Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Cred ca miau pus asstia yaba in bbautura, ma iau cu ameteli.Daca nu ma pis pe voi in urmatoarele 2-3 zile, varog, anuntati Ambasada Romaniei si da-ti-le datele de identificere ale taxiului. Doamne Ajuta, :).Te-aubluat cu fake taxi si ti-au dat-o la mue, retardel Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 8, 2019 catelu danielAsa ca intre baieti am auzit ca ai multe chestii de sculatoare ce le recomanzi baieteilor ca tine care au nevoie=)) 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Miskin e pe avion.Gata vaporul acum trebuie sa ajunga inapoi in thailandia pentru ultima tura de lucru.Apoi viziteaza rudele din Romania sa le povesteasca la aia cum e ca ospatar intre straini 4 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Miskin e pe avion.Gata vaporul acum trebuie sa ajunga inapoi in thailandia pentru ultima tura de lucru.Apoi viziteaza rudele din Romania sa le povesteasca la aia cum e ca ospatar intre strainiCe ospatar, el le spune ca e un barista respectabil, stapaneste toate tainele cafelei. Pula, el desfunda latrine si pute a sconcsCand ajunge pa vaslui, se pune in pat si se scobeste intre degete ka la tokio sinapoi le miroase ca in doha Hahahaha, tzaranushule 4 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Pfoai...Mult ati mai latrat, pisa-m-as pe neamul lui Ciocan, ai trecut la injuraturi de mama, bai sfecla de zahar? Las astea aici, un mic reminder, da Doamne de vreun pasager mai cu suflet crestin, altfel canci poze de la business. Nulitate, ai si tu dreptate, singurul lucru de bun simt, dupa ce ai postat poze cu propriile labe de hipopotam, din vreo spelunca de la Sovata sau Herculane, e sa tai organul.Vorbeste cu sconcsul Pepelica, la care te ploconesti, poate te lamureste el, sa ma pis pe tine de guatemalez. In rest, mult goldenshower pentru voi din partea debarasatorului/chelnerului/purserului/ce :) mea vreti voi. Prosti v-au mai facut. :)Un pic de heads up, vezi ca aia au schimbat apa si au dezinfectat jacuzzi-ul dupa tine Mirosea a picioare neapalate Te-n gura de partzar, te bashesti in cada si te lauzi ca esti la spa Ai di mini si di mini 1 2 Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Cred ca miau pus asstia yaba in bbautura, ma iau cu ameteli.Daca nu ma pis pe voi in urmatoarele 2-3 zile, varog, anuntati Ambasada Romaniei si da-ti-le datele de identificere ale taxiului. Doamne Ajuta, :). Meskinuitule, ai avut o copilărie nefericită, înotai în sărăcie, şi acum imaginea pe care vrei să ți-o promovezi , de glamour bitx, e menită să te ajute să-ți uiți trecutul? Băă, dacă nu ai făcut nimic rău în lumea asta, de ce-ți faci brainwash singur? Nu este o ruşine să te naşti sărac!! Sau ce, eşti masochist submisiv cumva? Te autoflagelezi noaptea când nu poți dormi de la jetlag și te gândești la trecut? Ai o cravaşă minionă (ca tine) în geamantanul tău standard de stewardeză? :))) Ți-au umplut băjeții pe forum şi astăzi paharul cu ambrozie, şi tu ce faci? Te întorci cu drag ptr încă un plin, înainte să-ți faci siesta după clanțele precedente? Respect ptr cei consecvenți, dar tu eşti efectiv incorigibil şi nesătul. Îți iei zilnic porția de muje, dar pui de o parte şi la borcan, ptr zile negre, prevăzătorule. Bă Don Quijote, murăturile se pun toamna. Acum e din belşug vitamina dorită de tine. Ia cu înghițituri mici omule, aşa nu te mai îneci şi nici nu mai regurgitezi bukakkele. Surplusul împarte-l cu Gomoku şi Ana nda. Share means care!! PS. Preafericitul Părinte habar nu am cine e. Ideea e că trage în gioarse și restul gunoaielor umane de p'acilea cu o balistică exactă și o elocință infailibilă, direct la obiect. Punct ochit, punct lovit. Mă amuz copios datorită lui, are umor. Tu nu ai haz şi eşti prost grămadă, cu aura ta falsă. Mai şi latri la lună neîntrebat și te piși pe tine de bucurie de câte ori te bagă cineva în seamă, ca un Chihuahua d'ăla needucat ce tremură și vara :))) 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Nu se vede destul jeg sub unghii?Daca alea -s degetele lui in spa mai bine isi dadea foc decat sa le pomeneasca.Arata oribil 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Miskin cand posteaza pe nimfo, bineinteles conectat la wifi-ul altcuiva. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Un pic de heads up, vezi ca aia au schimbat apa si au dezinfectat jacuzzi-ul dupa tine Mirosea a picioare neapalate Te-n gura de partzar, te bashesti in cada si te lauzi ca esti la spa Ai di mini si di miniAi di mini și di mini, cretinul crede că tu ești Ciocan! Prost l-a mai făcut! 2 1 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Meskinuitule, ai avut o copilărie nefericită, înotai în sărăcie, şi acum imaginea pe care vrei să ți-o promovezi , de glamour bitx, e menită să te ajute să-ți uiți trecutul? Băă, dacă nu ai făcut nimic rău în lumea asta, de ce-ți faci brainwash singur? Nu este o ruşine să te naşti sărac!! Sau ce, eşti masochist submisiv cumva? Te autoflagelezi noaptea când nu poți dormi de la jetlag și te gândești la trecut? Ai o cravaşă minionă (ca tine) în geamantanul tău standard de stewardeză? :))) Ți-au umplut băjeții pe forum şi astăzi paharul cu ambrozie, şi tu ce faci? Te întorci cu drag ptr încă un plin, înainte să-ți faci siesta după clanțele precedente? Respect ptr cei consecvenți, dar tu eşti efectiv incorigibil şi nesătul. Îți iei zilnic porția de muje, dar pui de o parte şi la borcan, ptr zile negre, prevăzătorule. Bă Don Quijote, murăturile se pun toamna. Acum e din belşug vitamina dorită de tine. Ia cu înghițituri mici omule, aşa nu te mai îneci şi nici nu mai regurgitezi bukakkele. Surplusul împarte-l cu Gomoku şi Ana nda. Share means care!! PS. Preafericitul Părinte habar nu am cine e. Ideea e că trage în gioarse și restul gunoaielor umane de p'acilea cu o balistică exactă și o elocință infailibilă, direct la obiect. Punct ochit, punct lovit. Mă amuz copios datorită lui, are umor. Tu nu ai haz şi eşti prost grămadă, cu aura ta falsă. Mai şi latri la lună neîntrebat și te piși pe tine de bucurie de câte ori te bagă cineva în seamă, ca un Chihuahua d'ăla needucat ce tremură și vara :))) ba space cake ti-ai dat cu pula in cap la ultima parte sa-mi bag pulapai cand vreodata al compari ma pa pisulica ca merge la herculane doar daca-i dau eu 400 de euro cu miskin care 400 de euro ii da la micu dejun antro tara smechera din asia ?? Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 9, 2019 ba space cake ti-ai dat cu pula in cap la ultima parte sa-mi bag pulapai cand vreodata al compari ma pa pisulica ca merge la herculane doar daca-i dau eu 400 de euro cu miskin care 400 de euro ii da la micu dejun antro tara smechera din asia ??Masturbel,iar plângi după aia 400 euro?Ai dat banii aia moca pampalaule?Pai nu esti tu o molusca nerecunoscătoare,nu ai primit ceai afrodisiac din OB-uri,ni ti-a dat tanya chilotii ei ca suvenir sa dormi cu capul pe ei,nu ti-a fost Tanya ca o mama când tu plângeai cu suspine,ca Symona nu te mai vrea,ca ai rămas al nimănui? 1 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 sa vina catelu sa mi traduca si mie ce scrie sclavu asta da mai sus ca nu inteleg nimic baga mi as pula in cresterea lui =)) Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 9, 2019 sa vina catelu sa mi traduca si mie ce scrie sclavu asta da mai sus ca nu inteleg nimic baga mi as pula in cresterea lui =))Iti traduc eu pe înțelesul tau.https://www.youtube.com/watch?v=oKXAZAp42 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 9, 2019 O dedicatie de la motanul pentru Misskin si orfanul Xoxo 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Ai di mini și di mini, cretinul crede că tu ești Ciocan! Prost l-a mai făcut!Asa vedeam si io cine e ciocan, picoaneeee. Cavalerii mesei rotunde, dameza da pa mijloc, ntz ntz ntz 2 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 9, 2019 În Hamad pierzi autobuzul nu numai înafara lui dar și înauntrul aeroportului :))) Este extrem de mare. 70 % din călătoriile spre Soare Răsare mi le-am cam făcut cu escala la Doha. Servicii excepționale și prețuri inbatabile. V-am zis băă răutăcioșilor și cârcotașilor că talentatul scriitor nu e ospătar de rând, e mai degrabă steward(eză) pe o linie de zbor, posibil chiar Quatar Airlines... Absolut toate stewardezele românce de la Etihad, Fly Emirates și Q. A. ce le-am cunoscut (și ne-am facebucit ulterior), au dezvoltat în timp un fel de complex de superioritate, nu le ajungea mai nimeni cu prăjina la nas. Practic se însingurau într-o aură mistică, se simțeau neînțelese... Meskine, nu-i mai băga în seamă pe plebei și spune-mi numai mie, te rog, când te întreabă clienții dacă ai ai Fanta Roz, tu ce le răspunzi?E maro și nu e roz. Și nu e fantă, e găoz. 3 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Sa-l intrebe cineva pe ospatar, ca mie nu-mi mai raspunde, cum geme cand il fute chinezu. In românã sau in chinezã? 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Veața lu’ Muișkin seamănă izbitor de mult cu Le fabuleux destin d’Amelie PULAN, zău! 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Asa vedeam si io cine e ciocan, picoaneeee. Cavalerii mesei rotunde, dameza da pa mijloc, ntz ntz ntzCulmea e că niciunul dintre ei nu e Ciocan! 1 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 M-am consultat 1 minut cu vezica mea urinara si am cazut de acord, ca ma pot pisa pe voi toti astia, ham-hamuri de Dambovita. :) Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Ia uite-i, gusterii, au si aparut. Si hateri, si neamuzanti. Cum e mai rau. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Meskinuitule, ai avut o copilărie nefericită, înotai în sărăcie, şi acum imaginea pe care vrei să ți-o promovezi , de glamour bitx, e menită să te ajute să-ți uiți trecutul? Băă, dacă nu ai făcut nimic rău în lumea asta, de ce-ți faci brainwash singur? Nu este o ruşine să te naşti sărac!! Sau ce, eşti masochist submisiv cumva? Te autoflagelezi noaptea când nu poți dormi de la jetlag și te gândești la trecut? Ai o cravaşă minionă (ca tine) în geamantanul tău standard de stewardeză? :))) Ți-au umplut băjeții pe forum şi astăzi paharul cu ambrozie, şi tu ce faci? Te întorci cu drag ptr încă un plin, înainte să-ți faci siesta după clanțele precedente? Respect ptr cei consecvenți, dar tu eşti efectiv incorigibil şi nesătul. Îți iei zilnic porția de muje, dar pui de o parte şi la borcan, ptr zile negre, prevăzătorule. Bă Don Quijote, murăturile se pun toamna. Acum e din belşug vitamina dorită de tine. Ia cu înghițituri mici omule, aşa nu te mai îneci şi nici nu mai regurgitezi bukakkele. Surplusul împarte-l cu Gomoku şi Ana nda. Share means care!! PS. Preafericitul Părinte habar nu am cine e. Ideea e că trage în gioarse și restul gunoaielor umane de p'acilea cu o balistică exactă și o elocință infailibilă, direct la obiect. Punct ochit, punct lovit. Mă amuz copios datorită lui, are umor. Tu nu ai haz şi eşti prost grămadă, cu aura ta falsă. Mai şi latri la lună neîntrebat și te piși pe tine de bucurie de câte ori te bagă cineva în seamă, ca un Chihuahua d'ăla needucat ce tremură și vara :)))Pfoai... Ai tinut in tine, nu gluma. Prostea haiducu', poza aia cu labele alea de hipopotam, un fel de varianta masculina a @Carlei Dristor, sunt ale saraciei Pepelica, portavocea amarastenilor. In Serengeti cand ai fost? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Senor El Culito, stai dreaq în banca ta, îți zic pentru ultima oară. Nu de alta, da’ văd că stai și te holbezi ca râma la trotoar, curistule. 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Pfoai... Ai tinut in tine, nu gluma. Prostea haiducu', poza aia cu labele alea de hipopotam, un fel de varianta masculina a @Carlei Dristor, sunt ale saraciei Pepelica, portavocea amarastenilor. In Serengeti cand ai fost?Don Găoz, ce faci, bre, dai explicații? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate