Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ping 3 Ms

Sa ma pis pe tine de izmanar, ai fost tu in Japonia, cum am fost eu pe Luna.

Cat despre HIA, nu intra nici macar in top 20 al celor mai mari aeroporturi din lume, asta arata, cat de mult ai calatorit tu.

Ai bagat-o pe aia cu purser, nu ti-a iesit, poate oi fi butler pe The Residence la Etihad.

Auzi la el, servicii imbatabile la Qatar, da-te-n amarul tau de amarastean.

Lasă bă Meskine aiurelile și nu te mai umezi în chiloței la tot pasul, știe orice mucea care sunt cele mai mari aerogări din lume. În Atlanta am avut escală ptr Antigua-Guatemala, am rămas trăznit ce am văzut acolo. Și dacă apuci să vezi vreodata Dulles în Washington... îți schimbi toată optica despre ce înseamnă wooow, când te dai jos din avion!

Cu China și Japonia m-ai cam prins, nu am ce căuta pe acolo, din motive pur personale, fgm-ii lor de amploaiați robotici și de aroganți infecți.

De fapt nici nu contează cât de mare e suprafața pe care sunt amplasate aerodromurile, în statistici intra în calcul mai degrabă traficul de călători. Și Schiphol are trafic de +70 M / an, de Charles de Gauille și Heathrow nici nu mai vorbesc. Bă prostane, Hamad din Doha are ca lungime de piste/ trenuri de aterizare și decolare, un loc binemeritat în top 10 !! Acolo făceam aluzia, că a trebuit să cam ocolească autobuzul tău, ca să ajungă unde trebuia, să te ferchezuiești  și rujezi ptr următorul zbor :)))

Degeaba vrei să insinuezi mă doi de ghindă că ești pilot, te dai de gol singur, mereu. Piloții nu prea vizitează și în niciun caz nu scriu ode întregi cartierelor penale din capitala Thailandei, e prea jos ptr nivelul lor... Tu, în schimb, ești o stewardeză cu ciucurel, trivială și incontinentă. 90 % din stewardezele masculine fură morcovi cu popoul, îți spun asta din ce am văzut cu ochii mei, am umblat destul de mult prin lume. Gestica, felul lor de a vorbi și mersul lor. îi trădează rapid de tot. Așa că ia-o ca o axiomă. BTW, nu-mi pot scoate nicicum din minte degețelele tale mititele si adorabile de la piciorușe. Sweety, mai pune niște poze cu ele :)))

PS. Pun pariu cu tine pe ce vrei tu că nu ai mai multe vize pe pașaport, în ultimii 5 ani. Zbori mereu pe cam aceleași rute, unde te trimite graficul de la muncă. La mine situația e un pic altfel. Zbor pe banii mei ;)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö

Sa ma pis pe tine, nu stiu, de ce tot insisti.

Dar, de amorul artei si pentru a nu induce in eroare vreun ratacit, care o fi extaziat de aberatiile tale, afla de la mine, ca HIA nu este in top 20 in nici un top, ca e vorba de suprafata sau pasageri.

Au ei un runway lung, dar cam atat.

Daca tot esti interesat, cel mai mare aeroport e ala din Arabia Saudita, dar si acolo ai fost.

Apoi, sa ma pis pe tine de amarastean, ce ai inteles tu, din faptul, ca as pierde autobuzul de Doha?

In primul rand, pe HIA autobuze sunt doar de la poarta de imbarcare pana la avion si, o data in el, nu mai ai griji.

In al doilea rand, ai fost tu in Antigua, asa cum am fost eu pe Luna, da-te-n doba de amarastean.

In al treilea rand, mai incearca, poate sunt controlor de trafic?

In al patrulea rand, zbori pe banii tai, posibil, dar nu la business.

In al treispelea rand, ma pis pe McHammer, saracul de el ma pomeneste si in somn.

In ultimul rand, stai bland si nu te obraznici, ca esti tembel.

:)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Uitasem chestiunea cea mai importanta.

Daca tot ti-e dor de piciorusele mele, ia, Gogule, poza de la SPA-ul de lux de pe HIA.

Sa ma anunti, cand iti permiti asa ceva.

Pentru purseri e gratis.

Azi ospatarul a avut liber.

Vaporul e in port din nou.

Pescarusii canta

Miskin suge pula intr-o mahala 

Se simte de 5 stele

Ai de pula mea :))))

Ospatare o cafea te rog !!!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In al treilea rand, mai incearca, poate sunt controlor de trafic?

Ceeeee ? Daca tu esti controlor de trafic , si demonstrezi asta corect , pe cuvantul meu de onoare ca plec de pe site-ul asta de cacat si nu mai postez niciodata ! 

• Like 2
Link spre comentariu

Ceeeee ? Daca tu esti controlor de trafic , si demonstrezi asta corect , pe cuvantul meu de onoare ca plec de pe site-ul asta de cacat si nu mai postez niciodata !

calmeaza-te in PLM

Ani de zile a mintit jegosul cu nerusinare si tupeu ordinar ca el NU e chelner sau ospatar .

Voia sa lase impresia ca EL mananca din farfuriile cu ceva mancaruri mai speciale .Cand colo Adevarul era ca doar facea poze la farfuriile clientilor sai dupa ce aia paraseau masa.Adu-ti aminte si cand a “alunecat” pentru prima oara postand tot el o poza cu ceva carnetel si stilou pe masa etc.

De la un astfel de om care are asemenea comportament te astepti sa spuna adevarul?

E bolnav saracul nu ca am fi pe aici multi sanatosi dar el are sindromul ala Munchaussen care musai sa minta mereu si sa se laude .

Controlor de trafic aerian....Maine se trezeste va fi prim ministru .Sau dictator ...:))))

Ai de pula mea :)))))))

• Like 3
Link spre comentariu

Meskine, tu intri pe la bussiness class doar ca să faci curățenie şi să pui întrebări politicoase :  Şampanie, domnule? Vă putem servi cu un aperitiv, doamnă? :)))

Eşti un papagal infatuat şi grandoman ce vrea să pară altcineva şi face pe interesantul.  Băă, în ziua in care ajung sa imi pozez labele la Spa, cum fac mizdele ca tine, in aceeasi zi imi tai şi organul. Adică niciodată. Înțelegi?

• Like 1
Link spre comentariu

Meskine, tu intri pe la bussiness class doar ca să faci curățenie şi să pui întrebări politicoase :  Şampanie, domnule? Vă putem servi cu un aperitiv, doamnă? :)))

Eşti un papagal infatuat şi grandoman ce vrea să pară altcineva şi face pe interesantul.  Băă, în ziua in care ajung sa imi pozez labele la Spa, cum fac mizdele ca tine, in aceeasi zi imi tai şi organul. Adică niciodată. Înțelegi?

nu cred ca -s labele lui .In rest ai dreptate in ce ai scris
  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...