tanya tanya Reputație: 1863 Postat Iunie 26, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 26, 2019 . Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 V-ati intrebat vreodata ce s-ar intampla daca Misskin ar pune gheara pe noi? Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 V-ati intrebat vreodata ce s-ar intampla daca Misskin ar pune gheara pe noi?Da.Ar incepe sa ne linga pantofii. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2019 Am zis sa-mi fac un selfie cu Mica Baragladina Daneza.Cât ai halatu'? :laugh2 2 6 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 26, 2019 Tu vorbești, bă troll infect, fără contribuție, fără umor, fără neuroni? reminder: ma pis PRIMUL :X pe picon, lingaul limbist, ajutatorul de comunitate =))) =))) =))) 1 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 664 Postat Iunie 26, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Iunie 26, 2019 Iar a fujit.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 27, 2019 reminder: ma pis PRIMUL :X pe picon, lingaul limbist, ajutatorul de comunitate =))) =))) =)))Reminder: te piși pe mata', proasta pulii! 1 5 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 27, 2019 Reminder: te piși pe mata', proasta pulii!pe tine potaie basinoasa si pe cosmelia aia mostenita de la ma-ta 1 Link spre comentariu
Vizitator jeanvaljeanone Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 pe tine potaie basinoasa si pe cosmelia aia mostenita de la ma-taScuze, de intervenție, dar ... Băi băiat, tu chiar nu vrei să te linişteşti ? Cu caterinca asta ? De fapt troll-eală de tot câcatul...serios, tu chiar nu ai limite ? Tu ai ceva la ... ? Crezi că faci ceva interesant de ataci, sau te ataci cu toată lumea ? Şi uite aşa, nu eşti singurul care poate să facă clone şi să le folosească, făra a se folosi de ele ca să posteze poza şi numărul de telefon ... după ce o curvă a lătrat aiurea . Aport . Link spre comentariu
testtest12 Reputație: 36 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Scuze, de intervenție, dar ... Băi băiat, tu chiar nu vrei să te linişteşti ? Cu caterinca asta ? De fapt troll-eală de tot câcatul...serios, tu chiar nu ai limite ? Tu ai ceva la ... ? Crezi că faci ceva interesant de ataci, sau te ataci cu toată lumea ? Şi uite aşa, nu eşti singurul care poate să facă clone şi să le folosească, făra a se folosi de ele ca să posteze poza şi numărul de telefon ... după ce o curvă a lătrat aiurea . Aport .Zi tot ce simti the madking 2 Link spre comentariu
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Partajează Postat Iunie 27, 2019 Asta e bolnav, ameninta curve, acum ameninta ca face public numere de telefon si poze. Fara nici un dubiu asta e o persoana instabila psihic 3 Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 27, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 27, 2019 se sinucide =))Anal 1 Link spre comentariu
uncle_fester Reputație: 4 Postat Iunie 27, 2019 Oras:[] Oras:[] Partajează Postat Iunie 27, 2019 Gaborii cu clone Link spre comentariu
Vizitator revengeofthe Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Cine ? Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 28, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 28, 2019 Incet incet toata lumea se pisa pe piconSport national 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Buda sa-l ierte pe Miskin, ca se caca cu stropi. 2 Link spre comentariu
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 V-ati intrebat vreodata ce s-ar intampla daca Misskin ar pune gheara pe noi? Ghearele vrei sa spui! Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Iulie 2, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Iulie 2, 2019 Unde umbla Mîșkin? Link spre comentariu
remiskin Reputație: -2 Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 1 ora 2100 kr + OWO 350 kr + CIM 350 kr + A level 900 kr + figuri in cap 0 kr S-au mai dus 500 €, care, sper din tot sufletul, vor fi cheltuiti inteligent. Urmeaza, cat de curand, o recenzie scandinava, despre haleala astora de p-acilea, despre Legea lui Jante, despre sugardaters(platforma online dezvoltata de danezi), despre purcoiul de bani, pe care stau norvegienii, despre Jihadul din Malmö. Mai ramane de completat o vizita la pussygalores.dk saptamana viitoare. PS.Gura maaaare, :) Link spre comentariu
remiskin Reputație: -2 Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Uitasem så atasez link-ul baragladinæi, :) https://annoncelight.dk/showad/260182 Link spre comentariu
thedummy Reputație: 42 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Jakarta Oras:Jakarta Partajează Postat Iulie 4, 2019 fratioare pune pozele dupa ce te-ai epilat inghinal sa vad daca mi se scoala. Sa nu uiti sa te pisi pe dusmani sefule. Daca ai futut ceva pe sugardaters in Olanda sa ma tii la curent ca's interesat. Danke Link spre comentariu
remiskin Reputație: -2 Postat Iulie 6, 2019 Partajează Postat Iulie 6, 2019 Am fost, sunt si voi ramane un inflacarat sustinator al transportului public.Nu doar din prisma considerentelor climatice, sociale si economice, dar si datorita faptului, ca sunt o saracie, care nu-si permite nici macar un BMW inmatriculat in Bulgaria, in :) mea, pisa-m-as pe pigmeii neamuzanti, care fura glume de pe internet, dar tot fara haz sunt. Dar nici preturi d-astea, Gogule, la danejii astia, pai suedejii e mai ieftini.Iei bilet la clasa I si primesti nescafe, apa de care nici nu am auzit, ma asteptam la un Vittel si nici macar haleala.Pai acum vreo 10 ani, cand am luat trenul de noapte Chang Mai - Bangkok, la clasa premium, am primit pilaf cu rata(nu glumesc), fara franzela, insa am trecut cu vederea. Si puteai alege sa-ti upgradezi experienta feroviara thailandeza cu, in functie de preferinte, thailandeza sau thailandez.Io am zis, fiind un snob, dati-mi, tanti, ce e mai nou si mai scump, ai de :) mea. De parca umilinta nu ar fi de ajuns, de citit, doar Politiken, manifestul stangistilor. Mai bine e la Suedia. Mult mai stilata lumea si gagicile mai faine.Pacat, ca aproape toate poarta burqa acum. Hai, Doamne Ajuta si sa ma pis pe voi. :) Link spre comentariu
remiskin Reputație: -2 Postat Iulie 6, 2019 Partajează Postat Iulie 6, 2019 Da-ti-mi/datimi Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 6, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 6, 2019 Da-ti-mi/datimiÎți dăm. Muie. 3 5 Link spre comentariu
remiskin Reputație: -2 Postat Iulie 6, 2019 Partajează Postat Iulie 6, 2019 Io cred, ca tu vrei iarasi sa o pangaresc pe ma-ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate