Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Ba, is cam beat, nu mai aud bine de la muzica, plus de asta baga astia AC la 20 grade, iar afara-s vreo 35 si m-am oprit sa ma uit la meci, da' pe tine ma pis la orice ora si in orice stare as fi.:) Tu de cand iti permit sa ma citezi, **spam editat**ule? Si nu mai injura de mama, goli-mi-as vezica urinara pe capu' cui te-o facut atat de prost. Stai in banca ta.La ma-ta acasa nu aveai AC, sandilaule? 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 10, 2019 Replicile vietii sale -stai in banca ta -sezi bland cu un eventual :nu te obraznici -ma pis pe... cam aici se termina.....atata creier are Ai de pula mea :)))))E lobotomizat, zici? 2 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 10, 2019 Cateva luni am lipsit si au ridicat deja doua betoane. Sa ma pis pe voi de pampalai, hateri si smardoi electronici. PS. Tot mai bine la 2 Mai, ai de :) mea.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 10, 2019 Hai, gata, luati cu Aspacardin, sa ma pis pe familiile voastre.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 10, 2019 crezi ca ne pasa de tine ? cauti validare cu disperare pe un forum de curve la discutii generale pentru ca ai ajuns la o varsta destul de inaintata fara nimeni, fara familie, fara un rost in viata. Nu vei beneficia de ultima cana cu apa, trist gogule 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 Hai, gata, luati cu Aspacardin, sa ma pis pe familiile voastre.Da' sa-mi bag pula-n mortii si-n familia ma-tii de lacheu inveterat. Ba, saracie pestilentiala, ia si suge-ne pulile tuturor de pe site, manca-mi-ai pula, sclavule sexual!Plm, POV tau de chelner chiar nu ma intereseaza. Te-ai dus sa fii picol sau ospatar si faci figuri de 2 lei. Sa-mi bag pula-n gura ta de exponent al sclaviei moderne, oprimatule.Esti un cacat bolnav. 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Cateva luni am lipsit si au ridicat deja doua betoane. Sa ma pis pe voi de pampalai, hateri si smardoi electronici. PS. Tot mai bine la 2 Mai, ai de :) mea.Nu ai viata, contemplezi viata altora si visezi ca ar fi a ta. 1 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Ai lui nu aveau bani nici de Vatra Dornei, ce sa zic de Mamaia, Felix, Herculane. Habar n-avea cum arata
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 10, 2019 Ai de :) mea, ba, tu ai ajuns mai latrau decat Machucambo(ul site-ului) In rest, sa ma pis pe voi si pe familiile voastre de amarasteni.
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 10, 2019 Muișkine, tot încerci și nu-ți iese deloc, căca-m-aș în ciorba ta dă (deont)olog. 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Ai de :) mea, ba, tu ai ajuns mai latrau decat Machucambo(ul site-ului) In rest, sa ma pis pe voi si pe familiile voastre de amarasteni.Rujato de Bankok, taie-ti pula ca e degeaba 1 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 10, 2019 O tai, lua-te-ar guta de hater nebun si v-o trimit sa aveti ce hali de Sfintele Sarbatori Pascale. Prost te-a mai facut. :)
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 10, 2019 O tai, lua-te-ar guta de hater nebun si v-o trimit sa aveti ce hali de Sfintele Sarbatori Pascale. Prost te-a mai facut. :)Ai aparut nu de alta dar vad ca iti place si tie sa iei muie zilnic. Azi cum preferi sa ne finalizezi? Cim cu inghitire zic ca e mai bine! Face bine la ten si iti tine si de foame.=)) 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 10, 2019 ce se oftica ospatarul ca e luat la pula de tot site-ul nimfomane.com, in curand si infolabe =)) 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 E un obicei pe la noi. La varsta de un an, copiii sunt pusi sa aleaga 3 obiecte de pe o tava. Ei bine, Miskin a ales tava. 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 10, 2019 Ia, uite-i, latraii. Continuati.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 10, 2019 ai mancat si tu ceva azi ? pune o poza
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 10, 2019 Ba, esti nebun, a si aparut boul... Cum naiba, ma?
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 10, 2019 meanwhile.... 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 10, 2019 Da' sa-mi bag pula-n mortii si-n familia ma-tii de lacheu inveterat. Ba, saracie pestilentiala, ia si suge-ne pulile tuturor de pe site, manca-mi-ai pula, sclavule sexual!Plm, POV tau de chelner chiar nu ma intereseaza. Te-ai dus sa fii picol sau ospatar si faci figuri de 2 lei. Sa-mi bag pula-n gura ta de exponent al sclaviei moderne, oprimatule.Esti un cacat bolnav.Nu-l afectează cu nimic înjurăturile de familie.Fii sigur ca isi urăște familia din tot sufletul.Viata in familiile din Vaslui este standard,bataie,abuzuri sexuale,sclavie si apoi pe la 16-17 ani un sut in cur si trimis in lume sa-si caute norocul 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 10, 2019 Sunt la SPA.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 10, 2019 Sunt la SPA.Pentru asta iti trebuie bani,iar noi nu am văzut nicio poza cu tine la relaxare,undeva pe un șezlong,pe o plaja,pe PLM,doar poze făcute la serviciu sau pe strada.De ce nu ai postat niciodată o poza făcută la tine acasă,sa vedem luxul in care trăiești? :laugh2 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Da' sa-mi bag pula-n mortii si-n familia ma-tii de lacheu inveterat. Ba, saracie pestilentiala, ia si suge-ne pulile tuturor de pe site, manca-mi-ai pula, sclavule sexual!Plm, POV tau de chelner chiar nu ma intereseaza. Te-ai dus sa fii picol sau ospatar si faci figuri de 2 lei. Sa-mi bag pula-n gura ta de exponent al sclaviei moderne, oprimatule.Esti un cacat bolnav.chill, nene.Trebuie să priceapă toată lumea că astea sunt vorbe goale. 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 10, 2019 E bună apa? :)=))) 1
Postări Recomandate