pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2019 @pulereaza , mai da-te mahh in plm de prostovan ...eu sunt ala complexat si frustrat pe un martalog care tot incearca sa rastalmaceasca fel de fel de chestii pe aici la adresa altora si sa se amuze ca un copil retardat de 15 ani ? Ca ala e ospatar , eu sunt sofer , ca sunt taranus trait la tara ....sau plm ce-ti mai debiteaza creierul ala prajit al tau , basca ca mai injuri si de familie (tot tu) ca ultimul netot cand te enervezi ca-ti spune omul adevarul , iar mai apoi , prin aceeasi metoda a contrazicerii , ca sa para totul in favoarea ta , iti cauta exact validarea de care amintesti intre aceeasi prosti facuti gramada ca si tine . Pe mine nu ma doare nici in basca de voi , ca am avut timp suficient sa-mi dau seama ce exaltati distrusi sunteti multi dintre voi sau ati ajuns cu timpul , apai sa fac anturaje cu asemenea tembeli , fie si in virtual , si sa ma ling in cur pe aici toata ziua , cu unul sau cu altul Deci , doar azi am sa fiu frustrat , daca mai chiulesti de la service ptr. curve de 50-100 de lei sau ca te uiti cu atata nesat pe net , cum le curge fetelor slobozul din pizda . Ai inteles? Maine nu mai sunt ...ca-mi formez obisnuinta cu un ratat ca tine de neluat prea mult in seama .Stiuletarul, acest izvor de adevaruri al forumului. Cat de penibil sa fii? Dar, mai ales, cam cat de prost?Mai du-te-n pula mea cu analizele tale de Sherlock Holmes din comuna Balti. 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Stiuletarul, acest izvor de adevaruri al forumului. Cat de penibil sa fii? Dar, mai ales, cam cat de prost?Mai du-te-n pula mea cu analizele tale de Sherlock Holmes din comuna Balti.Ia intreaba-l pe Imparatul mustelor cum se tragea pe pizda si ragea ca un magar in calduri sa se scoata poza pe care am pus-o ca se vedea clar cat e el de imparat. Ahahahahahaha :))))) Stai sa vezi ca nenea Miky arata exact ca un vanzator de rosii de la piata cu un costum de 2 lei grei in care probabil va fi si ingropat. Pe fata oamenilor de multe ori se vede clar inteligenta.Asta sigur mai mult de 12 clase n-are.ca e prost....Normal ca e prost ce vrei :pentru ca munca de camp..... Ai de pula mea:)))) 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Continuati
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Marș!Ma pis pe ma-ta.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 15, 2019 ContinuatiMarș, am zis! 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 15, 2019 Ma pis pe mama. 1 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 :))))))))
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Prepare for impact.
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 15, 2019 A citit DMX-a in globul sau de tarot , precum Amanda Nu mai scheuna mahhh pe aici , ca esti prost punga si te dai usor de gol Tot un sclav si o marioneta de intretinut scandalul , ptr. trafic , esti de cand te stiu montat pe aici pe aceasta clona. Si asta de cand faceai ca toti dracii de la niste amarate de puncte de reputatie pe care numai un panglicar ca tine ar pune prea mult pret , si date tot de tovarasii tai , cu care va faceti felatii peste tot. Cum sunau frazele acelea : " asta e tovarasul meu , lu' ala da-i sa zaca ...." .,..."nu te lua de ala ca ma linge frumos in cur , ia-te de celalalt ..."
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Cea mai luxury plaja in the entire lume.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 A citit DMX-a in globul sau de tarot , precum Amanda Nu mai scheuna mahhh pe aici , ca esti prost punga si te dai usor de gol Tot un sclav si o marioneta de intretinut scandalul , ptr. trafic , esti de cand te stiu montat pe aici pe aceasta clona. Si asta de cand faceai ca toti dracii de la niste amarate de puncte de reputatie pe care numai un panglicar ca tine ar pune prea mult pret , si date tot de tovarasii tai , cu care va faceti felatii peste tot. Cum sunau frazele acelea : " asta e tovarasul meu , lu' ala da-i sa zaca ...." .,..."nu te lua de ala ca ma linge frumos in cur , ia-te de celalalt ..."Dadadadadaaaaa Tarane mai pun odata poza? Ia hai panica acuma ,repede la pisicuts ca dmx e rau Ce zici ca vad ca iar esti viteaz intre timp ce paralel te vaieti ca o pizda ca “nu e ok.....” 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Cea mai luxury plaja in the entire lume.Azi e zi libera sau servesti pe plaja ? 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Respira, maimuta curentata.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Sfârșitul e departe.Cică rumunii nu-s capabili.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Respira, maimuta curentata.Stiu ca esti suparat pe mine de cand a aflat lumea ca esti chelner . Ce sa fac ....ai fost prost de-a binelea .Eu doar am lucrat cu “materialul clientului” Acum ce-a fost a fost....Vin sarbatorile si in spiritul craciunului orice ai zice te iert Ca-s bun maaaaaa Ai de pula mea :)))) 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Cine te-o facut atat de prost, ma?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Cine te-o facut atat de prost, ma?Vorbeste si cu mine cand mie imi scrii 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 15, 2019 A citit DMX-a in globul sau de tarot Cretinu-n toată splendoarea. Haștag CEL MAI TÂMPIT DINTRE PĂMÂNTENI. Bineanteles. 4
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 15, 2019 Cea mai luxury plaja in the entire lume.Ai iesit cu porumb fiert pe plaja? 4
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 fututi sfintia ma-tii da distrus =))
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 15, 2019 fututi sfintia ma-tii da distrus =))Exista o vorba de duhPana sa ajungi la Sfinți, trebuie s-o futi pe ma-ta! 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2019 Ai iesit cu porumb fiert pe plaja?Si cu maimuta Miky. Isi baga stiuletele in cur de parca e de acolo. 4
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 De ceva vreme nu am mai trecut prin spelunca asta.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Repet, nu accept injuraturi de mama. Si fara veni, v(a)idi :) mea, vici, vanatori, prost l-o mai fatat si pe asta, ca ma supar.
Postări Recomandate