Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator romuzica
Reputație: 0

Cam ultra-aglomerat din ce vad, dar e zona perfecta pentru fotojurnalism si fotografie de strada.

Asta daca nu cumva te trezesti ca-ti suteste vre-un indonezian/thai/malaesian/chinez/alta natie aparatul foto sau daca mai reusesti sa ajungi la hotel intreg...

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

M-am consultat 1 minut cu vezica mea urinara si am cazut de acord, ca ma pot pisa pe voi toti astia, ham-hamuri de Dambovita.

:)

Mai bine negociezi cu ea sa nu te mai pişi pe tine fara voia ta.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Gogule, 3000 THB barfine pentru o coyote girl, nici chiar asa, pisa-m-as indecent pe chelia lui picon si Laurelian sa planga.

Schimbam barul.

Păi, asta faci tot timpul, mormolocule neamuzant! Mergi din bar în bar și te refuză toate curvele.  :laugh2  Apoi, vii pe forum să-ți iai cuvenitele mui, să zici și tu că ai făcut sex. 

Mai bine înghițea!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö

Ba, is cam beat, nu mai aud bine de la muzica, plus de asta baga astia AC la 20 grade, iar afara-s vreo 35 si m-am oprit sa ma uit la meci, da' pe tine ma pis la orice ora si in orice stare as fi.

Tu de cand iti permit sa ma citezi, **spam editat**ule?

Si nu mai injura de mama, goli-mi-as vezica urinara pe capu' cui te-o facut atat de prost.

Stai in banca ta.

Link spre comentariu
  • Oras:Pe maidan
  • Oras:Pe maidan

Ba, is cam beat, nu mai aud bine de la muzica, plus de asta baga astia AC la 20 grade, iar afara-s vreo 35 si m-am oprit sa ma uit la meci, da' pe tine ma pis la orice ora si in orice stare as fi.

Si nu mai injura de mama, goli-mi-as vezica urinara pe capu' cui te-o facut atat de prost.

Stai in banca ta.

Ai grija sa nu iti plesneasca fierea cand servesti pe la mese :)) de pofta nu de altceva
  • Like 4
Link spre comentariu

Stai in banca ta.

Nu ești cam beat, ci cam prost!

Mai bine înghițea!

# bulangiule

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar

Replicile vietii sale

-stai in banca ta

-sezi bland  cu un eventual :nu te obraznici

-ma pis pe...

cam aici se termina.....atata creier are

Ai de pula mea :)))))

Minus  =))

Link spre comentariu

Vizitator mc hammer

Dar tot mai bine si mai sigur e la 2 Mai sau cu nevasta in fata blocului, vorba unui pampalau de p-acilea.

Ai de :) mea.

Saracie, cauti un TS si nu gasesti? Te-ai saturat de laba in cada si de dildou in cur?

Era bine in Vaslui in fata blocului, era safe, nu ca acilea, cu stres sa nu te fure chinezoii.

Uaaai Vasile uaaai

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...