condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Daca tu nu ai mancat niciodata urzici si stevie si esti un taran lucru ce nu il poate nimeni contesta motivand ca esti carnivor inseamna ca nici legume n ai mancat nici fructe pt ca esti carnivor nici nuci nici paine nimic ca ai zis ca de aia nu mananci stevie si urzica plante ca tu esti carnivor.Asta e motivatia.Oare intelegi cat esti de prost ???Oare realizezi cat de mult ma distrezi cu prostia ta?Nu cred ca ai idee ...cam atat de mult cat un pod intreg cu carnati ca sa ma exprim pe intelesul tau de carnivor.Nu mai scutura lantul tau cand il lingi in cur pe miskin ca e deranjant.El nu e carnivor si cred ca numa din curul lui ai mancat deja un camp de flori din thailandia cu ce se hraneste alaA ....vazut si mirosit si el Thailanda!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 14, 2019 :)
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 A ....vazut si mirosit si el Thailanda!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2L-a- si gustat nebunu Ahahahahahahha :)))) 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 :)Tare ti-au placut oasele alea de le faci atata reclama.Ai de pula mea :)))))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2019 Da prostovani mai sunt acesti ocnasi ai forumului ...si cum se tot agita in aceeasi formatie pe aici La cultura Pisalaului atarnator , spalator de otrepe , tampoane refolosite si clatit gura la final cu o pufoaica internationala , cu iz slab de Metaxa de 5 stele Thailanda este in urma Romaniei . Lol . Bahhh Gargamel oligofrenu' (cont de schimb cu ratatul DMX , cea mai fraiera catea prajita din fundul cotetului) sa-ti zic ptr. cunostintele tale generale , poate retii ceva pe viitor : In primul rand , n-am mancat in viata mea urzici si stevie (ca tot repeti atat ca un izmenar intarziat mintal) , fiindca sunt carnivor , dar tu probabil ca le cunosti cel mai bine gustul , la fel cum a ajuns Picoaie sa cunoasca fasolea , dupa ce si-a decartat salariul si si-a varsat amarul pe la curve , unele chiar **spam editat**e , asteptand sa-l ia pe urmatorul. Fi-mi-ar scarba de telectualitatea lui , ca a ajuns de pomina in ultima perioada pe aici. Sunt sigur ca nici el nu mai discerne prea bine ce aberatii/contraziceri posteaza pe aici toata ziua . Doi, inca nu au aparut in zona muntoasa . Prin zona de sud , la periferie Bucurestiului , unde iti aduni oile sau enoriasii (apatici ca si tine , cu apelativul "Bre...." , poate ai avut parte de cateva ciorbite/mancaruri ...zise laturi in zona mea . Si trei , esti prea tembel incat sa consideri Thailanda ca facand parte din zona primitiva de lumea a 7-a , vanata permanent pana si de mari puteri europene , cu o economie reala si istorie aflata cu mult peste a tarii noastre , are cateva sute in fata noastra chiar si de la atestare (Mie mi-a placut comparatia asta , facuta candva de unul , fata de România, "în Thailanda nu vezi carute pe strazi, pana si cel mai sarac thailandez are macar un scuter sau un saleng - un fel de scuter cu atas " ) ...lol . Ce sa zic .....zapaceala maxima in capul vostru , atarnatorilor :)Ieși, bă, în p.m. , boule! Treci la cules ciuperci, că a plouat! 3 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 14, 2019 Nu accept injuraturi de parinti pe acest topic, pisa-m-as pe proasta, care l-a fatat pe picon. PS.Ultima parte a frazei nu este injuratura.
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Nu accept injuraturi de parinti pe acest topic, pisa-m-as pe proasta, care l-a fatat pe picon. PS.Ultima parte a frazei nu este injuratura.Besi bai SOBOLANE handicapat, iti pute gura a cacat! 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 14, 2019 Daca tu nu ai mancat niciodata urzici si stevie si esti un taran lucru ce nu il poate nimeni contesta motivand ca esti carnivor inseamna ca nici legume n ai mancat nici fructe pt ca esti carnivor nici nuci nici paine nimic ca ai zis ca de aia nu mananci stevie si urzica plante ca tu esti carnivor.Asta e motivatia.Oare intelegi cat esti de prost ???Oare realizezi cat de mult ma distrezi cu prostia ta?Nu cred ca ai idee ...cam atat de mult cat un pod intreg cu carnati ca sa ma exprim pe intelesul tau de carnivor.Nu mai scutura lantul tau cand il lingi in cur pe miskin ca e deranjant.El nu e carnivor si cred ca numa din curul lui ai mancat deja un camp de flori din thailandia cu ce se hraneste alaToata viata lui a supt pula,deci e carnivor,PUNCT. 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2019 Nu accept injuraturi de parinti pe acest topic, pisa-m-as pe proasta, care l-a fatat pe picon. PS.Ultima parte a frazei nu este injuratura.Ultima parte a frazei îți scoate a mia oară, caracterul infect. P.S. Mai bine înghițea! Nu e o înjurătură. 2 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 14, 2019 Pisa-m-as pe tampita, care nu te-a avortat, nu ma mai cita, lasa-ma sa ma purific de Songkran. Toata activitatea ta in haznaua asta iti scoate in evidenta fariseismul. PS.Sufera cu decenta. PS.In loc sa mergi cu flori la ma-ta, i le-ai dat unei tarfulite, **spam editat**ule. :)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 14, 2019 Pisa-m-as pe tampita, care nu te-a avortat, nu ma mai cita, lasa-ma sa ma purific de Songkran. Toata activitatea ta in haznaua asta iti scoate in evidenta fariseismul. PS.Sufera cu decenta.PS.In loc sa mergi cu flori la ma-ta, i le-ai dat unei tarfulite, **spam editat**ule. :)Mars fa târâtură de pe topicul asta 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Mars fa târâtură de pe topicul astaGresesti.Tu esti pe topicul târâturii. :) 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 Advanced!!!! iar ti-ai batut pula de condition ? stai la rand 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 iar ti-ai batut pula de condition ? stai la randIar sugi pula la doua capete taratura! :laugh2 Ce-ti mai place sa primesti muie!!!!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Pisa-m-as pe tampita, care nu te-a avortat, nu ma mai cita, lasa-ma sa ma purific de Songkran. Toata activitatea ta in haznaua asta iti scoate in evidenta fariseismul. PS.Sufera cu decenta.PS.In loc sa mergi cu flori la ma-ta, i le-ai dat unei tarfulite, **spam editat**ule. :)Vorbeste frumos sclavule! 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Nu accept injuraturi de parinti pe acest topic, pisa-m-as pe proasta, care l-a fatat pe picon. PS.Ultima parte a frazei nu este injuratura.Accepti nu accepti eu tot imi bag pula in ma-ta .Si tat’tu ala cacacios se uita.Si nici n-o platesc pe ma-ta ca o fut .Ma lasa gratisAhahahahahahaha :))))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2019 Pisa-m-as pe tampita, care nu te-a avortat, nu ma mai cita, lasa-ma sa ma purific de Songkran. Toata activitatea ta in haznaua asta iti scoate in evidenta fariseismul. PS.Sufera cu decenta.PS.In loc sa mergi cu flori la ma-ta, i le-ai dat unei tarfulite, **spam editat**ule. :)Doar atât poți? Să repeți la nefârșit aceleași mizerii? Prost te-a mai făcut! Mai bine înghițea! 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Ocnasilor de Nimfomane , toata duminica v-ati pierdut-o pe aici ca sa va lingeti pe coaie.@Maciulie ala e tare . Ma gandeam eu ca e traitor prin online , de pe gruparea hastag,,,,si se intreaba toata ziua s-o iau ia cur sau s-o refuz ? Cica a vazut recent aici (pe topicul de mancare) niste "masline" (din carne) prajite (puteau sa fie si inimioare de pasare) si repede ii faceau cu ochiul , gata sa se repeada sa le linga si pe acestea (fie si din fotografie) iar ti-ai batut pula de condition ? stai la rand Moare mineru' ca i-ai inchis Topicul si nu poate sa scrie pe acesta ...distrusu' (patologic) nu mai stie nici el , de multe ori , cu cine se cearta pe aici ...hahahaha 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 14, 2019 Fugiti ca a venit carnivorul. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 14, 2019 s-o iau ia cur sau s-o refuz ?aIa-o, n-o refuza. Dă-te dreaqu-n pula mea, dă cretin. Destul de bineanteles, bou’ dreaq. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Lol...ce repede te-am activat prostalaule .Se putea sa ratezi tu sa-mi dai o limba in cur , fie si virtuala , cum esti obisnuit in ultima perioada , lacheule traitor in online
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 Ocnasilor de Nimfomane , toata duminica v-ati pierdut-o pe aici ca sa va lingeti pe coaie. @Maciulie ala e tare . Ma gandeam eu ca e traitor prin online , de pe gruparea hastag,,,,si se intreaba toata ziua s-o iau ia cur sau s-o refuz ? Cica a vazut recent aici (pe topicul de mancare) niste "masline" (din carne) prajite (puteau sa fie si inimioare de pasare) si repede ii faceau cu ochiul , gata sa se repeada sa le linga si pe acestea (fie si din fotografie) Moare mineru' ca i-ai inchis Topicul si nu poate sa scrie pe acesta ...distrusu' (patologic) nu mai stie nici el , de multe ori , cu cine se cearta pe aici ...hahahahaEste o jigodie ordinara, un caine turbat in agonie, cica are familie, vai mortii lor 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Este o jigodie ordinara, un caine turbat in agonie, cica are familie, vai mortii lor O fi si greu de observat ca e bolnav psihic ...si asta de ani de zile Ce draq sa-i faci , il sorcovesti ocazional cu pula peste bot , ca-i place , si-ti vezi de treaba ta 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 O fi si greu de observat ca e bolnav psihic ...si asta de ani de zile Ce draq sa-i faci , il sorcovesti ocazional cu pula peste bot , ca-i place , si-ti vezi de treaba taFaceam caterinca de ospatar si m-am trezit ca-mi suge pula fara sa imi ceara voie. Pe urma nu recunoaste, cica tot eu il atac, mi-as pula in natia lui de oligofreni
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 E labil psihic grav de tot de cand te viseaza 1
Postări Recomandate