dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 S-a urcat si CHELNERU nostru pe King Power Mahanakhon sa caste ochii cu turistii Pe astia saracii de ce nu i-ai fotografiat?Sa nu rada lumea de tine stiu ....uite ca nu ti-a iesit... =)) Bravo CHELNERE esti un rupt in cur veritabil.Cat a fost biletu? 15 euro? Ai de pula mea =)) PS.Ultima e poza de pe net, nu e poza ta 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 17, 2019 Toate-s de pe net, pisa-m-as pe picon si pe tarfa, care l-o cacat.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 S-a urcat si CHELNERU nostru pe King Power Mahanakhon sa caste ochii cu turistii Pe astia saracii de ce nu i-ai fotografiat?Sa nu rada lumea de tine stiu ....uite ca nu ti-a iesit... =)) 400887_zh5LmQJGO-qP9H02wMC2mFB5mxWV4RxdQ7WHnrqnWgQ.jpg Bravo CHELNERE esti un rupt in cur veritabil.Cat a fost biletu? 15 euro? Ai de pula mea =)) PS.Ultima e poza de pe net, nu e poza taNu-l mai luați la misto,omul suferă si cerșește atenție. 2 9
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2019 Nu-l mai luați la misto,omul suferă si cerșește atenție.Țalu' e mitocan. 1 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 17, 2019 Ce pretini ati ajuns, ba, sa ma pis pe voi.Circu' de pe lume. Azi maine haliti fasole frecata cu rata caramelizata. Fusion, ai de :) mea.
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 17, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 17, 2019 Meskine, schimbă-ți bă poza de profil, do it for me! Cinic și ridicol ce eşti, nu vezi că-ți cauți potcă şi ai iscat zarvă inclusiv pe tema asta? Te îmbuciardează toți şi ție-ți place, masochist mic? Se muşcă de coor între ele clanurile, dar când apari tu se centrează unidirecțional jetul de smacolină. Eşti în centrul atenției, Starule! Grow up, Boy George! 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 17, 2019 Orasul Ingerilor.Si al lu' Gogu Miskin.
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 17, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 17, 2019 las si eu asta aici 16
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2019 las si eu asta aici hasta la vista.jpgAșa...și? 1 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 17, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 17, 2019 Așa...și?si ce ? 17
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 17, 2019 Ce cauta niste saracii, ca pecon, pepelica si pedsidera p-acilea? Mictiona-m-as pe vietile voastre insignifiante.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 17, 2019 Vine haleala.Hai, Gogule, hai, ca poti.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Vine haleala.Hai, Gogule, hai, ca poti.Zise mușteriul către ospatar 3 9
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2019 si ce ?Păi, și ce plm vrei să zici? Că oi fi vreun Jimi Hendrix? 3 3
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 17, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 17, 2019 Păi, și ce plm vrei să zici? Că oi fi vreun Jimi Hendrix? asta ai inteles tu ? culca-te 17
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2019 asta ai inteles tu ? culca-teAm înțeles că ești prost! 1 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 18, 2019 Buna dimi.Ce boala are cutra batrana de picon pe lacheul Ion de la Raion. Sa ma pis pe amandoi si, evident, pe tarfa de mama a lu' picon. Asa, de bon ton. :)
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 18, 2019 asta ai inteles tu ? culca-telasa-l ca e vai mortii lui, sufera dupa pula ta alaturi de varul xoxo. In loc sa il lovim in sani pe kinuitul, mosul asta balena ucigasa are crize de epilispise :pope Ce vrei sa inteleaga mosul care nu a iesit din viata lui din provincie, din Urziceni ? =)))) 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 18, 2019 ba hermafroditule tu in loc sa iti vezi de pulile care ti le iei zilnic in cur intri si faci circ pe unde apuci, pisamas pe anafura matii' 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 18, 2019 Io am vazut o mica parte din lumea asta si ma consider un om deschis, fara teama de necunoscut, acomodabil in orice mediu, dar sa ai zeci de conturi active si sa mai si conversezi cu ele, in mod genuin, asta este peste puterea mea de intelegere. Ion de la Raion/Pidsadera/etc si Justitiaru/etc/etc/etc, acesti agenti Șmiți agramati si pampalai din Matrixu' nimfomanelor.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 18, 2019 Vezi ma saracie ce inseamna sa nu ai putere de intelegere ? sa pleci de la premize false si sa fii paranoic alaturi de balena tepoasa ? sa continui ? sa vezi numai alb si negru pentru ca esti in depresie (alaturi de curva aia chelioasa care refuza sa se interneze la azilul de batrani nevorbiti) ? sa nu mai vezi si alte culori ?Ti-am mai zis-o verde in fata si acum 7 ani cand erai si tu de talia balenei (ca tonaj) ca nu o sa ai o viata prospera, ca vei hoinari ca un pribeag intr-o viata scurta si plina de cacat ?Stai linistit pe chelia ta ca sunt umblat prin lume, nu ca alti amarasteni care intra pe nimfomane si se injura ca niste potai ca in viata reala nimeni nu da un leu pe ei, oameni care se uita cu dispret la tine doar pentru ca te-ai nascut cu un ochi mai stramb ca ai pula mica sau iti lipseste un coi. Lasa in pula mea forumul asta si traieste la intens, ca de injurat toti suntem interlopi de carton, arata-ti smekeria in lumea reala, nu aici, pe un forum de curve 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 18, 2019 Ce premiZe, ba, cel mai prost din curtea scolii?Nu vezi, ca esti la fel de agramat si redus mintal (de) pe toate conturile? Eu nu eram in haznaua asta acum 7 ani, da-te-n amarul tau de pekinez, mi-e teama sa nu dai in "epilispise", daca continui.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 18, 2019 exact ce ziceam, nici nu stii cu cine vorbesti te draq de ospatar sarac, mergi in pula mea in Monte Carlo, Dubai, Elvetia, Noua Zeelanda si pe urma comenteaza cat de smeker esti, nu in saraciile alea de tari unde fug toti analfabetii cu 3 clase. Ai zis bine ca nu existai acum 7 ani, acum ne batem toti pula de tine embrionule :laugh2 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 18, 2019 am uitat sa te intreb, ai mancat si tu ceva azi ? =))))) 3
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 Vezi ma saracie ce inseamna sa nu ai putere de intelegere ? sa pleci de la premize false si sa fii paranoic alaturi de balena tepoasa ? sa continui ? sa vezi numai alb si negru pentru ca esti in depresie (alaturi de curva aia chelioasa care refuza sa se interneze la azilul de batrani nevorbiti) ? sa nu mai vezi si alte culori ?Ti-am mai zis-o verde in fata si acum 7 ani cand erai si tu de talia balenei (ca tonaj) ca nu o sa ai o viata prospera, ca vei hoinari ca un pribeag intr-o viata scurta si plina de cacat ?Stai linistit pe chelia ta ca sunt umblat prin lume, nu ca alti amarasteni care intra pe nimfomane si se injura ca niste potai ca in viata reala nimeni nu da un leu pe ei, oameni care se uita cu dispret la tine doar pentru ca te-ai nascut cu un ochi mai stramb ca ai pula mica sau iti lipseste un coi. Lasa in pula mea forumul asta si traieste la intens, ca de injurat toti suntem interlopi de carton, arata-ti smekeria in lumea reala, nu aici, pe un forum de curveForumul asta e singura cale de comunicare pentru el pentru ca nu e capabil sa lege prietenii pe unde umbla. E singur printre straini saracutul, nu e social, e un tip insipid, depresiv si frustrat sexual. E un scarbos 4
Postări Recomandate