Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Meskine, tu intri pe la bussiness class doar ca să faci curățenie şi să pui întrebări politicoase :  Şampanie, domnule? Vă putem servi cu un aperitiv, doamnă? :)))

Eşti un papagal infatuat şi grandoman ce vrea să pară altcineva şi face pe interesantul.  Băă, în ziua in care ajung sa imi pozez labele la Spa, cum fac mizdele ca tine, in aceeasi zi imi tai şi organul. Adică niciodată. Înțelegi?

eu stiu un rupt in cur care-si pune poze de la spa pe forum

si se da mare smecher si de fapt traieste de pe o zi pe alt din ajutoru da somaj =)))

noroc cu internetu ca e 50 da lei pa luna

• Oras:Malmö
Postat

Pfoai...Mult ati mai latrat, pisa-m-as pe neamul lui Ciocan, ai trecut la injuraturi de mama, bai sfecla de zahar?

Las astea aici, un mic reminder, da Doamne de vreun pasager mai cu suflet crestin, altfel canci poze de la business.

Nulitate, ai si tu dreptate, singurul lucru de bun simt, dupa ce ai postat poze cu propriile labe de hipopotam, din vreo spelunca de la Sovata sau Herculane, e sa tai organul.Vorbeste cu sconcsul Pepelica, la care te ploconesti, poate te lamureste el, sa ma pis pe tine de guatemalez.

In rest, mult goldenshower pentru voi din partea debarasatorului/chelnerului/purserului/ce :) mea vreti voi.

Prosti v-au mai facut.

:)

post-281780-0-39069400-1554741020_thumb.jpg

post-281780-0-58859200-1554741033_thumb.jpg

post-281780-0-64959700-1554741044_thumb.jpg

post-281780-0-99081800-1554741049_thumb.jpg

post-281780-0-17554900-1554741086_thumb.jpg

• Minus 1
  • Oras:Ibiza
Postat

Pfoai...Mult ati mai latrat, pisa-m-as pe neamul lui Ciocan, ai trecut la injuraturi de mama, bai sfecla de zahar?

Las astea aici, un mic reminder, da Doamne de vreun pasager mai cu suflet crestin, altfel canci poze de la business.

Nulitate, ai si tu dreptate, singurul lucru de bun simt, dupa ce ai postat poze cu propriile labe de hipopotam, din vreo spelunca de la Sovata sau Herculane, e sa tai organul.Vorbeste cu sconcsul Pepelica, la care te ploconesti, poate te lamureste el, sa ma pis pe tine de guatemalez.

In rest, mult goldenshower pentru voi din partea debarasatorului/chelnerului/purserului/ce :) mea vreti voi.

Prosti v-au mai facut.

:)

ospatare pozele astea mai circula pe acelasi topic, nu cumva tu esti in pauza de tigara de la bodega ? si repostezi ? =)))

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

De preferat cu o pizda in 2mai sau vama decat labar singur in thailanda, prostanac de Vaslui ce esti

Dar tu nu iti permiti sa te duci in concediu in romanica o saptamana, ca esti da pa vaslui, unde ghiorae matzele, kakamash pe complexele tale din copilarie

• Like 4
  • Minus 2
Postat

De preferat cu o pizda in 2mai sau vama decat labar singur in thailanda, prostanac de Vaslui ce esti

Dar tu nu iti permiti sa te duci in concediu in romanica o saptamana, ca esti da pa vaslui, unde ghiorae matzele, kakamash pe complexele tale din copilarie

=))))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu, ân Băy Coy.

Cu escală în Frecatzey. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Dai in guta, ciocane, sa ma pis pe fatza ta de sculer-matriter.

Daca puneam poze de la 2 Mai sau Vama, ziceai, ca tot e mai bine cu nevasta in fata blocului, la non-stop.

Sau asa, chef de Las Vegas, ai de :) mea, de aici ti se trage suferinta.

PS. Daca mai faci referire la parinti, am sa postez pozele neretusate, sa-ti vada lumea moaca de sapaliga.

Stai bland.

post-281780-0-36576400-1554743608_thumb.jpg

post-281780-0-93741100-1554743614_thumb.jpg

Postat

Cred ca miau pus asstia yaba in bbautura, ma iau cu ameteli.

Daca nu ma pis pe voi in urmatoarele 2-3 zile, varog, anuntati Ambasada Romaniei si da-ti-le datele de identificere ale taxiului.

Doamne Ajuta, :).

post-281780-0-83625200-1554744001_thumb.jpg

Vizitator votka-tuicar
Postat

la gratare sunt sefu'

ești o pula cu urechi =))

pi.es. miiinus =))

• Like 2

Vizitator mc hammer
Postat

Daca eram in locul tau postam direct poza, n-ai koae daca nu pui, saracie ce esti

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.