Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 30698
Postat

S-a urcat si CHELNERU nostru pe King Power Mahanakhon sa caste ochii cu turistii

Pe astia saracii de ce nu i-ai fotografiat?Sa nu rada lumea de tine stiu ....uite ca nu ti-a iesit... =))

post-218009-0-94959600-1558103615_thumb.jpg

Bravo CHELNERE esti un rupt in cur veritabil.Cat a fost biletu? 15 euro? 

Ai de pula mea  =))

PS.Ultima e poza de pe net, nu e poza ta

post-218009-0-20623000-1558103909_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

S-a urcat si CHELNERU nostru pe King Power Mahanakhon sa caste ochii cu turistii

Pe astia saracii de ce nu i-ai fotografiat?Sa nu rada lumea de tine stiu ....uite ca nu ti-a iesit... =))

attachicon.gif 400887_zh5LmQJGO-qP9H02wMC2mFB5mxWV4RxdQ7WHnrqnWgQ.jpg

Bravo CHELNERE esti un rupt in cur veritabil.Cat a fost biletu? 15 euro? 

Ai de pula mea  =))

PS.Ultima e poza de pe net, nu e poza ta

Nu-l mai luați la misto,omul suferă si cerșește atenție.

• Like 2
  • Minus 9
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu-l mai luați la misto,omul suferă si cerșește atenție.

Țalu' e mitocan.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Malmö
Postat

Ce pretini ati ajuns, ba, sa ma pis pe voi.

Circu' de pe lume.

Azi maine haliti fasole frecata cu rata caramelizata.

Fusion, ai de :) mea.

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat
Meskine, schimbă-ți bă poza de profil, do it for me!

Cinic și ridicol ce eşti, nu vezi că-ți cauți potcă şi ai iscat zarvă inclusiv pe tema asta? Te îmbuciardează toți şi ție-ți place, masochist mic? Se muşcă de coor între ele clanurile, dar când apari tu se centrează unidirecțional jetul de smacolină. Eşti în centrul atenției, Starule! 

Grow up, Boy George!

• Like 1
Postat

Ce cauta niste saracii, ca pecon, pepelica si pedsidera p-acilea?

Mictiona-m-as pe vietile voastre insignifiante.

Postat

si ce ?

Păi, și ce plm vrei să zici? Că oi fi vreun Jimi Hendrix?
  • Like 3
  • Minus 3
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Păi, și ce plm vrei să zici? Că oi fi vreun Jimi Hendrix?

asta ai inteles tu ? culca-te

• Like 17
Postat

Am înțeles că ești prost!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna dimi.

Ce boala are cutra batrana de picon pe lacheul Ion de la Raion.

Sa ma pis pe amandoi si, evident, pe tarfa de mama a lu' picon.

Asa, de bon ton.

:)

• Oras:Ibiza
Postat

lasa-l ca e vai mortii lui, sufera dupa pula ta alaturi de varul xoxo. In loc sa il lovim in sani pe kinuitul, mosul asta balena ucigasa are crize de epilispise :pope Ce vrei sa inteleaga mosul care nu a iesit din viata lui din provincie, din Urziceni ? =))))

• Like 2
Postat

ba hermafroditule tu in loc sa iti vezi de pulile care ti le iei zilnic in cur intri si faci circ pe unde apuci, pisamas pe anafura matii'

• Like 2
Postat

Io am vazut o mica parte din lumea asta si ma consider un om deschis, fara teama de necunoscut, acomodabil in orice mediu, dar sa ai zeci de conturi active si sa mai si conversezi cu ele, in mod genuin, asta este peste puterea mea de intelegere.

Ion de la Raion/Pidsadera/etc si Justitiaru/etc/etc/etc, acesti agenti Șmiți agramati si pampalai din Matrixu' nimfomanelor.

Postat

Vezi ma saracie ce inseamna sa nu ai putere de intelegere ? sa pleci de la premize false si sa fii paranoic alaturi de balena tepoasa ? sa continui ? sa vezi numai alb si negru pentru ca esti in depresie (alaturi de curva aia chelioasa care refuza sa se interneze la azilul de batrani nevorbiti) ? sa nu mai vezi si alte culori ?

Ti-am mai zis-o verde in fata si acum 7 ani cand erai si tu de talia balenei (ca tonaj) ca nu o sa ai o viata prospera, ca vei hoinari ca un pribeag intr-o viata scurta si plina de cacat ?

Stai linistit pe chelia ta ca sunt umblat prin lume, nu ca alti amarasteni care intra pe nimfomane si se injura ca niste potai ca in viata reala nimeni nu da un leu pe ei, oameni care se uita cu dispret la tine doar pentru ca te-ai nascut cu un ochi mai stramb ca ai pula mica sau iti lipseste un coi. Lasa in pula mea forumul asta si traieste la intens, ca de injurat toti suntem interlopi de carton, arata-ti smekeria in lumea reala, nu aici, pe un forum de curve

• Like 3
Postat

Ce premiZe, ba, cel mai prost din curtea scolii?

Nu vezi, ca esti la fel de agramat si redus mintal (de) pe toate conturile?

Eu nu eram in haznaua asta acum 7 ani, da-te-n amarul tau de pekinez, mi-e teama sa nu dai in "epilispise", daca continui.

Postat

exact ce ziceam, nici nu stii cu cine vorbesti te draq de ospatar sarac, mergi in pula mea in Monte Carlo, Dubai, Elvetia, Noua Zeelanda si pe urma comenteaza cat de smeker esti, nu in saraciile alea de tari unde fug toti analfabetii cu 3 clase. Ai zis bine ca nu existai acum 7 ani, acum ne batem toti pula de tine embrionule :laugh2

• Like 3

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Vezi ma saracie ce inseamna sa nu ai putere de intelegere ? sa pleci de la premize false si sa fii paranoic alaturi de balena tepoasa ? sa continui ? sa vezi numai alb si negru pentru ca esti in depresie (alaturi de curva aia chelioasa care refuza sa se interneze la azilul de batrani nevorbiti) ? sa nu mai vezi si alte culori ?

Ti-am mai zis-o verde in fata si acum 7 ani cand erai si tu de talia balenei (ca tonaj) ca nu o sa ai o viata prospera, ca vei hoinari ca un pribeag intr-o viata scurta si plina de cacat ?

Stai linistit pe chelia ta ca sunt umblat prin lume, nu ca alti amarasteni care intra pe nimfomane si se injura ca niste potai ca in viata reala nimeni nu da un leu pe ei, oameni care se uita cu dispret la tine doar pentru ca te-ai nascut cu un ochi mai stramb ca ai pula mica sau iti lipseste un coi. Lasa in pula mea forumul asta si traieste la intens, ca de injurat toti suntem interlopi de carton, arata-ti smekeria in lumea reala, nu aici, pe un forum de curve

Forumul asta e singura cale de comunicare pentru el pentru ca nu e capabil sa lege prietenii pe unde umbla. E singur printre straini saracutul, nu e social, e un tip insipid, depresiv si frustrat sexual. E un scarbos

• Like 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...