picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 15, 2019 Repet, nu accept injuraturi de mama. Si fara veni, v(a)idi :) mea, vici, vanatori, prost l-o mai fatat si pe asta, ca ma supar.Sugi pula! 4 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Miskin regulatorul Warren g ft nate dogg 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Sugi pula!Asta o face regulat E ca si cum i-ai spune “mananci” Spunem spre exemplu pisa-te-ai in priza ma-tii Nu pizda -priza Sa simta si el ca traieste Ahahahahahaha :))))) 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 15, 2019 Doua ore am dormit, asta dupa ce am luat 3 Valium cu o juma' de sticla de Grey Goose. Off to Bangkok. Apoi 9 ore cu turcii, manca-ti-as. Nu ma mai mictionez pe voi, da-v-as in amaru' vostru.
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Miskin se introduce fraudulos in povestile lui Bilzerian. Inca un an si o sa ne minta ca are avion privat. 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 16, 2019 Miskin se introduce fraudulos in povestile lui Bilzerian. Inca un an si o sa ne minta ca are avion privat.Mîșkin, acest Bilzerian de Frecăței, cum ar veni. 3 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Un Bilzerian comunal. Probabil asa l-a cunoscut si pe prostul satului, Miky. 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 16, 2019 Cum e sa incerci sa fii amuzant, dar sa nu-ti iasa deloc, :) mea stie.Vanatorule, tu semeni cu alt fraier de p-acilea, @stau de sase, si el, tot o saracie, incearca cu disperare sa se faca remarcat.Macar ala isi cunoaste limitele, nu are aroganta de a se pretinde inteligent. Daca tot vrei sa stam de vorba, fii pe faza peste vreo 10-11 ore, uita-te spre cer si deschide gura.Pana atunci, mergi la vanat de "gazele si piese", prost mai esti, Gogule. Asta e Blizerian, ma?
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Aprilie 16, 2019 Iti dau eu un bilet sa zici ca ti-ai trait viata, nu suport saracia in care te etalezi de ceva vreme 3
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Cum e sa incerci sa fii amuzant, dar sa nu-ti iasa deloc, :) mea stie.Vanatorule, tu semeni cu alt fraier de p-acilea, @stau de sase, si el, tot o saracie, incearca cu disperare sa se faca remarcat.Macar ala isi cunoaste limitele, nu are aroganta de a se pretinde inteligent. Daca tot vrei sa stam de vorba, fii pe faza peste vreo 10-11 ore, uita-te spre cer si deschide gura.Pana atunci, mergi la vanat de "gazele si piese", prost mai esti, Gogule. Asta e Blizerian, ma?Nu e amuzant pentru ca e vorba despre tine. Din exterior e foarte amuzant. O, vai tu, rafinatule!Eu nu spun despre mine ca sunt inteligent. Tu esti ala care se afla intr-o nesfarsita laba trista. Tocmai asta e misiunea ta pe forumul asta. Incerci sa ne faci sa credem ca esti foarte inteligent si bogat. Chiar daca nimeni nu crede (poate doar prostul satului - Miky), ii dai inainte.In orice caz, ai depasit de mult sfera patologicului. Probabil a fi umilit este fantezia ta. 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 16, 2019 Ok.Touch down in Istanbul. Ce aeroport si-au tras turcaletii, Dumnezeule.Ultima data, cand am avut tranzit in Istanbul, a fost acum vreo 2 ani si ceva, poate 3, pe aglomeratul Ataturk, cand Turkish inca erau generosi cu punctele. Ba, astia tind spre 200 milioane de pasageri pana in 2028, iar ciorile din Bucuresti nu sunt in stare sa lege cum trebuie Henri Coanda de Gara de Nord? Dar nu e ieftin sa mictionez pe izmanari, vanatori, sconcsi, **spam editat**i. Pe de-o parte acest award ticket mi-a mancat o gramada din punctele de la Star Alliance plus 150 € taxe plus 15 € wi fi, in :) mea si personal sictirit la business.Cu siguranta si-au dat seama ca sunt cheapo award, :) In fine, imens aeroport, aerisit, estetic, dar nu are feeling-ul din Changi(pentru mine numarul 1, indiscutabil, la mare bataie cu cel din Targu-Mures) Dar aceeasi angajati ofuscati, fufe cu impresii la parfumerii, engleza stalcita. Am bulan, ca-s conational cu Hagi si Sumudica.Stai, asta din urma, a jucat prin Turcia sau doar la ciorile rapidiste? In rest, sunt obosit, ma duc la vanatoare si poate prind si ceva din meciul Barcei. Sultanu' Miskin se pisa pe voi. :)
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 16, 2019 Cum am putut sa uit??!!???
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 16, 2019 Cum am putut sa uit??!!??? 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 16, 2019 lol 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 16, 2019 Ok.Touch down in Istanbul. Ce aeroport si-au tras turcaletii, Dumnezeule.Ultima data, cand am avut tranzit in Istanbul, a fost acum vreo 2 ani si ceva, poate 3, pe aglomeratul Ataturk, cand Turkish inca erau generosi cu punctele. Ba, astia tind spre 200 milioane de pasageri pana in 2028, iar ciorile din Bucuresti nu sunt in stare sa lege cum trebuie Henri Coanda de Gara de Nord? Dar nu e ieftin sa mictionez pe izmanari, vanatori, sconcsi, **spam editat**i.Pe de-o parte acest award ticket mi-a mancat o gramada din punctele de la Star Alliance plus 150 € taxe plus 15 € wi fi, in :) mea si personal sictirit la business.Cu siguranta si-au dat seama ca sunt cheapo award, :) In fine, imens aeroport, aerisit, estetic, dar nu are feeling-ul din Changi(pentru mine numarul 1, indiscutabil, la mare bataie cu cel din Targu-Mures) Dar aceeasi angajati ofuscati, fufe cu impresii la parfumerii, engleza stalcita. Am bulan, ca-s conational cu Hagi si Sumudica.Stai, asta din urma, a jucat prin Turcia sau doar la ciorile rapidiste? In rest, sunt obosit, ma duc la vanatoare si poate prind si ceva din meciul Barcei. Sultanu' Miskin se pisa pe voi. :) :laugh2 :laugh2 :laugh2 Esti penibil! Dca vrei neaparat sa iti dovedesc asta, iti arat unde ai gresit si cu ce ai mintit SOBOLANE! 3
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 ce amuzanti e unii sclavica asta da mai susde parca ar recunoaste vreunu din ei aeroportu din poza de mai sus futuva in gura da milogi care esti invidios pa baiatu asta ca face ce vrea pula lui =))
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 16, 2019 ce amuzanti e unii sclavica asta da mai susde parca ar recunoaste vreunu din ei aeroportu din poza de mai sus futuva in gura da milogi care esti invidios pa baiatu asta ca face ce vrea pula lui =))Iar sugi pula javra?! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 16, 2019 Cum am putut sa uit??!!???https://www.designboom.com/architecture/ziraat-bank-headquarters-in-istanbul-by-kohn-pedersen-fox-01-10-2014/Copiezi poze de pe net saracule, marsh in cala cu sobolanii tai zdreanta! :laugh2 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 16, 2019 ce muie la pachet si-au luat csocso si ospatarul :laugh2 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 16, 2019 Cum am putut sa uit??!!???https://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/2941/35446/17798819/2/muia.jpg 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 16, 2019 https://www.designboom.com/architecture/ziraat-bank-headquarters-in-istanbul-by-kohn-pedersen-fox-01-10-2014/Copiezi poze de pe net saracule, marsh in cala cu sobolanii tai zdreanta! :laugh2 :laugh2 Oare care este mai imbecil,cretin,mitoman,idiot...............Miky sau MissKin?
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 16, 2019 Iar m-au demascat.
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Ala chiar e aeroportul nou din Istanbul, dar asta nu inseamna nimic. Pot fi poze trimise de un prieten pe whatsapp, de prietenul unui prieten. Si, in fond, e doar un aeroport.Nu e ca si cum e proprietatea lui Miskin sau e ceva extrem de exclusivist sa ajungi pe un aeroport.Miskin are fix niste apucaturi de roman plecat dupa Revolutie care se mira cand vede scara rulanta. 4
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 16, 2019 In rest, pentru cvintetu' electrificat/electrizant/electrocutat :
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 In rest, pentru cvintetu' electrificat/electrizant/electrocutat :Esti mitoman, caz clinic 2 1
Postări Recomandate