el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Micționezi pe mata'.(Ne)gresit, mictionez pe tarfa de ma-ta si pe chelia ta. 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 18, 2019 (Ne)gresit, mictionez pe tarfa de ma-ta si pe chelia ta.(Ne)greșit, micționezi pe mata'. 1 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 (Ne)greșit, micționezi pe mata'.Repet, in mod negresit, pe ma-ta, care a fost o tarfa.Si pe chelia ta. 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Pisa-m-as pe Miskin. Chelner ziua, sclav sexual noaptea. 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Le nimereste hunteru'. 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 3-1 pe Camp Nou și 2-2 pe Anfield. De ce nu. Oricum, echipa care câștigă semifinala asta va lua trofeul. Totuși, stăm cu un ochi pe olandezi, au avut un parcurs excelent în acest sezon.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Mereu am avut o simpatie pentru Liverpool, de cand dormeam pe sub podurile din Canary Wharf.Am tinut cu ei, cand au fost aproape de titlu in PL in 2008(cand traiam in Anglia), apoi din nou, in sezonul 2013-2014, cand Suarez a avut un sezon extraordinar, era sa mor de nervi, cand l-am vazut pe Murila bucurandu-se la victoria de pe Anfield cu 2-0, de atunci si Slippy G.In mod negresit, imi doresc sa castige PL anul acesta. Totusi, sper sa nu treaca de Barca. Liverpool, impinsi de suporteri, iti poate da 3 goluri in 15 minute. Au portar acum si apararea nu mai e de cascadorii rasului, ca pe vremea lui Rodgers sau Dalglish. Barca - Ajax va fi o finala Barca A vs Barca B.Aceeasi filosofie, mai ales ca aceste doua cluburi au semnat au parteneriat acum ceva luni de zile. 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Ajax a avut o echipa la fel de tanara, cand au castigat UCL in 95, parca, finala arbitrata de Craciunescu. Toti erau sub 25 de ani : Van den Saar, Overmars, Kluivert, Davids, fratii De Boer, Seedorf. 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 :)Vom vedea, care din ele își va trece 6 pe tricou. Ambele merită.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 A rather lovely day in Vaslui. 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 18, 2019 A rather lovely day in Vaslui.Miskinel,cur de otel,cerșești cu disperare atenție. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Ce slab e la injuraturi miskin .Ca un copi retardat :))))) Cica mictionez pe ma-ta . Ahahahahhahahaha :)))) Atata stie ce sa te astepti mai mult. E ochelaristu ala de chelner cu aparat dentar care se vrea gangster isi pune lant in gat si zice motherfucker Sa-mi bag pula in ma-sa aia tarfa de doi bani ce l-o fatat Ai de pula mea :))) 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Era daca nu erau, ca un copi, nu are discriminant, franzela cu orez, speculatiile vorbesc, :) mea, mai coordonati-va. 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 18, 2019 Era daca nu erau, ca un copi, nu are discriminant, franzela cu orez, speculatiile vorbesc, :) mea, mai coordonati-va.Miskinel,cur de otel,cerșești cu disperare atenție. 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 18, 2019 Cum sa nu cu mare drag.Chelneru in toata splendoarea luiNu se vede clar poza, ce ar trebuie sa observ ?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Nu se vede clar poza, ce ar trebuie sa observ ?daca nu e clara poza uita-te la ea pe telefon.pe laptop intr adevar e mai marita si vezi mai greoi
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 18, 2019 daca nu e clara poza uita-te la ea pe telefon.pe laptop intr adevar e mai marita si vezi mai greoiPune oroginalul ca oricum nu sterge motanul :laugh2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Acu recunoaste ca a fost si boschetar de a dormit sub poduri, asta bate recordul in stupizenie. Ziua cersea si noaptea dormea in cartoane sub pod, pana l-a alungat mafia cersetorilor.Prostalane, in bucuresti ai dormi si in canale, pe langa unirii, ai manca la Baratie la biserica dar ai face poze de pe Calea Victoriei si din opensky.Tartaneee, iti ghioraie matzele 2 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Cum e sa incerci sa fii amuzant, dar sa nu-ti iasa deloc, :) mea stie.Vanatorule, tu semeni cu alt fraier de p-acilea, @stau de sase, si el, tot o saracie, incearca cu disperare sa se faca remarcat.Macar ala isi cunoaste limitele, nu are aroganta de a se pretinde inteligent. Daca tot vrei sa stam de vorba, fii pe faza peste vreo 10-11 ore, uita-te spre cer si deschide gura.Pana atunci, mergi la vanat de "gazele si piese", prost mai esti, Gogule. Asta e Blizerian, ma? Hopa. P'asta acu am vazut-o.Bai Negru-Sub-Unghii, ai topic dedicat pe-un site de curve.... :sexanal Cine vrea sa se faca, cu disperare, remarcat si validat?Sa iti tai unghiile si sa-ti scoti jegul de sub ele, apoi sa vii cu o replica inteligenta. 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2019 Daca nimfomane.com ar fi o femeie, Miskin ar fi o ciuperca piciorului, un hemoroid rebel, o masea stricata. 2
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Postat Aprilie 18, 2019 Daca nimfomane.com ar fi o femeie, Miskin ar fi o ciuperca piciorului, un hemoroid rebel, o masea stricata.o buba ca la tudorel
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Hopa. P'asta acu am vazut-o.Bai Negru-Sub-Unghii, ai topic dedicat pe-un site de curve.... :sexanal Cine vrea sa se faca, cu disperare, remarcat si validat?Sa iti tai unghiile si sa-ti scoti jegul de sub ele, apoi sa vii cu o replica inteligenta.Lasa-l, s-a jenat si i-au intrat chilotii in cur. 1 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Latraii... Sunt unii p-acilea, atat de tembeli, incat trebuie sa-i atentionezi, cand iti bati joc de ei. Altii, tot saracii neamuzante. :) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 18, 2019 Ham ham-ule, tot aici esti cersand atentie ? 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Ospatarul a venit online si n a dat o replica inteligenta. Inseamna ca nu si a scos jegul de sub unghii. La noapte intra de turā. Isi dā cu ojā pe ele. 5
Postări Recomandate