el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Sufera cu decenta, Laura. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Stai oleacă, că tot p-acilea e. Se consultă cu vezica. Deja i-a luat limba-n gură. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Sufera cu decenta, Laura.Curistule, vorbește frumos de mă-ta, ce naiba. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Hahahahahahahahaha. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Și-a plecat. Doo vorbe i-am scris și fuge ca o pizdă. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Hahahahahahahahaha, da-te-n amarul tau de amarastean, sufera cu decenta, repet. Hater neamuzant. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Gogule, 3000 THB barfine pentru o coyote girl, nici chiar asa, pisa-m-as indecent pe chelia lui picon si Laurelian sa planga. Schimbam barul. Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Cam ultra-aglomerat din ce vad, dar e zona perfecta pentru fotojurnalism si fotografie de strada. Asta daca nu cumva te trezesti ca-ti suteste vre-un indonezian/thai/malaesian/chinez/alta natie aparatul foto sau daca mai reusesti sa ajungi la hotel intreg... 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 E Politie in zona, stai calm.Plus de asta junta e cu ochii pe ei. E zona sigura, nu e ca in Saigon, unde vin doi pe scuter si te jefuiesc. Plus esti cu mine, in :) mea, am botezat o gramada de Gogu in Bangkok. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Dar tot mai bine si mai sigur e la 2 Mai sau cu nevasta in fata blocului, vorba unui pampalau de p-acilea. Ai de :) mea. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 9, 2019 am botezat o gramada de Gogu in Bangkok.Ce făcuși, bre? Dete dreaqu-n pula mea, păcăliciule! 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 M-am consultat 1 minut cu vezica mea urinara si am cazut de acord, ca ma pot pisa pe voi toti astia, ham-hamuri de Dambovita. :)Mai bine negociezi cu ea sa nu te mai pişi pe tine fara voia ta. 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 9, 2019 sa vina ospatarul cu noi poze din Congo ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Gogule, 3000 THB barfine pentru o coyote girl, nici chiar asa, pisa-m-as indecent pe chelia lui picon si Laurelian sa planga. Schimbam barul.Păi, asta faci tot timpul, mormolocule neamuzant! Mergi din bar în bar și te refuză toate curvele. :laugh2 Apoi, vii pe forum să-ți iai cuvenitele mui, să zici și tu că ai făcut sex. Mai bine înghițea! 1 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Ba, is cam beat, nu mai aud bine de la muzica, plus de asta baga astia AC la 20 grade, iar afara-s vreo 35 si m-am oprit sa ma uit la meci, da' pe tine ma pis la orice ora si in orice stare as fi.:) Tu de cand iti permit sa ma citezi, **spam editat**ule? Si nu mai injura de mama, goli-mi-as vezica urinara pe capu' cui te-o facut atat de prost. Stai in banca ta. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Ce meci se anunta, Barca vs Pool, pfoai...Messi infrunta The Kop. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Ce meci se anunta, Barca vs Pool, pfoai...Messi infrunta The Kop.Si tu tot ospatar esti :laugh2 2 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Ba, is cam beat, nu mai aud bine de la muzica, plus de asta baga astia AC la 20 grade, iar afara-s vreo 35 si m-am oprit sa ma uit la meci, da' pe tine ma pis la orice ora si in orice stare as fi.:) Tu de cand iti permit sa ma citezi, **spam editat**ule? Si nu mai injura de mama, goli-mi-as vezica urinara pe capu' cui te-o facut atat de prost. Stai in banca ta.Ai grija sa nu iti plesneasca fierea cand servesti pe la mese :)) de pofta nu de altceva 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Ba, is cam beat, nu mai aud bine de la muzica, plus de asta baga astia AC la 20 grade, iar afara-s vreo 35 si m-am oprit sa ma uit la meci, da' pe tine ma pis la orice ora si in orice stare as fi.:) Tu de cand iti permit sa ma citezi, **spam editat**ule? Si nu mai injura de mama, goli-mi-as vezica urinara pe capu' cui te-o facut atat de prost. Stai in banca ta.Nu ești cam beat, ci cam prost! Mai bine înghițea! # bulangiule 3 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Nu ești cam beat, ci cam prost!Mai bine înghițea!# bulangiuleReplicile vietii sale -stai in banca ta -sezi bland cu un eventual :nu te obraznici -ma pis pe... cam aici se termina.....atata creier are Ai de pula mea :))))) 3 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Replicile vietii sale -stai in banca ta -sezi bland cu un eventual :nu te obraznici -ma pis pe... cam aici se termina.....atata creier are Ai de pula mea :))))) Minus =)) Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Am ras de ăștia fără haz :)Ceaules 1 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Am tras o bășină de necaz =)) Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Pic de haz nu aveți , să mă ierte Florinel 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Partajează Postat Aprilie 10, 2019 Dar tot mai bine si mai sigur e la 2 Mai sau cu nevasta in fata blocului, vorba unui pampalau de p-acilea. Ai de :) mea.Saracie, cauti un TS si nu gasesti? Te-ai saturat de laba in cada si de dildou in cur? Era bine in Vaslui in fata blocului, era safe, nu ca acilea, cu stres sa nu te fure chinezoii. Uaaai Vasile uaaai Link spre comentariu
Postări Recomandate