Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Malmö
Postat

Ala chiar e aeroportul nou din Istanbul, dar asta nu inseamna nimic. Pot fi poze trimise de un prieten pe whatsapp, de prietenul unui prieten. Si, in fond, e doar un aeroport.

Nu e ca si cum e proprietatea lui Miskin sau e ceva extrem de exclusivist sa ajungi pe un aeroport.

Miskin are fix niste apucaturi de roman plecat dupa Revolutie care se mira cand vede scara rulanta.

Hunterule, sufera cu decenta.

• Oras:Bucuresti
Postat

Hunterule, sufera cu decenta.

Fetele, mai cu talent.

Plm, atatea chestii de facut si tot p-aici o dai pe laba? 

Fix asta e greseala ta. Orice om care abia a aterizat si a ajuns la hotel are cu totul altele de facut decat sa posteze pe un forum unde-si ia muie non stop.

Sau muia luata e ca o gura de aer proaspat pentru tine.

• Like 5
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

S-a dus la Istanbulan la o intalnire cu un TS

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

:laugh2 Oare care este mai imbecil,cretin,mitoman,idiot...............Miky sau MissKin?

Din această dilemă nu putem ieși. Am zis!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Sunt in tranzit, pisa-m-as pe ma-sa lu' picon.

Dragut din partea ta sa confirmi, ca ala e noul aeroport din Istanbul.

Ai de :) mea.

Postat

Plm, atatea chestii de facut si tot p-aici o dai pe laba? 

Fix asta e greseala ta. Orice om care abia a aterizat si a ajuns la hotel are cu totul altele de facut decat sa posteze pe un forum unde-si ia muie non stop.

Sau muia luata e ca o gura de aer proaspat pentru tine.

E ambrozie.
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

Asta cu ambrozie tot de la mine e furata, cum, ma, sa utilizezi aceleasi replici, cu care m-am urinal pe familiile voastre?

Eu sunt sui generis, :).

Vizitator mc hammer
Postat

Sunt in tranzit, pisa-m-as pe ma-sa lu' picon.

Dragut din partea ta sa confirmi, ca ala e noul aeroport din Istanbul.

Ai de :) mea.

Esti in tranzit intestinal, in drum spre gaura curului, as spune

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:undeva
Postat

Ok.Touch down in Istanbul.

Ce aeroport si-au tras turcaletii, Dumnezeule.Ultima data, cand am avut tranzit in Istanbul, a fost acum vreo 2 ani si ceva, poate 3, pe aglomeratul Ataturk, cand Turkish inca erau generosi cu punctele.

Ba, astia tind spre 200 milioane de pasageri pana in 2028, iar ciorile din Bucuresti nu sunt in stare sa lege cum trebuie Henri Coanda de Gara de Nord?

Dar nu e ieftin sa mictionez pe izmanari, vanatori, sconcsi, **spam editat**i.

Pe de-o parte acest award ticket mi-a mancat o gramada din punctele de la Star Alliance plus 150 € taxe plus 15 € wi fi, in :) mea si personal sictirit la business.Cu siguranta si-au dat seama ca sunt cheapo award, :)

In fine, imens aeroport, aerisit, estetic, dar nu are feeling-ul din Changi(pentru mine numarul 1, indiscutabil, la mare bataie cu cel din Targu-Mures)

Dar aceeasi angajati ofuscati, fufe cu impresii la parfumerii, engleza stalcita.

Am bulan, ca-s conational cu Hagi si Sumudica.Stai, asta din urma, a jucat prin Turcia sau doar la ciorile rapidiste?

In rest, sunt obosit, ma duc la vanatoare si poate prind si ceva din meciul Barcei.

Sultanu' Miskin se pisa pe voi.

:)

Iar furi poze? Ai internet in cala SOBOLANE?! :laugh2

https://www.digitalavmagazine.com/fr/2018/11/05/software-ikusi-gestiona-3-000-pantallas-digitales-nuevo-aeropuerto-estambul/

• Like 4
Postat

Ok.Touch down in Istanbul.

Ce aeroport si-au tras turcaletii, Dumnezeule.Ultima data, cand am avut tranzit in Istanbul, a fost acum vreo 2 ani si ceva, poate 3, pe aglomeratul Ataturk, cand Turkish inca erau generosi cu punctele.

Ba, astia tind spre 200 milioane de pasageri pana in 2028, iar ciorile din Bucuresti nu sunt in stare sa lege cum trebuie Henri Coanda de Gara de Nord?

Dar nu e ieftin sa mictionez pe izmanari, vanatori, sconcsi, **spam editat**i.

Pe de-o parte acest award ticket mi-a mancat o gramada din punctele de la Star Alliance plus 150 € taxe plus 15 € wi fi, in :) mea si personal sictirit la business.Cu siguranta si-au dat seama ca sunt cheapo award, :)

In fine, imens aeroport, aerisit, estetic, dar nu are feeling-ul din Changi(pentru mine numarul 1, indiscutabil, la mare bataie cu cel din Targu-Mures)

Dar aceeasi angajati ofuscati, fufe cu impresii la parfumerii, engleza stalcita.

Am bulan, ca-s conational cu Hagi si Sumudica.Stai, asta din urma, a jucat prin Turcia sau doar la ciorile rapidiste?

In rest, sunt obosit, ma duc la vanatoare si poate prind si ceva din meciul Barcei.

Sultanu' Miskin se pisa pe voi.

:)

Sultanul mischin s-a dus sa isi faca un mangealac! Aferim sa-ti fie in cur bre! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Asta cu Sultanul Miskin e mult prea tare.

Din nou a sfidat ridicolul.

Aia cu tranzitul intestinal e mult prea buna.

Miskin e un cacat bolnav.

Baiazid Fulgerul - Miskin Basina cu stropi

• Like 2
Vizitator jack k
Postat

Nici nu cred că o să facă linia COANDA-GNO, mai repede de 4 ani. Minune ar fi sa o facă până la anul.

Cu gargara taximetriștilor vsv de Uber, ar desființa și metroul. Ăia ce mai halesc, Gogule, dacă se fac linii(chefere, metrou)?

Postat

Asa l au recrutat din Vaslui

“Hai si tu in echipa noastra!!!Vei vedea lumea in timp ce o servesti “

Ahahahahahahaha :))))

• Like 6

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...