ea la figurat.

Pp ca esti suficient de inteligent sa-ti dai seama ca eu nu sunt genul ala care sta si se uita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...