Sari la conținut

Postări Recomandate

Digi24 a fost singurul post romanesc, pe care l-am urmarit in strainatate.

Adica dincolo de hotarele Vasluiului.

A fost.

Au devenit un fel de OTV.Sa faci stire despre procesul de calcinare, ce temperatura ar fi fost nevoie pentru a face disparut corpul fetei si alte chestii macabre, sa ataci incompetenta(pe buna dreptate, pana la urma), dar sa nu dai socoteala pentru propriile aberatii aruncate telespectatorului, este cel putin duplicitar.

Urmaresc cazul acesta sfasietor si este un chin sa privesti media din Romania.

Dar stiu, ca voua va place.

Va indignati si bateti cu pumnul in piept, "incompententa ucide", apoi dati 50 de RON pentru a sari coada la permise/pasaport, eventual internare pentru analize gratuite.

Tragic.

Poate fata asta, prin curajul ei, va reseta Romania.

Eu ma pis pe voi.Nici pentru renumera...remumu...asta...remuneratie dubla, adica 1000 €, nu m-as intoarce in cocina numita Romania.

Sunt prea curat si profesionist pentru un sistem corupt.

Ai de :) mea.

In alta ordine de idei, Picon e ok? Il trateaza bine in arest, i se ofera fasole???

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Cine nu mă înghite poate să mă sugă!

Am zis!

P.S. Începând cu Miss Kinn, aka cur dă fier forjat. Sau fier-beton. 

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

Acum cica ar fi vorba de 4 fete disparute, iar Alexandra (conform sefului DIICOT) este posibil sa fie in viata. Sau chiar toate 4 sa fie in viata. Balamuc, balacareala si habarnism. 

Balacareala mai mare a Politiei ca acum nu stiu daca a fost in Romania, poate doar militienii din anii 1949-1955, cand s-a infiintat Militia pentru a pedepsi dusmanii marii colectivizari sa fie la fel de prosti pregatiti ca astia din Caracal...

Incompetenta ucide...

Link spre comentariu

Acum cica ar fi vorba de 4 fete disparute, iar Alexandra (conform sefului DIICOT) este posibil sa fie in viata. Sau chiar toate 4 sa fie in viata. Balamuc, balacareala si habarnism. 

Balacareala mai mare a Politiei ca acum nu stiu daca a fost in Romania, poate doar militienii din anii 1949-1955, cand s-a infiintat Militia pentru a pedepsi dusmanii marii colectivizari sa fie la fel de prosti pregatiti ca astia din Caracal...

Incompetenta ucide...

Cu cine vorbeai si ce legatura are?

Din 55 pana acum nu s-a dovedit incompetenta politiei? Serios?

Link spre comentariu
Vizitator loving boy
Reputație: 0

Incompetenta ucide...

nu e incompetenta, șefii rețelei nu vor sa se afle, rețea care ajunge la sfere înalte. Restu e circ pentru fraieri.
Link spre comentariu
  • Oras:RO

Gata, ma.

Pisa-m-as pe picon.

Vorbeste frumos bai putoiule handicapat!

Voi 2 va plimbati 2 zile si va povestiti ce aveti chef despre pute. Nu tolerez astfel de limbaj!

Cine nu mă înghite poate să mă sugă!

Am zis!

Picon dragul meu, ai un warn.

Bun simt guys, nu costa, parol!

Seara frumoasa tuturor!

Bitchy

• Like 4
Link spre comentariu

Voi 2 va plimbati 2 zile si va povestiti ce aveti chef despre pute. Nu tolerez astfel de limbaj!

Picon dragul meu, ai un warn.

Bun simt guys, nu costa, parol!

Seara frumoasa tuturor!

Bitchy

Cate insulte si injuraturi de mama mascate a facut omul asta?!

Warn?!

You must be joking!

Stai pe faza sa-ti linga picioarele in semn de prietenie... UnFukingBelievable!

• Like 1
Link spre comentariu

Warn?!

You must be joking!

Am explicat si celui care mi-a trimis postul ca a aruncat-o in aer, nu a spus cuiva anume, de aceea a scapat doar cu 1 warn.

Nu am foot fetish absolut deloc si urasc lingusitorii. Mi-au placut cand eram mai tanara din naivitate.

Seara frumoasa draga mea!

Bitchy

• Like 4
Link spre comentariu

Warn?!

You must be joking!

foarte bine a procedat, picon are acum 2 warninguri, unul in cearta cu basescu 2015 si unul acum, la urmatorul zboara ;)

Oricum la cate mizerii a facut picon, prin 2014 trebuia sa fie banat, asa sa zica bogdaproste si sa ii spele picioarele Amado

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...