Sari la conținut

1 X 2

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Pune l repede ca incep meciurile :))

post-224146-0-80673800-1521392932_thumb.png

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Miky - Sarloțica 1

da'  iar ? :laugh2

https://media2.giphy.com/media/f2HiQKaEkaKwo/giphy.gif

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

da'  iar ? :laugh2

https://media2.giphy.com/media/f2HiQKaEkaKwo/giphy.gif

De ce purtai la propia cununie costum second hand?

Postat

Cum de o  impresariai in trecut pe @Amorxxx **spam editat**a ? De cand e arestata ai devenit un atarnache

Vizitator
Postat

bag pula..n.am bagat ..:(

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Nu mi se pare corecta o chestie in cea ce priveste regulamentul caselor de pariuri si spun asta pentru ca e a2a oara cand ma lovesc de acelasi lucru...Deci am bilet castigator in momentul de fata in valoare de 800 de lei dar pentru ca meciul Dinamo Botosani nu sa jucat iar din cate am inteles campionatul urmeaza sa fie amanat pentru 2 saptamani nu mi se dau banii si mi sa spus sa astept 3 zile ca de abia dupa aceea daca meciul nu se joaca sa primesc cota de 1 si sa pot lua ce mai ramane din banii cand eu am cota de 6.90 

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu mi se pare corecta o chestie in cea ce priveste regulamentul caselor de pariuri si spun asta pentru ca e a2a oara cand ma lovesc de acelasi lucru...Deci am bilet castigator in momentul de fata in valoare de 800 de lei dar pentru ca meciul Dinamo Botosani nu sa jucat iar din cate am inteles campionatul urmeaza sa fie amanat pentru 2 saptamani nu mi se dau banii si mi sa spus sa astept 3 zile ca de abia dupa aceea daca meciul nu se joaca sa primesc cota de 1 si sa pot lua ce mai ramane din banii cand eu am cota de 6.90

De obicei cam asa au toate casele de pariuri terestre...ideea e ca atunci cand alegi sa joci la o casa de pariuri se presupune ca ii cunosti regulamentul-si acolo sunt trecute astfel de cazuri.Deci ei sunt acoperiti 100%...ca nu ti se pare tie corect...asta - i altceva.
  • Like 1
Postat

De obicei cam asa au toate casele de pariuri terestre...ideea e ca atunci cand alegi sa joci la o casa de pariuri se presupune ca ii cunosti regulamentul-si acolo sunt trecute astfel de cazuri.Deci ei sunt acoperiti 100%...ca nu ti se pare tie corect...asta - i altceva.

Pai si nu e corect daca eu am cota de 7 si amani meciu dupa aia daca nu se joaca dami frate bani pe cota care am jucato ma spart in talent cu banii 

Urat fault la Steaua cu CFR 

• Like 6
Vizitator
Postat

Prea tarziu am vazut topicul asta.

Eu am pierdut Barcelona VD1 si Juve in handicap

• Oras:Muntele Olymp
Postat

ceva ponturi pt maine:D:D 

Vizitator ana paraschiv
Postat

ceva ponturi pt maine:D:D 

Da. Bate Federer.:)))

Cum ar spune cineva..."Oarba dupa el..." ...sa-i ia foc casa...sa-i moara pisica....sa nu-i curga apa calda o saptamana...:)))))Are trei mingi de MECI...fute'l'ar curvele din Londra, sa-l futa. :)))  si o fura...plm..si in finala, daca era mai devreme mai spuneam..:(

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da. Bate Federer. :)))

Cum ar spune cineva..."Oarba dupa el..." ...sa-i ia foc casa...sa-i moara pisica....sa nu-i curga apa calda o saptamana... :)))))Are trei mingi de MECI...fute'l'ar curvele din Londra, sa-l futa. :)))  si o fura...plm..si in finala, daca era mai devreme mai spuneam.. :(

Așa-i în tenis. 

• Minus 2
Postat

Da. Bate Federer. :)))

Cum ar spune cineva..."Oarba dupa el..." ...sa-i ia foc casa...sa-i moara pisica....sa nu-i curga apa calda o saptamana... :)))))Are trei mingi de MECI...fute'l'ar curvele din Londra, sa-l futa. :)))  si o fura...plm..si in finala, daca era mai devreme mai spuneam.. :(

hahahah :))) am lesinat:)))

Vizitator bolovan fiert
Postat

Prea tarziu am vazut topicul asta.

Eu am pierdut Barcelona VD1 si Juve in handicap

Cele mai proaste echipe alaturi de FCSB

Postat

Cele mai proaste echipe alaturi de FCSB

De Steaua zici ? Pai ia fa o socoteala de la cine a luat Steaua batai urate 

Lazio 5-1

FC Hermannstadt 3-0

Si egal cu CFR Cluj 

Hai inteeleg chestia cu Lazio ca na italieni e alt fotbal acolo nu se compara cu ce e la noi dar te bate liga a2a si cu o alta echipa de liga 1 faci egal nu  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Vizitator bolovan fiert
Postat

De Steaua zici ? Pai ia fa o socoteala de la cine a luat Steaua batai urate 

Lazio 5-1

FC Hermannstadt 3-0

Si egal cu CFR Cluj 

Hai inteeleg chestia cu Lazio ca na italieni e alt fotbal acolo nu se compara cu ce e la noi dar te bate liga a2a si cu o alta echipa de liga 1 faci egal nu  :laugh2  :laugh2  :laugh2

A fost ordin de la stapanire ( Becali ) sa piarda cu sibienii

Postat

A fost ordin de la stapanire ( Becali ) sa piarda cu sibienii

Eu chiar nu mai vad rolul unor echipe in fotbalul romanesc sunt total inutile nu fac nici o performanta pentru Romania 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...