Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti,Titan

Eram mica si foloseam Yahoo Messenger, una dintre primele propozitii invatate in engleza ma duce azi cu gandul la tine...

"It must be really lonely being you..."

Stiu, tu nu stai pe forum 24/24 pentru ca esti lipsit de viata sociala si prieteni, nu... Asa iti place tie sa freci lumea la cap, ai si tu un hobby. Vezi tu, futacii mei cum le spui tu doar se amuza de postarile tale, se vede de pe luna ca esti hater si iti place sa distrugi, suna la Antena 3 poate are Gadea asta al vostru nevoie de ajutor.

In alta ordine de ideei, nu am sustinut niciodata ca as ramane definitiv in Bucuresti asa cum nu am sustinut ca imi merge rau. Spre deosebire de tine eu am timp si pentru altceva in afara de forum, sunt la Cluj pentru a ma relaxa dupa o perioada dificila, una in care o recenzie proasta sau o postare de a ta nu pot decat sa ma faca sa zambesc. Iti raspund din intreres,recunosc. Nu am timp sa raspund mereu si nici nu vreau sa platesc un serviciu de mentinere a topicului sus in aceasta perioada, tu faci o treaba de minune, cel mai bun robotel esti. Te pup fanul meu nr 1.

• Like 42
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Dar shi graiesti tu, legionar brav

Cu fetishuri de zugrav?

Rastelul meu e curat si nepatat

Daca in mana tin cocoselul tau de barbat

Penelul trebuie si el pozitionat

Fundu sus si un zambet mare

Sa iti folosesc suportul din dotare

:) ( rime cu dedicatie de la prietena scriitoare )

Va trebui sa va multumiti cu mine, prietena mea e scoasa la produs deja, produce texte ce genereaza controverse

Lipsesc din Bucuresti saptamana asta, va anunt cand revin! :)

PUPICI!

Daca te si futi cum scrii

Ai cam dat-o-n balarii

Las-o asa cum a picat

Sa nu te faci de...noapte buna!

Link spre comentariu

Cred ca ti ar fi mult mai bine daca n ai răspunde si ti ai vedea de treaba ta

Eram mica si foloseam Yahoo Messenger, una dintre primele propozitii invatate in engleza ma duce azi cu gandul la tine...

Stiu, tu nu stai pe forum 24/24 pentru ca esti lipsit de viata sociala si prieteni, nu... Asa iti place tie sa freci lumea la cap, ai si tu un hobby. Vezi tu, futacii mei cum le spui tu doar se amuza de postarile tale, se vede de pe luna ca esti hater si iti place sa distrugi, suna la Antena 3 poate are Gadea asta al vostru nevoie de ajutor.

In alta ordine de ideei, nu am sustinut niciodata ca as ramane definitiv in Bucuresti asa cum nu am sustinut ca imi merge rau. Spre deosebire de tine eu am timp si pentru altceva in afara de forum, sunt la Cluj pentru a ma relaxa dupa o perioada dificila, una in care o recenzie proasta sau o postare de a ta nu pot decat sa ma faca sa zambesc. Iti raspund din intreres,recunosc. Nu am timp sa raspund mereu si nici nu vreau sa platesc un serviciu de mentinere a topicului sus in aceasta perioada, tu faci o treaba de minune, cel mai bun robotel esti. Te pup fanul meu nr 1.

Link spre comentariu
  • Oras://

Esti f departe de a fi o tarfa de top.

La fatza esti banala, ai tzatze mici, sa comunici ca o dama de top iarasi habar nu ai.

Sunt si fete la 200 de lei care-s mult peste tine. Tu esti promovata printr-un marketing abil care a reusit sa-i fraiereasca pe multi, din cauza ca-s mai naivi din fire.

De-acum te futi bine de teama sa nu te recenzez? :laugh2

• Like 2
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

La fatza esti banala, ai tzatze mici, sa comunici ca o dama de top iarasi habar nu ai.

Sunt si fete la 200 de lei care-s mult peste tine. Tu esti promovata printr-un marketing abil care a reusit sa-i fraiereasca pe multi, din cauza ca-s mai naivi din fire.

E bună rău, știe fata meserie, am vizitat-o astăzi, nu vorbesc în necunostinta de cauză.
  • Like 2
Link spre comentariu

E bună rău, știe fata meserie, am vizitat-o astăzi, nu vorbesc în necunostinta de cauză.

Afirmatiile pe care le-am facut sunt in cunostinta de cauza. Asa s-a prezentat cand a fost vizitata.

Oricum, fetita-i panicata. A fugit la Cj sa si-o traga pe bani. Intr-o postare anterioara mintea ca a plecat sa se relaxeze.

Tu tocmai ai infirmat spusele ei.

Citeste si cateva pagini in urma vei vedea in intregime ce am spus despre ea!

Ea se astepta sa-si primeasca banii asa prin simpla prezenta. Prosteala asta nu tine.

A inceput sa faca foamea si a vazut ca nu are incotro si tb sa se futa pe bune, mereu, nu cand are ea chef sa si-o traga

n-ai tu treaba. am saptej da miliuane la mine

Da-le banii pensionarilor !

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Afirmatiile pe care le-am facut sunt in cunostinta de cauza. Asa s-a prezentat cand a fost vizitata.

Oricum, fetita-i panicata. A fugit la Cj sa si-o traga pe bani. Intr-o postare anterioara mintea ca a plecat sa se relaxeze.

Tu tocmai ai infirmat spusele ei.

Citeste si cateva pagini in urma vei vedea in intregime ce am spus despre ea!

Ea se astepta sa-si primeasca banii asa prin simpla prezenta. Prosteala asta nu tine.

A inceput sa faca foamea si a vazut ca nu are incotro si tb sa se futa pe bune, mereu, nu cand are ea chef sa si-o traga

Când am observat intenția ei de a ne vizita, am deschis topicul acesta și mi-a fost de ajuns următoarea fraza pentru a mă decide dacă o vizitez sau nu, nici nu am mai citit altceva, restul sunt detalii. O seară faină!

O recomand celor care cauta fete frumoase, deosebite, dar si servicii de calitate.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

eu cred ca nu-i banala deloc. Dupa cum vorbeste, pare cultivata. Cred ca are facultate. Si eu pretuiesc moldovencele oricum...sunt peste ale noastre )

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

S-a ales praful de topicul asta. La fel ca reputatia basarabencei

S-a ales praful fin cauza ta, retardstule! Așa cum s-a ales și de alte topice, tot fin cauza ta.

• Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună

eu cred ca nu-i banala deloc. Dupa cum vorbeste, pare cultivata. Cred ca are facultate. Si eu pretuiesc moldovencele oricum...sunt peste ale noastre )

Ești prost. Punct

• Like 1
Link spre comentariu

Bai prietenul meu laba trista, asta de cand vede pussy da cu palaria sa vada daca musca. Ia mai du-te cu vaca la pascut si fute capul altcuiva, deja iti permit sa mananci rahat de prea mult timp. Ai fost utilizatorul lunii si acum te vezi recenzorul sef al forumului? Uita-te dracului ca nu exista topic unde sa nu ai tu o parere, cat timp liber sa ai?

Sa ma recenzezi tu pe mine? Sa stiu cine esti nu te-as primi nici cu 1 milion de euro pe ora. Oricum nu iti permiti, tot ce poti tu face e sa iti platesti netul cu care sa ne dai noua teroare, asta daca nu stai pe wi-fiul vecinilor. Stai linistit drac gol ce esti ca nu plec eu din Bucuresti de grija ta, prea multa importanta iti dai. Ai citit si tu o carte la viata ta si te dai intelectual pe aici. Ca sunt frumoasa, urata, proasta sau desteapta oricum sunt 10 clase peste iubita ta, sora lui stanga.

De nu iti dau teroare pe unde te vad ca postezi ceva frumos, sau negi ca la inceput o ardeai in prietenie cu mine domnu Lingerica?

Stati linistiti, nu plec nicaieri deocamdata, stau numai de a naibii sa ii pleaneasca stalkerului meu ochii. Utilizatorul lunii... pe luna de ai ajunge ca acolo iti e locul.

Cerea cineva si niste poze, uite unele recente, va pup.

Lasa Brett ca o sa te faci mare si vei invata sa te porti si tu civilizat, momentan te porti ca ce esti, un om demn de mila.

Pentru aceia dintre voi ce vor sa petreaca timp cu mine in ciuda incercarilor disperate ale domnului Brett de a ma denigra, voi fi disponibila pentru intalniri de sambata.

post-259243-0-16220100-1530210945_thumb.jpg

post-259243-0-94948500-1530210967_thumb.jpg

post-259243-0-45133700-1530210985_thumb.jpg

post-259243-0-55831200-1530211007_thumb.jpg

• Like 37
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...