Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

@pulereaza , mai da-te mahh in plm de prostovan ...eu sunt ala complexat si frustrat pe un martalog care tot incearca sa rastalmaceasca fel de fel de chestii pe aici la adresa altora si sa se amuze  ca un copil retardat  de 15 ani ? Ca ala e ospatar , eu sunt sofer , ca sunt taranus trait la tara ....sau plm ce-ti mai debiteaza creierul ala  prajit al tau , basca ca mai injuri si de familie (tot tu) ca ultimul netot cand te enervezi ca-ti spune omul adevarul ,  iar mai apoi , prin aceeasi metoda a contrazicerii , ca sa para totul in favoarea ta , iti cauta exact validarea de care amintesti  intre aceeasi prosti facuti gramada ca si tine .

Pe mine nu ma doare nici in basca de voi , ca am avut timp suficient sa-mi dau seama ce exaltati distrusi sunteti multi dintre voi sau ati ajuns cu timpul  , apai sa fac anturaje cu asemenea tembeli , fie si in virtual , si sa ma ling in cur pe aici toata ziua  , cu unul sau cu altul

Deci , doar azi am sa fiu frustrat , daca mai chiulesti de la  service  ptr. curve de 50-100 de lei sau ca  te uiti cu atata nesat pe net ,  cum le curge   fetelor slobozul din pizda  . Ai inteles? Maine nu mai sunt ...ca-mi formez obisnuinta cu un ratat ca tine  de neluat  prea mult in seama .

Stiuletarul, acest izvor de adevaruri al forumului. Cat de penibil sa fii? Dar, mai ales, cam cat de prost?

Mai du-te-n pula mea cu analizele tale de Sherlock Holmes din comuna Balti.

• Like 3
Postat

Stiuletarul, acest izvor de adevaruri al forumului. Cat de penibil sa fii? Dar, mai ales, cam cat de prost?

Mai du-te-n pula mea cu analizele tale de Sherlock Holmes din comuna Balti.

Ia intreaba-l pe Imparatul mustelor cum se tragea pe pizda si ragea ca un magar in calduri sa se scoata poza pe care am pus-o ca se vedea clar cat e el de imparat.

Ahahahahahaha :)))))

Stai sa vezi ca nenea Miky arata exact ca un vanzator de rosii de la piata cu un costum de 2 lei grei in care probabil va fi si ingropat.

Pe fata oamenilor de multe ori se vede clar inteligenta.Asta sigur mai mult de 12 clase n-are.ca e prost....Normal ca e prost ce vrei :pentru ca munca de camp.....

Ai de pula mea:))))

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Continuati

Marș, am zis!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

A citit DMX-a in globul sau de tarot  , precum Amanda

Nu mai scheuna mahhh pe aici , ca  esti prost punga  si te dai usor de gol Tot un sclav si o marioneta de intretinut scandalul , ptr. trafic , esti  de cand te stiu montat pe aici pe aceasta clona.

Si asta de cand faceai ca toti dracii de la  niste amarate de puncte de reputatie  pe care numai un panglicar  ca tine ar pune prea mult pret , si date tot de tovarasii tai , cu care va faceti felatii peste tot.

Cum sunau frazele acelea  : " asta e tovarasul meu , lu' ala da-i sa zaca  ...." .,..."nu te lua de ala ca ma linge frumos in cur , ia-te de celalalt ..."

Postat

A citit DMX-a in globul sau de tarot  , precum Amanda

Nu mai scheuna mahhh pe aici , ca  esti prost punga  si te dai usor de gol Tot un sclav si o marioneta de intretinut scandalul , ptr. trafic , esti  de cand te stiu montat pe aici pe aceasta clona.

Si asta de cand faceai ca toti dracii de la  niste amarate de puncte de reputatie  pe care numai un panglicar  ca tine ar pune prea mult pret , si date tot de tovarasii tai , cu care va faceti felatii peste tot.

Cum sunau frazele acelea  : " asta e tovarasul meu , lu' ala da-i sa zaca  ...." .,..."nu te lua de ala ca ma linge frumos in cur , ia-te de celalalt ..."

Dadadadadaaaaa

Tarane mai pun odata poza?

Ia hai panica acuma ,repede la pisicuts ca dmx e rau

Ce zici ca vad ca iar esti viteaz intre timp ce paralel te vaieti ca o pizda ca “nu e ok.....”

• Like 3
Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

Sfârșitul e departe.

Cică rumunii nu-s capabili.

Postat

Respira, maimuta curentata.

Stiu ca esti suparat pe mine de cand a aflat lumea ca esti chelner .

Ce sa fac ....ai fost prost de-a binelea .Eu doar am lucrat cu “materialul clientului”

Acum ce-a fost a fost....Vin sarbatorile si in spiritul craciunului orice ai zice te iert

Ca-s bun maaaaaa

Ai de pula mea :))))

• Like 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

A citit DMX-a in globul sau de tarot 

Cretinu-n toată splendoarea.

Haștag CEL MAI TÂMPIT DINTRE PĂMÂNTENI.

Bineanteles.

• Like 4
Postat

Ai iesit cu porumb fiert pe plaja?

Si cu maimuta Miky. Isi baga stiuletele in cur de parca e de acolo.

• Like 4

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Repet, nu accept injuraturi de mama.

Si fara veni, v(a)idi :) mea, vici, vanatori, prost l-o mai fatat si pe asta, ca ma supar.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...