Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Miss Kin-cur dă fier știe fotbal, mânca-i-ar pula lu' Messi!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Ma pis pe tarfa de ma-ta si pe chelia ta.

Ce ai ma oparitule de injuri de mame ? Nu te-ai futut bine in cur cu facaletul lui don chef ?

• Like 2
Postat

Ma pis pe tarfa de ma-ta si pe chelia ta.

Te repeți, bulache!

Prost te-a mai făcut!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ce ai ma oparitule de injuri de mame ? Nu te-ai futut bine in cur cu facaletul lui don chef ?

Atâta poate, asta e educația pe care o are.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Miskin in momentul ala in care se gandeste ca are mai multi dusmani decat fani.

post-131728-0-86046100-1555676435_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Probabil are si unghia de la degetul mic mult mai lunga decat restul. E multitool-ul taranusului coclit. Pune sare la ciorba de burta, se scobeste-n cur si-n nas si o foloseste ca desfacator.

• Like 2
Vizitator romuzica
Postat

Pop-corn aveti ? :D =)) =))

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Ajax a avut o echipa la fel de tanara, cand au castigat UCL in 95, parca, finala arbitrata de Craciunescu.

Toti erau sub 25 de ani : Van den Saar, Overmars, Kluivert, Davids, fratii De Boer, Seedorf.

*Van der Saar !

Bă Meskine, mi-am pus ca avatar pe Instagram poza ta de profil. 100 de followers de azi dimineață încoace, numai bunăciuni ! Nu am nicio postare pe cont, mi-e limpede din ce cauză se înghesuie la follow. Ăstea cred că eu sunt tu... :)))

Pe lolitele impertinente care m-au întrebat ce e în poză, dacă e cumva planeta Marte, sau studiourile din Nevada unde s-a filmat aterizarea pe planeta aia roșie, le-am blocat pe toate, direct! Bagaboantele dreq, de mici sar în schemă cu întrebări indiscrete. Le dai un deget şi ele un-doi te trag şi de pluă.

În altă ordine de idei, dragilor, voi chiar nu puteți să vă muizați reciproc cu politețe și perdea, fără uro? :)))

• Like 1
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Bai, asta de mai sus, ti-am observat eforturile supraomenesti de a capta atentia, atat prin limbile-n cur oferite cu entuziasm sconcsului Pepelica, cat si prin povestirile tale cu beduini, amerindieni, sau pe unde ai mai fost tu, asa cum am fost eu pe Luna.

Ia , vezi, cate like-uri primesti cu poza asta la avatar.

post-281780-0-87090600-1555685824_thumb.jpg

• Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Bai, asta de mai sus, ti-am observat eforturile supraomenesti de a capta atentia, atat prin limbile-n cur oferite cu entuziasm sconcsului Pepelica, cat si prin povestirile tale cu beduini, amerindieni, sau pe unde ai mai fost tu, asa cum am fost eu pe Luna.

Miskinel cur de otel,iar cersesti cu disperare atentie?

Postat

merge si poza asta.

post-198481-0-71870500-1523650227.jpg

• Like 1
Postat

Moama, all inclusive, boierie....Nici nu vreau sa ma gandesc la ce dezmat a fost pe la restaurantul resortului...

Neam de neamul tau de vasluieni nu a fost aici.

Ultra all inclusive,boschetare.

post-198481-0-71870500-1523650227.jpg

Postat

lol ce distrus =)) pune poza da pa net si ii zice altuia ca n-a fost niciodata acolo

ai de pula mea

revin cu o poza da pa net cu bani multi in ea sa-i spun lu mosu pisulica ca n-o sa aive in viata lui atatia bani =))

Vizitator romuzica
Postat

=)) Unii deja au dat startul operatiunii "melu, drobu' si cu pasca" ? :)

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...