Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Te mai plangi clientilor ca nu mai esti bine vazuta? :rax2

Ieși, mă, handicapatule! Câți să-ți mai spună că ești penibil? 

Bai, tu te.ai legat de masina, apoi ai schimbat subiectul cu recenziile, cu niciuna din ele nu ai dreptate.

Prieten drag, nu ai cu cine! E pur-și-simplu cretin. 

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Face moldoveanca 150 de euro dupa ce ma retrag de pe forum

rasu-i pe lingaii ei

Retrage-te, retrăgea-te-ai mort! :laugh2  

... mort de labă.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

saracie, tasha e ieftina. nu te oftica ca ai aruncat banii pe Tasha!

3/4 merg la impresarul ei :laugh2

ea se fute pe 100 de lei ca la Chisinau

Ieși, mă, retardatule! 

• Minus 4
Link spre comentariu

Celebrul Sangre,nu a încercat sa ti vanda prezervative? :)El e om de afaceri :) :)

Nu ai cu cine sangre, am incercat, am vorbit cu el si in mesaje private si i-am cerut sa se opreasca. Ar trebui sa le fac publice sa arat cit de nesimtit poate sa fie, dar dupa cum spuneam nu ai cu cine. Tot maninca rahat cu doua miini dar oamenii pot vedea singuri recenziile si isi vor face o impresie. La fel cum isi fac si despre topicurile de aici, e deja penibila treaba. Peste tot doar injuraturi si insulte. Nu ca iti vine cheful de sex cand citesti parerea lui Brett? Auzi, am in cap ca sint vedeta. Eu sint draga Brett aia care posteaza oriunde orice doar sa fie  bagata in seama? Hai, da din coada ca ti-am mai raspuns o data... o ultima data. Foc la ghete minionule, ramii un perseverent in prostie si rautate, exact de ce avem nevoie aici..

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti,Titan

Salutare  :hihat

Am vizitat-o si eu pe Tasha zilele trecute, fiind placut impresionat de felul cum raspunde comentariilor de pe forum si ademenit de recenziile foarte bune pe care le are.

Modalitate de contact:  :callyou

Initial prin PM, in care am verificat disponibilitatea ei pentru o programare in avans cu cateva zile. Mai apoi, am discutat prin Wapp/voce, fiind ocupata raspunde mai greu la mesaje ce-i drept, dar rezonabil pentru a putea stabili o intalnire si a comunica alte detalii intr-un timp decent.

Centrala, la o distanta de 5 minute de mers pe jos din Rond Alba Iulia. Apartament la etaj superior, pat incapator, SmartTV cu muzica de pe youtube, baie cu toate dotarile necesare (prosop curat, geluri de dus, sapun, gel si spuma pentru igiena intima, apa de gura). Minusurile pe care tin sa le amintesc sunt: lipsa papuci de unica folosinta, nu ti se ofera ceva de baut apa/suc.

Aspect:  :snappy

Draguta la fata, aspect putin diferit fata de standardele europene de frumusete, observandu-se trasaturile rusesti. In rest se incadreaza in normele europene, buze mari si carnoase, sani mari si naturali cu sfarcuri erectile, fund de senzatie, picioare frumose puse in evidenta de tocurile cui pe care le-a purtat de-a lungul intregii vizite.

Igiena:  :dus2

Nimic major de reprosat aici. Manichiura ingrijita, epilata peste tot, fara mirosuri suspecte la cunni.

Actiunea:   :feet

A debutat dupa ce am revenit de la dus, cu FK transformat rapid in DFK. Mai apoi, m-am bucurat de frumusetea aia de sani, raspunde frumos la sarutari, sfarcurile devenind rapid erecte. Urmeaza o inspectie riguroasa la cunni, la care chiar daca sunt constient ca sunt destul de talentat, felul cum a reactionat a dat de inteles ca i-a placut destul de mult. A urmat ca Tasha sa imi intoarca favorul, cu un ON pe stilul hard, fara a face exces de ajutor manual, cu mult DT. Per total oralul a fost bun, poate putin doar cam violent, fapt ce a cauzat ca in unele momente sa i se simta dintii. Montam protectia si incepem in misionar. Totul este la superlativ, dpdv al intensitatii, Mult DKF, atingeri, sarutari pe corp, te trage in ea, se misca in ritm cu tine. Schimbam in LOT, unde da dovanda de anduranta, stie sa se miste, nu oboseste rapid, iar ca bonus poti sa te bucuri de sanii aceia minunati. Prima finalizare are loc in aceasta pozitie. Dupa ceva discutii intre numere si un dus din partea mea, trecem la numarul 2 care are o desfasurare similara, incepand cu oral din partea amandurora. De data aceasta, prima pozitie aleasa este doggy, in care este o placere sa framanti bucile alea, iar efectul este amplificat de prezenta unei oglinzi laterale. Ne mutam in LOT, iar mai apoi in diverse variatii de misionar, dupa care la final sperand la un CIM Tasha trece din nou la ON. Nu am reusit sa finalizez a doua ora insa, a fost destul de ciudat la ce senzatii intense am trait la al doilea numar, insa cred ca acest fapt este datorat oboselii acumulate in ultima perioada.

GFE:  :X

Initial era destul de timida, de data aceasta eu am fost cel care a reusit sa fie destul de vorbaret si am putut sa destind atmosfera. Nu stiu daca ea ar fi fost in stare sa relaxeze atmosfera, cred ca mai are nevoie de experienta in domeniu la capitolul comunicare, atata timp cat tu esti capabil initial sa gasesti subiecte comune de discutii va fi foarte bine, dupa aceea totul va decurge natural, dar daca te astepti ca ea sa le gaseasca intuita mea este ca la momentul de fata inca nu detine aceasta arta. Pentru mine la acest capitol a fost o experienta buna, FK excelent, sustinut si cautat, sex pasional, iar de indata ce reusiti sa destindeti atmosfera discutiile avute sunt chiar placute.

Acum notele:  :first

Aspect: 9

Igiena: 10

Oral: 8.5

Normal: 10++

GFE: 9

Nota de plata:  :bec

450 RON lasati la inceput pe birou din proprie initiativa

In concluzie, o recomand oricui doreste o partida de sex pasional si nu este deranjat de pretul mai ridicat. Dupa felul cum raspunde pe forum si din ce am reusit sa imi dau seama de la prima vizita, Tasha este o femeie desteapta care are un stil unic de a aborda discutiile de pe forum, fapt ce ii sporeste si mai mult popularitatea. Prevad o ascensiune la Top destul de curand, loc pe care si l-ar merita pe deplin. Tin sa ii multumesc Tashei pentru momentele de relaxare oferite. :kiss3 :hug1

post-259243-0-08278400-1531304578_thumb.jpg

post-259243-0-62139000-1531304582_thumb.jpg

post-259243-0-05948300-1531305858_thumb.jpg

post-259243-0-68116900-1531305862_thumb.jpg

post-259243-0-56517000-1531305868_thumb.jpg

post-259243-0-35885200-1531305875_thumb.jpg

• Like 48
Link spre comentariu

Disponibila pentru intalniri

300 RON -  o finalizare

450 RON - o ora cu doua finalizari

650 RON - o ora cu doua finalizari outcall

Zona : Centrul Vechi

0736043349

Link spre comentariu
  • Oras:Darkside
  • Oras:Darkside

Am ajuns la Tasha in weekend. Nu prea am facut recenzii. Dar cred ca merita sa fac una. O sa fiu scurt si bineinteles este doar parerea mea. Locatia ok. Tasha o pustoaica draguta. Asa cum cineva a mai spus fumeaza. Nu ma deranjat ca fost fumator. Dar de apreciat ca ma intrebat daca ma deranjeaza ca a fumat.

Facut dus. Ajuns in pat. Ma interesat indeosebi oralul. Si a fost pentru mine unul dintre cele mai reusite si placute. Cu DT adinc pina la oua..saliva si tras de cap...presiune...fara comentarii.

Am primit exact ce am vrut iar la finl CIM fara maini si pina la ultimul drop.

A fost si ceva normal schimbari de pozitii, totul ok. Dar oralul a fost puntul forte.

Am stat la povesti si am mai cerut un oral. Parca mai bun ca primul.

CIM din nou.

Plecat cu zimbetul pe buze.

Revin cu placere

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună

Va pup, disponibila si astazi in zona Piata Romana incepand cu ora 16:00 pana aproape de miezul noptii.

Atasez si cateva poze recente. Va pup

Ce scumpă ești Tasha :*

• Like 1
Link spre comentariu

Va multumesc pentru complimente. Fetpanty ma bucur ca te-am cunoscut si iti multumesc pentru recenzie, ne revedem cu prima ocazie cu siguranta.

Astazi voi fi gasita in zona Piata Romana / Magheru incepand cu orele 12:00.

0736043349

300 ron o fin

450 ron ora cu doua fin

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

Deunazi , m-am revazut cu Tasha in locatia centrala situata undeva aproape de P-ta Romana.

Locatia - un apartament foarte frumos , curat , spatios , aerisit , un pat mare cu lenjerie super curata , baie dotata cu geluri de dus din belsug - nota 9.

Cum precizam in ultima recenzie datata acum 2 luni ca nu am putut ramane decat pentru o finalizare si e pacat la asa bunaciune de fata , am reparat situația si am ramas fix 1 ora cu tot cu dusuri , discutii in preambulul vizitei si 2 numere de super fut.

Am avut parte la numero uno de un direct DFK furtunos , limbi impletite , cauta si intretine sarutul ( cel mai bun FK il imparte Tasha impreuna cu alte 2 colege de pe forum - iar aici zic de FK adevarat in plm oferit din plin si nu gaozarii ieftine gen pupicuri sau limba ascunsa in gura , etc - ) , urmat apoi de supt si lins sanii superbi ai fetei , cunni la greu , pizda curata , epilata complet , gemete sacadate.

A urmat oralul Tashei . Am pus-o direct la marginea patului cu capul in jos ( poziția mea favorita pe care nu o mai exersasem demult 😊) si i-am infipt pula pe gat pana la coaie.

Am repetat figura de cateva ori si apoi am schimbat , eu intins pe spate si ea sugand-o lent , metodic , cu presiune, intr-un DT complet.

O adevărată incantare a simțurilor sa simti si sa vezi buzele Tashei mulandu-se efectiv pe pula beton pana la coaie !

A durat ceva pana am finalizat , dar si cand a tasnit sperma parca nu se mai oprea. A supt absolut tot , i-am umplut gura pana la refuz , a fugit la baie pentru decartare, iar eu am ramas extaziat in pat dupa un oral perfect.

Pauza , dusuri, discutii.

Numero due a fost in linii mari identic , doar ca voiam s-o si fut , astfel încât dupa acelasi oral nepro senzational al Tashei , am aplicat un prez pe pula si am futut-o prelung in pozitia misionar.

Fut la greu , te trage in ea , se uita in ochii tai, te saruta pe gat , pe umeri, te excita la maxim.

Am futut-o in jur de 5-7 minute si am finalizat exploziv in cauciuc.

Ne -am sarutat la plecare si am promis sa revin cat de rapid pot.

Tasha merita .

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 9.50 , arata excelent , slim , sani naturali, fermi , superbi, cur rotund, picioare frumoase.

Oral - 10 cu felicitari. Nepro , DT complet si corect executat + CIM de mare efect + supt/lins coaie.

Normal - 10 , fut de anvergura, fara figuri sau alte cele , se implica , geme frumos , eye-contact.

Igiena - 10 , curata impecabil.

GFE - 10 cu felicitari + DFK ca la carte + o gazda extrem de primitoare , vesela , joviala.

Cadoul - 450 de RON.

O zi buna va doresc!

• Like 22
  • Minus 1
Link spre comentariu

O recenzie ca la carte, hehe. Multumesc mult!

Azi am revenit la apartamentul din Racoteanu, zona Unirii Zepter unde voi sta citeva zile.

Disponibila pana noaptea tirziu. Va pup

• Like 13
Link spre comentariu

• Membru Premium

Mulțumesc frumos Tasha. Nu am facut decat sa incerc sa redau cat mai fidel posibil ce s-a intamplat in ora petrecuta in compania ta.

Meritul principal este al tau 😊. Motiv pentru care iti foarte multumesc inca odata.

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...