Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Saracie, tu esti "nimea-n" drum.

Varianta masculina a Carlei din Dristor.

De ce te enervezi de fiecare data când iti cerem o amărâtă de poza cu vila ta da lux???

• Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

De ce te enervezi de fiecare data când iti cerem o amărâtă de poza cu vila ta da lux???

Singurele obiecte de lux pe care le are sunt: un rucsac, in care isi tine toata averea, si respectiv, gaura curului, care-i ofera placeri unice

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Iesi, ba, afara, cu fumigenele tale de oligofren.

Ba Miskine,calmează-te ce dracu' Eu încerc sa te ajut sa-ti faci dușmanii sa se sufoce de invidie când o sa vadă in ce lux trăiești.

• Like 1
  • Oras:Victory Square
Postat

Singurele obiecte de lux pe care le are sunt: un rucsac, in care isi tine toata averea, si respectiv, gaura curului, care-i ofera placeri unice

mai are gaura gurii

• Like 1
Postat

Noua poza de la profilul meu de Instagram

@GoguOficialMonger

Pana acum, 467 de like-uri.

ziarul e gratuit, sucurile le-ai gasit pe masa?

• Like 1
Vizitator xoxots
Postat

Am avut noroc.Si a mai ramas si niste ketchup.

Asta il tin pentru Lynx, cand violeaza pensionarele.

esti fanul meu numarul 1 sa moara copii mei azorica si daniel

Postat

Kuwaiti Scholar's SHOCK CLAIM on 'Semen-Eating Anal Worm' in Gay Men's Rectums

The scholar claimed that she developed a suppository which can cure the sexual urges of homosexual men by exterminating “the worm” which allegedly dwells in a certain part of their anatomy.

Mariam Al-Sohel, an academic from Kuwait, has recently made an outlandish claim about some sort of parasitic worm that allegedly makes men homosexual, according to a video posted on Twitter by the US-based media outlet MEMRI.

If the video’s translation is to be believed, Mariam claims that a gay person develops a "sexual urge" when being "sexually attacked", and that this urge persists afterwards due to the presence of "an anal worm that feeds on semen".

​She also added that she's developed a suppository which allegedly "cures those urges by exterminating the worm".

Vizitator jack k
Postat

Bravo lor. Mai trebuie ucl, SC, cwc.

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Stiam de la bun inceput, ca Jorah o sa moara, aparand-o pe Dany, Theon moare, ucis de Night King, incercand sa-l apere pe Bran, si mai stiam, ca unul din dragoni va muri, halit de mortaciuni, asta dupa ce Dany l-a salvat pe Jon sau ca aia mica, Mormont, o sa omoare un urias, cu un pumnal in ochiul stang ori ca se va intoarce Melissandre, care va crea foc pentru Dothraki, la inceputul episodului si, normal, am stiut mereu, ca Arya il va ucide pe Night King, chiar in ultima clipa, cand asta se pregatea sa-i dea fatala lui Bran, ea sarind pe el, asta se intoarce brusc si ii blocheaza mana stanga, unde tinea pumnalul, dar ea, fiind o smechera, il lasa sa cada si il prinde cu dreapta, game over.

Stiam tot.

Vizitator jack k
Postat

De supernatural ce zici?

Sezonul 15 îl văd foarte interesant.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De supernatural ce zici?

Sezonul 15 îl văd foarte interesant.

Din recomandarea ta, am tras primele 5, m-au plctisit oribil, plus ca te lasa cu o senzatie ciudata... :no2 (Am sters tot)

Prea multe baliverne, stiu ca ma uit la o fantezie, dar prea se strofoca sa para reala.

A aparut Sabrina cu 2 sezoane deocamdata, daca ai vazut. O vrajitoare mica cu fatza angelica si scopuri nobile... :)

Simpatic. ;)

Vizitator jack k
Postat

Din recomandarea ta, am tras primele 5, m-au plctisit oribil, plus ca te lasa cu o senzatie ciudata... :no2 (Am sters tot)

Prea multe baliverne, stiu ca ma uit la o fantezie, dar prea se strofoca sa para reala.

A aparut Sabrina cu 2 sezoane deocamdata, daca ai vazut. O vrajitoare mica cu fatza angelica si scopuri nobile... :)

Simpatic. ;)

Nu mai văd și alte seriale, îmi ajunge unul :D

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...