Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Dimineata pe racoare

Stau cu :) la soare

Si ma pis pe amarasteni

Dar de fapt sunt in Lupeni.

Un zoom out te rog, ca sa vad ce plasa de curatat frunzele folosesti.

Intex cumva?

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Isi așează portjartierele si înjură de mame

Isi aranjeaza butt plug-ul cu coada de vulpe.

• Like 1
  • Oras:Malmö
Postat

Peste 13 minute si 34 secunde fac zoom out, pisa-m-as pe hunteru' asta, fraierica geamantan, de baragladine de 50 €.

Acum sunt la furat de lebenita.

Anii copilariei, bietii olteni, veniti sute de km in Nord, ce mai plangeau, cand Gogu Miskin organiza marea pepeniada si dadea un tun de 50 de lebenite pe noapte.

Acum am 29 de ani, 4 pack(am slabit de la 156 kg) si am uitat Romania...

post-281780-0-05385700-1557985582_thumb.jpg

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

... și Frecăței.

• Like 2
  • Minus 3
Reputație: 30698
Postat

Peste 13 minute si 34 secunde fac zoom out, pisa-m-as pe hunteru' asta, fraierica geamantan, de baragladine de 50 €.

Acum sunt la furat de lebenita.

Anii copilariei, bietii olteni, veniti sute de km in Nord, ce mai plangeau, cand Gogu Miskin organiza marea pepeniada si dadea un tun de 50 de lebenite pe noapte.

Acum am 29 de ani, 4 pack(am slabit de la 156 kg) si am uitat Romania...

A uitat de Romania...:))))

Ba vezi sa nu calci pe grebla

:))))))

• Like 2
Postat

Si din cimitir de la tarfa de ma-ta.

Cel chelner necioplit, ciopli-mi-s-ar pula-n gâtu' lui!

Prost l-a mai făcut!

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator stau de sase
Postat

Miskine, daca promiti ca-ti mentii nivelul de testosteron la nivelul 0, te las sa-mi atingi coaiele cu limba si poti sa le faci review, sa spui ce gust au coaiele mele.

• Like 1
Postat

Breaking news : In curand, review pentru Bangkok, Cluj, Berlin, posibil Copenhaga/Malmø.

Mai povesteste-ne despre Bkk,despre fete,despre societatea thay,despre modul lor de viata.Este pacat  sa-ti pierzi timpul cu rafuielile personale cand ai atatea informatii interesante.Eu vin acolo la fiecare doua luni dar stau f putin si nu inteleg mare lucru.Ce parere ai despre Thayfriendly.com?In ultimul an am ,,combinat'' opt tipe ,neprofesioniste,femei mature de peste 40 si fara mari cheltuieli.As fi curios sa-mi explici fenomenul.Cum de sunt singure desi arata foarte bine? Cum de nu sunt asa de disperate dupa bani in comparatie cu zdrentele de 19-25 si cum de sunt asa de usor de abordat?.Daca ai dispozitie sa ma luminezi,iti multumesc anticipat.

Vizitator xoxo ts
Postat

Mai povesteste-ne despre Bkk,despre fete,despre societatea thay,despre modul lor de viata.Este pacat  sa-ti pierzi timpul cu rafuielile personale cand ai atatea informatii interesante.Eu vin acolo la fiecare doua luni dar stau f putin si nu inteleg mare lucru.Ce parere ai despre Thayfriendly.com?In ultimul an am ,,combinat'' opt tipe ,neprofesioniste,femei mature de peste 40 si fara mari cheltuieli.As fi curios sa-mi explici fenomenul.Cum de sunt singure desi arata foarte bine? Cum de nu sunt asa de disperate dupa bani in comparatie cu zdrentele de 19-25 si cum de sunt asa de usor de abordat?.Daca ai dispozitie sa ma luminezi,iti multumesc anticipat.

=))))

Postat

Ce faci fa otreapa la 5 dimineata pe site?

Își băga un mango în cur.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ba, io nu stiu si nici nu inteleg, cum de tot iti permiti sa ma citezi, dar daca tot intrebi, ce fac pe site, iti raspund : ma pis pe fraieri ca tine si Ion de la Raion, pe picon si pe tarfa de ma-sa.

:)

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ba, io nu stiu si nici nu inteleg, cum de tot iti permiti sa ma citezi, dar daca tot intrebi, ce fac pe site, iti raspund : ma pis pe fraieri ca tine si Ion de la Raion, pe picon si pe tarfa de ma-sa.

:)

Când te pisi stai pe vine?

• Like 1
  • Minus 9
Postat

Candidez la postul de guvernator.

Votati Gogu Miskin, pisa-m-as pe picon si pe ma-sa, o tarfa de 2 lei.

Vaslui forever.

post-281780-0-87459700-1558090675_thumb.jpg

post-281780-0-96081600-1558090726_thumb.jpg

Postat

Candidez la postul de guvernator.

Votati Gogu Miskin, pisa-m-as pe picon si pe ma-sa, o tarfa de 2 lei.

Vaslui forever.

Mai poți, debilule? Nu schimbi și tu placa? Doar atât te duce tărtăcuța aia seacă? Dacă nu ai fi de râs, ai fi de compătimit. 

Boule!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...