stefan567 Reputație: 368 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 ce trist, multi labagii pe aici, nu aveti viata reala ? 2 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 picon debrasarea ! 2 Link spre comentariu
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Digi24 a fost singurul post romanesc, pe care l-am urmarit in strainatate.Adica dincolo de hotarele Vasluiului. A fost. Au devenit un fel de OTV.Sa faci stire despre procesul de calcinare, ce temperatura ar fi fost nevoie pentru a face disparut corpul fetei si alte chestii macabre, sa ataci incompetenta(pe buna dreptate, pana la urma), dar sa nu dai socoteala pentru propriile aberatii aruncate telespectatorului, este cel putin duplicitar. Urmaresc cazul acesta sfasietor si este un chin sa privesti media din Romania. Dar stiu, ca voua va place. Va indignati si bateti cu pumnul in piept, "incompententa ucide", apoi dati 50 de RON pentru a sari coada la permise/pasaport, eventual internare pentru analize gratuite. Tragic. Poate fata asta, prin curajul ei, va reseta Romania. Eu ma pis pe voi.Nici pentru renumera...remumu...asta...remuneratie dubla, adica 1000 €, nu m-as intoarce in cocina numita Romania. Sunt prea curat si profesionist pentru un sistem corupt. Ai de :) mea. In alta ordine de idei, Picon e ok? Il trateaza bine in arest, i se ofera fasole??? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 eu nici nu ma uit,doar ce vad cand zapez.ba ca e moarta,ba ca nu e,ba ca mesaje,ba clarvazatori,americani. Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 violatorul ped0fil si-a recunoscut faptele, acum asteptam sentinta lui picon 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 31, 2019 Cine nu mă înghite poate să mă sugă!Am zis! P.S. Începând cu Miss Kinn, aka cur dă fier forjat. Sau fier-beton. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Acum cica ar fi vorba de 4 fete disparute, iar Alexandra (conform sefului DIICOT) este posibil sa fie in viata. Sau chiar toate 4 sa fie in viata. Balamuc, balacareala si habarnism. Balacareala mai mare a Politiei ca acum nu stiu daca a fost in Romania, poate doar militienii din anii 1949-1955, cand s-a infiintat Militia pentru a pedepsi dusmanii marii colectivizari sa fie la fel de prosti pregatiti ca astia din Caracal... Incompetenta ucide... Link spre comentariu
ornean Reputație: 1 Postat Iulie 31, 2019 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Iulie 31, 2019 picon debrasarea !Ce inseamna ce ai scris, iti tremura mana? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Acum cica ar fi vorba de 4 fete disparute, iar Alexandra (conform sefului DIICOT) este posibil sa fie in viata. Sau chiar toate 4 sa fie in viata. Balamuc, balacareala si habarnism. Balacareala mai mare a Politiei ca acum nu stiu daca a fost in Romania, poate doar militienii din anii 1949-1955, cand s-a infiintat Militia pentru a pedepsi dusmanii marii colectivizari sa fie la fel de prosti pregatiti ca astia din Caracal... Incompetenta ucide... Cu cine vorbeai si ce legatura are?Din 55 pana acum nu s-a dovedit incompetenta politiei? Serios? Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 31, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 31, 2019 Ce inseamna ce ai scris, iti tremura mana?doar cerrone sau picon putea sa puna botul la momeala =)))))) 3 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 31, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 31, 2019 cum picon nu umbla cu clone, singurul prost din curtea scolii e cerrone =))) , care mai are clona lorenzzo =))) 3 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Acum cica ar fi vorba de 4 fete disparute, iar Alexandra (conform sefului DIICOT) este posibil sa fie in viata. Sau chiar toate 4 sa fie in viata. Balamuc, balacareala si habarnism. Balacareala mai mare a Politiei ca acum nu stiu daca a fost in Romania, poate doar militienii din anii 1949-1955, cand s-a infiintat Militia pentru a pedepsi dusmanii marii colectivizari sa fie la fel de prosti pregatiti ca astia din Caracal... Incompetenta ucide...nu e incompetenta, șefii rețelei nu vor sa se afle, rețea care ajunge la sfere înalte. Restu e circ pentru fraieri. Link spre comentariu
ornean Reputație: 1 Postat Iulie 31, 2019 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Iulie 31, 2019 doar cerrone sau picon putea sa puna botul la momeala =))))))Adica? Ma cunosti de undeva, ai ceva de impartit cu mine? Cred ca ai probleme la bibiloi, defapt sunt sigur! Link spre comentariu
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Gata, ma. Pisa-m-as pe picon. 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 31, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 31, 2019 Adica? Ma cunosti de undeva, ai ceva de impartit cu mine? Cred ca ai probleme la bibiloi, defapt sunt sigur! te cunosc de undeva cerrone :x , prost te-a mai facut. https://www.youtube.com/watch?v=2NqgeyW8z1A 2 Link spre comentariu
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Rog sa se consemneze, ca eu sunt cel care il ataca pe picon, iar el este partea vatamata, ok? El este un biet mosneag, victima nesimtitilor! 1 Link spre comentariu
ornean Reputație: 1 Postat Iulie 31, 2019 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Iulie 31, 2019 te cunosc de undeva cerrone :X , prost te-a mai facut. https://www.youtube.com/watch?v=2NqgeyW8z1AEsti intr-o eroare totala, nu este de mirare insa, iti bate vantul intre urechi! :slap2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 31, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 31, 2019 Esti intr-o eroare totala, nu este de mirare insa, iti bate vantul intre urechi! :slap2 mars ma sclavule, du-te si linge-l in cur pe picon dupa ce v-ati spurcat ani de zile, 2 mosi libidinosi =)) 3 Link spre comentariu
ornean Reputație: 1 Postat Iulie 31, 2019 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Iulie 31, 2019 mars ma sclavule, du-te si linge-l in cur pe picon dupa ce v-ati spurcat ani de zile, 2 mosi libidinosi =))Vorbeste frumos bai putoiule handicapat! Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 31, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 31, 2019 Esti intr-o eroare totala, nu este de mirare insa, iti bate vantul intre urechi! :slap2te dai de gol foarte usor cerrone, pentru un public avizat. Se poate verifica usor ca ornean este defapt lorenzzo si la IP Link spre comentariu
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 31, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 31, 2019 Gata, ma. Pisa-m-as pe picon. Vorbeste frumos bai putoiule handicapat! Voi 2 va plimbati 2 zile si va povestiti ce aveti chef despre pute. Nu tolerez astfel de limbaj! Cine nu mă înghite poate să mă sugă!Am zis! Picon dragul meu, ai un warn.Bun simt guys, nu costa, parol! Seara frumoasa tuturor! Bitchy 4 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Voi 2 va plimbati 2 zile si va povestiti ce aveti chef despre pute. Nu tolerez astfel de limbaj! Picon dragul meu, ai un warn.Bun simt guys, nu costa, parol! Seara frumoasa tuturor! Bitchy Cate insulte si injuraturi de mama mascate a facut omul asta?!Warn?!You must be joking!Stai pe faza sa-ti linga picioarele in semn de prietenie... UnFukingBelievable! 1 Link spre comentariu
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 31, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 31, 2019 Cate insulte si injuraturi de mama mascate a facut omul asta?!Warn?!You must be joking!Stai pe faza sa-ti linga picioarele in semn de prietenie... UnFukingBelievable! Am explicat si celui care mi-a trimis postul ca a aruncat-o in aer, nu a spus cuiva anume, de aceea a scapat doar cu 1 warn.Nu am foot fetish absolut deloc si urasc lingusitorii. Mi-au placut cand eram mai tanara din naivitate.Seara frumoasa draga mea!Bitchy 4 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Cate insulte si injuraturi de mama mascate a facut omul asta?!Warn?!You must be joking!Stai pe faza sa-ti linga picioarele in semn de prietenie... UnFukingBelievable!foarte bine a procedat, picon are acum 2 warninguri, unul in cearta cu basescu 2015 si unul acum, la urmatorul zboara ;)Oricum la cate mizerii a facut picon, prin 2014 trebuia sa fie banat, asa sa zica bogdaproste si sa ii spele picioarele Amado 3 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate