Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla

Eu nu sunt proxenet, tu ai sa raspunzi impreuna cu al tau club de cacati! Este ca ai ramas singur MUEDIN!? :laugh2

Asta e realitatea vietii nene 

Multi sunt pe langa tine daca stai si te uiti dar la o privire mai atenta esti singur ;) 

• Like 1
Link spre comentariu

Spre deosebire de clubuk tau de cacati, este un om normal, ne-am certat, ne-am impacat, am recunoscut greselie, niciodata nu am fost proxeneti ca cei din clubul din care faceti parte!

Pai da ia stai ma asa putin 

Daca te ai inscris abia de o sapt pe site cand ai avut tu timp de cearta si de impacare cu el cand tu azi de vreo 2 3 ore stai si te certi cu mine aici ?

Cand am zis eu ca esti vreo clona =)) 

• Like 2
Link spre comentariu

Crede-ma, nici macar motanul nu isi doreste sa vada cat de departe sunt dispus sa merg, cu atat mai putin un gainar nesemnificativ ca tine! :laugh2

Da ma bine te am contrazis eu ? 

Mergi departe 

• Like 1
Link spre comentariu

Sa latri pe forum toata duminica denota ca esti la fel de screlozat ca si violatorul din Caracal, picon. Cutra prasiva picon nu mai are curaj sa scrie ostentativ de frica sa nu fie banat. Pai cum sa iti fie frica sa fii banat in haznaua asta ? Gogule esti cretin ?

Ai de :) mea

PS: :)))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Sa latri pe forum toata duminica denota ca esti la fel de screlozat ca si violatorul din Caracal, picon. Cutra prasiva picon nu mai are curaj sa scrie ostentativ de frica sa nu fie banat. Pai cum sa iti fie frica sa fii banat in haznaua asta ? Gogule esti cretin ?

Eu zic că ar fi cazul să încetezi cu tâmpeniile astea.
  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ce spui jgodie mica?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Anumite boli mintale severe sunt greu de tratat 

Si cand refuzi internarea , inclusiv ajutorul de specialitate  , e si mai greu  de tinut sub control

Fapt oarecum observat pe anumite tipologii de aici

• Like 2
Link spre comentariu

Anumite boli mintale severe sunt greu de tratat 

Si cand refuzi internarea , inclusiv ajutorul de specialitate  , e si mai greu  de tinut sub control

Fapt oarecum observat pe anumite tipologii de aici

Vaiiiiii, iti iese inteligenta pe nas amaratule parlit in cur! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...