Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Ba, is cam beat, nu mai aud bine de la muzica, plus de asta baga astia AC la 20 grade, iar afara-s vreo 35 si m-am oprit sa ma uit la meci, da' pe tine ma pis la orice ora si in orice stare as fi.

:)

Tu de cand iti permit sa ma citezi, **spam editat**ule?

Si nu mai injura de mama, goli-mi-as vezica urinara pe capu' cui te-o facut atat de prost.

Stai in banca ta.

La ma-ta acasa nu aveai AC, sandilaule?

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Replicile vietii sale

-stai in banca ta

-sezi bland  cu un eventual :nu te obraznici

-ma pis pe...

cam aici se termina.....atata creier are

Ai de pula mea :)))))

E lobotomizat, zici?
  • Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Malmö
Postat

Cateva luni am lipsit si au ridicat deja doua betoane.

Sa ma pis pe voi de pampalai, hateri si smardoi electronici.

PS. Tot mai bine la 2 Mai, ai de :) mea.

post-281780-0-81939200-1554869800_thumb.jpg

• Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

crezi ca ne pasa de tine ? cauti validare cu disperare pe un forum de curve la discutii generale pentru ca ai ajuns la o varsta destul de inaintata fara nimeni, fara familie, fara un rost in viata. Nu vei beneficia de ultima cana cu apa, trist gogule

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hai, gata, luati cu Aspacardin, sa ma pis pe familiile voastre.

Da' sa-mi bag pula-n mortii si-n familia ma-tii de lacheu inveterat. Ba, saracie pestilentiala, ia si suge-ne pulile tuturor de pe site, manca-mi-ai pula, sclavule sexual!

Plm, POV tau de chelner chiar nu ma intereseaza. Te-ai dus sa fii picol sau ospatar si faci figuri de 2 lei. Sa-mi bag pula-n gura ta de exponent al sclaviei moderne, oprimatule.

Esti un cacat bolnav.

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

Cateva luni am lipsit si au ridicat deja doua betoane.

Sa ma pis pe voi de pampalai, hateri si smardoi electronici.

PS. Tot mai bine la 2 Mai, ai de :) mea.

Nu ai viata, contemplezi viata altora si visezi ca ar fi a ta.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator mc hammer
Postat

Ai lui nu aveau bani nici de Vatra Dornei, ce sa zic de Mamaia, Felix, Herculane. Habar n-avea cum arata

Postat

Ai de :) mea, ba, tu ai ajuns mai latrau decat Machucambo(ul site-ului)

In rest, sa ma pis pe voi si pe familiile voastre de amarasteni.

Vizitator mc hammer
Postat

Ai de :) mea, ba, tu ai ajuns mai latrau decat Machucambo(ul site-ului)

In rest, sa ma pis pe voi si pe familiile voastre de amarasteni.

Rujato de Bankok, taie-ti pula ca e degeaba

• Like 1
  • Minus 2
Postat

O tai, lua-te-ar guta de hater nebun si v-o trimit sa aveti ce hali de Sfintele Sarbatori Pascale.

Prost te-a mai facut.

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

O tai, lua-te-ar guta de hater nebun si v-o trimit sa aveti ce hali de Sfintele Sarbatori Pascale.

Prost te-a mai facut.

Ai aparut nu de alta dar vad ca iti place si tie sa iei muie zilnic. Azi cum preferi sa ne finalizezi?

Cim cu inghitire zic ca e mai bine! Face bine la ten si iti tine si de foame.

=))

• Like 2
Vizitator stau de sase
Postat

E un obicei pe la noi. La varsta de un an, copiii sunt pusi sa aleaga 3 obiecte de pe o tava. Ei bine, Miskin a ales tava.

• Like 3
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Da' sa-mi bag pula-n mortii si-n familia ma-tii de lacheu inveterat. Ba, saracie pestilentiala, ia si suge-ne pulile tuturor de pe site, manca-mi-ai pula, sclavule sexual!

Plm, POV tau de chelner chiar nu ma intereseaza. Te-ai dus sa fii picol sau ospatar si faci figuri de 2 lei. Sa-mi bag pula-n gura ta de exponent al sclaviei moderne, oprimatule.

Esti un cacat bolnav.

Nu-l afectează cu nimic înjurăturile de familie.Fii sigur ca isi urăște familia din tot sufletul.

Viata in familiile din Vaslui este standard,bataie,abuzuri sexuale,sclavie si apoi pe la 16-17 ani un sut in cur si trimis in lume sa-si caute norocul

• Like 2
Vizitator jack k
Postat

E bună apa? :)

• Like 1
Postat

Sunt la SPA.

Pentru asta iti trebuie bani,iar noi nu am văzut nicio poza cu tine la relaxare,undeva pe un șezlong,pe o plaja,pe PLM,doar poze făcute la serviciu sau pe strada.

De ce nu ai postat niciodată o poza făcută la tine acasă,sa vedem luxul in care trăiești? :laugh2

• Like 2
Vizitator jack k
Postat

Esti un cacat bolnav.

chill, nene.

Trebuie să priceapă toată lumea că astea sunt vorbe goale.

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...