cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Pai nici eu nu o stiu bre pe a matale Hai sa lasam mamele n pace cum zici tu Nu s ele de vina ca unii dintre noi au ajuns rau pe lumea asta Te crezi destept MUIOEDIN? Surpriza, nu esti, esti doar o pizda proasta! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 E o parere pe care nu dai 2 bani daca tu crezi ca ma intereseaza :)) Si eu ma pis pe tine si pe parerea proxenetilor tai! 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 25, 2019 Te crezi destept MUIOEDIN? Surpriza, nu esti, esti doar o pizda proasta! Bun venit in fanclubul meu atunci :)) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 25, 2019 Si eu ma pis pe tine si pe parerea proxenetilor tai! Ia vezi picon ce zice? 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Bun venit in fanclubul meu atunci :)) Eu nu sunt proxenet, tu ai sa raspunzi impreuna cu al tau club de cacati! Este ca ai ramas singur MUEDIN!? :laugh2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 25, 2019 Eu nu sunt proxenet, tu ai sa raspunzi impreuna cu al tau club de cacati! Este ca ai ramas singur MUEDIN!? :laugh2 Asta e realitatea vietii nene Multi sunt pe langa tine daca stai si te uiti dar la o privire mai atenta esti singur ;) 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Ia vezi picon ce zice?Spre deosebire de clubuk tau de cacati, este un om normal, ne-am certat, ne-am impacat, am recunoscut greselie, niciodata nu am fost proxeneti ca cei din clubul din care faceti parte! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Asta e realitatea vietii nene Multi sunt pe langa tine daca stai si te uiti dar la o privire mai atenta esti singur ;)Ai dreptate proxenetule, asta este realitatea! Vei da cu subsemnatul jigodie! 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 25, 2019 Spre deosebire de clubuk tau de cacati, este un om normal, ne-am certat, ne-am impacat, am recunoscut greselie, niciodata nu am fost proxeneti ca cei din clubul din care faceti parte! Pai da ia stai ma asa putin Daca te ai inscris abia de o sapt pe site cand ai avut tu timp de cearta si de impacare cu el cand tu azi de vreo 2 3 ore stai si te certi cu mine aici ?Cand am zis eu ca esti vreo clona =)) 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 25, 2019 Ai dreptate proxenetule, asta este realitatea! Vei da cu subsemnatul jigodie! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Crede-ma, nici macar motanul nu isi doreste sa vada cat de departe sunt dispus sa merg, cu atat mai putin un gainar nesemnificativ ca tine! :laugh2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 25, 2019 Crede-ma, nici macar motanul nu isi doreste sa vada cat de departe sunt dispus sa merg, cu atat mai putin un gainar nesemnificativ ca tine! :laugh2 Da ma bine te am contrazis eu ? Mergi departe 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Da ma bine te am contrazis eu ? Mergi departe Sterge-ti spumele de la gura MUEDIN! :laugh2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 25, 2019 Sterge-ti spumele de la gura MUEDIN! :laugh2 Fi atent aici o treaba :) 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Fi atent aici o treaba :) :laugh2 :laugh2 :laugh2 Sunt foarte atent MUEDIN proxenetule! :laugh2 1 Link spre comentariu
yankess Reputație: 279 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Sa latri pe forum toata duminica denota ca esti la fel de screlozat ca si violatorul din Caracal, picon. Cutra prasiva picon nu mai are curaj sa scrie ostentativ de frica sa nu fie banat. Pai cum sa iti fie frica sa fii banat in haznaua asta ? Gogule esti cretin ?Ai de :) meaPS: :))) 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 25, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 25, 2019 Sa latri pe forum toata duminica denota ca esti la fel de screlozat ca si violatorul din Caracal, picon. Cutra prasiva picon nu mai are curaj sa scrie ostentativ de frica sa nu fie banat. Pai cum sa iti fie frica sa fii banat in haznaua asta ? Gogule esti cretin ?Ai de :) meaPS: :)))Eu zic că ar fi cazul să încetezi cu tâmpeniile astea. 1 6 Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat August 25, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat August 25, 2019 Eu zic că ar fi cazul să încetezi cu tâmpeniile astea.fii tare picon sunt cu tine tine capu sus 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 Sa latri pe forum toata duminica denota ca esti la fel de screlozat ca si violatorul din Caracal, picon. Cutra prasiva picon nu mai are curaj sa scrie ostentativ de frica sa nu fie banat. Pai cum sa iti fie frica sa fii banat in haznaua asta ? Gogule esti cretin ?Ai de :) meaPS: :)))Ce spui jgodie mica? 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2019 fii tare picon sunt cu tine tine capu susIa spune bibanule, ce drogrti consumi? :laugh2 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 26, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 26, 2019 Lol, ce analfabet =)) 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 26, 2019 Sa latri pe forum toata duminica denota ca esti la fel de screlozat ca si violatorul din Caracal, picon. Cutra prasiva picon nu mai are curaj sa scrie ostentativ de frica sa nu fie banat. Pai cum sa iti fie frica sa fii banat in haznaua asta ? Gogule esti cretin ?Ai de :) meaPS: :))) Anumite boli mintale severe sunt greu de tratat Si cand refuzi internarea , inclusiv ajutorul de specialitate , e si mai greu de tinut sub control Fapt oarecum observat pe anumite tipologii de aici 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2019 Anumite boli mintale severe sunt greu de tratat Si cand refuzi internarea , inclusiv ajutorul de specialitate , e si mai greu de tinut sub control Fapt oarecum observat pe anumite tipologii de aiciVaiiiiii, iti iese inteligenta pe nas amaratule parlit in cur! :laugh2 1 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Eu nu am zis de care proși e vorba, dar dacă voi v-ați simțit ... :laugh2ești un analfabet 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2019 Picoane picoane ai imbatranit urat nene :(https://sd.keepcalms.com/i/auzi-ba-esti-prost-punga.png 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate