Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
Postat

sa nu ma crezi limitatule. Si te mai lauzi ca iei pastile de sculat pula, trist de tot

• Like 18
Postat

e o mica mare diferenta intre noi lake, nu uita, azi am dat de o tipa din alta lume de te bag in seama. In rest nu dau un muc pe tine chelule :)

• Like 18
Postat

hai pa, iti explica old George cum sta treaba, ca e om vertabral

• Like 17
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

hai pa, iti explica old George cum sta treaba, ca e om vertabral

Cum e mă, nea Georgică?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cum e mă, nea Georgică?

incerc sa imi revin, euforia

• Like 18
Postat

incerc sa imi revin, euforia

Nene, acuma sincer, fără animozitate și lăsând la o parte certurile dintre noi, nu crezi că e cam mult să fii euforic după ce ai futut o prostituată? Euforic poți fi cu persoana iubită, unde sentimentul se împletește cu sexul, dar cu o prostituată poți fi cel mult satisfăcut sexual. Sunt prostituate care arată foarte bine, care au o atitudine foarte bună, chiar excepțională cu clientul, cu o tehnică sexuală impecabilă etc. dar totuși ...

Suntem oameni civilizați, ne comportăm elegant, pentru că sunt oameni, sunt femei, dar hai, să nu le facem statui, totuși!

Și, hai să nu luăm mai mult decât e cazul, forumul în serios!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nene, acuma sincer, fără animozitate și lăsând la o parte certurile dintre noi, nu crezi că e cam mult să fii euforic după ce ai futut o prostituată? Euforic poți fi cu persoana iubită, unde sentimentul se împletește cu sexul, dar cu o prostituată poți fi cel mult satisfăcut sexual. Sunt prostituate care arată foarte bine, care au o atitudine foarte bună, chiar excepțională cu clientul, cu o tehnică sexuală impecabilă etc. dar totuși ...

Suntem oameni civilizați, ne comportăm elegant, pentru că sunt oameni, sunt femei, dar hai, să nu le facem statui, totuși!

Și, hai să nu luăm mai mult decât e cazul, forumul în serios!

nu vorbesc de prostituate, xoxo stie la ce ma refer ca e pe teava si imi stie fiecare pas pentru ca eu il las. Cred si sunt convins ca a mers si pe recomandarile mele, dar nu ii cer socoteala, toti avem gusturi si placere diferite. E ok

• Like 19
Postat

imi poti scrie oricand pe wap, nu te mai sclifosi atat (oricum stiu numarul tau de tel), ai unul din SIM-urile mele, stiu ca ti-a placut Elena125 nu te mai ambala, era pe filmul tau

• Like 18
  • Oras:nu e treaba ta
  • Oras:nu e treaba ta
Postat

nu vorbesc de prostituate, xoxo stie la ce ma refer ca e pe teava si imi stie fiecare pas pentru ca eu il las. Cred si sunt convins ca a mers si pe recomandarile mele, dar nu ii cer socoteala, toti avem gusturi si placere diferite. E ok

nu mai pune botu la vrajeli d`astea, ca te impacheteaza asta pentru o bere cu ipocrizia lui.

• Like 3
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

…te impacheteaza asta pentru o bere

Si de ce n-ar fi suficient, ma rog?

Postat

imi poti scrie oricand pe wap, nu te mai sclifosi atat (oricum stiu numarul tau de tel), ai unul din SIM-urile mele, stiu ca ti-a placut Elena125 nu te mai ambala, era pe filmul tau

chiar esti bolnav sa moara pestii mei =))

mai ai sa zici ca stii si cat am pula de mare ca ai avut centimetru in gura si deja e prea de tot

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Gogule,poze cu elefanți nu ai ? :)

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

=))) de maine umbli cu mine

deci treci pe eugenii, da?

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Miskin nu e asa sarac cum zic unii si altii, e mai mult sarman decat ne putem inchipui. 

• Like 3
Vizitator beraru
Postat

Grea perioada! Nu mai ai loc sa-ti infingi coltii in ni'ca.

Asta-i desirat, saracu', nu-l mai vezi cu ochiul liber. A intrat pa teritoriul fizicii cuantice.

Plm, ma intorc pe forumul crestinortodox.ro. Mi-am amintit un superb colind de vara.

• Like 2
Postat

Suntem pe un site de curve totuși, iar aventurile cu "civile" nu au relevanță. Cel puțin, așa cred.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Papagalul ala de nu-i papagal a încercat să înghită ceva prea mare și prea tare? De aia îî plesnesc ochii în cap? Sau încearcă să dea ceva afară pe gură și se chinuie prea mult, sau ambele?

Întreb pt că am avut eu un papagal și când l am chemat, din zbor, el ca prostul și a întors capul și a intrat în perete. A murit pe loc.

• Minus 1

Postat

Mi am adus aminte de el. Îl văd limpede, parcă i cu.mine și parcă se agită. Așa era și înainte să moară, agitat.

• Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...