picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2018 A nu se considera imixtiune in amarul vostru : bre @ticuza si @marean zero, "baga-ti-l" in seama pe @picon, ca prea va cerseste atentia de vreo 3 saptamani.Apropositus....:)Hai, baga mare/continua-ti.Delirul.:)Nu te mai uita ca tuta la bec, că-ți ajunge! De șpăguță, zic! 3
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 23, 2018 Autor Postat Aprilie 23, 2018 One last blast. PS.Tot pe forum, tot pe forum?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Ai de pula mea, da fraer e asta.Moet bea doar saracii.Jmekerii bea Brignace. 2
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 23, 2018 Autor Postat Aprilie 23, 2018 Au comandat bagaboantele Moet, gen tarancile astea "da lux", prea vizibile p-acilea si care au dat iama in Mall direct de pe ulita. Eu? Above the mundane.Been there, done that.Ma relaxez. #LikeABossReminder #Continua-ti#:)
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 One last blast. PS.Tot pe forum, tot pe forum? tata ai ramas in urma baietii bea asu da pica
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 23, 2018 Autor Postat Aprilie 23, 2018 Validare?Iarasi? O mica corectie."Jmekerii bea" sampanie Krug la Clasa Business. Tu continua.:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Au comandat bagaboantele Moet, gen tarancile astea "da lux", prea vizibile p-acilea si care au dat iama in Mall direct de pe ulita. Eu? Above the mundane.Been there, done that.Ma relaxez. #LikeABossReminder #Continua-ti#:)Coae... te rog ieu frumos. Nu mai posta in pula mea gleznele alea de opincar cu degetele indreptate de sapa si rata aia pescuita pe cheiul Dâmboviței. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Validare?Iarasi? O mica corectie."Jmekerii bea" sampanie Krug la Clasa Business. Tu continua.Nu stiu cu ce zbori tu, dar eu calatoresc doar cu privat la clasa diplomatica. Nu vezi saraci care merg la cules sau pensionari clismatici in turism. 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 23, 2018 Autor Postat Aprilie 23, 2018 Clasa diplomatica...Probabil un serviciu special de la Blue Air pentru moldoveni. Incredibil, Gogule, cum sunt atras in mocirla.... 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Nu stiu cu ce zbori tu, dar eu calatoresc doar cu privat la clasa diplomatica. Nu vezi saraci care merg la cules sau pensionari clismatici in turism.Nu-l cunosti . El are sugarbabes la 300 euro.(Iti dai seama ce inseamna un sugarbabe la 300 euro .....pana si nevasta lu nea Dorel care lucreaza la drumuri si poduri nu se injoseste la atat) PS. E window shopper baiatu =)) Da nu-i spune ca dupa aia nu mai doarme o saptamana
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 23, 2018 Autor Postat Aprilie 23, 2018 Junta de la Putere pur si simplu nu vrea sa organizeze alegeri in Thailanda.Societatea este in apatie.Avem nevoie de un game changer, un scurtcircuit. Dupa ce am citit azi pe forum, singura solutie viabila : @Alexandru/Advanced in vacanta in Bangkok. Cred ca va intrece orice scenariu hollywoodian. Gata cu imixtiunile. :)
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Junta de la Putere pur si simplu nu vrea sa organizeze alegeri in Thailanda.Societatea este in apatie.Avem nevoie de un game changer, un scurtcircuit. Dupa ce am citit azi pe forum, singura solutie viabila : @Alexandru/Advanced in vacanta in Bangkok. Cred ca va intrece orice scenariu hollywoodian. Gata cu imixtiunile. :) esti nebun varulebea ceva.. linisteste-teiti PUI mintea cu saracii astia ? tu esti la alt nivel
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 E la nivelul pulilor femeilor din BangCock. =))) 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 24, 2018 Dupa ce am citit azi pe forum, singura solutie viabila : @Alexandru/Advanced in vacanta in Bangkok. :) Pe banii cui ? Ca nici tovarasii lui nu vor sa-i sponsorizeze biletul de calatorie , macar dus . 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 24, 2018 Pe banii cui ? Ca nici tovarasii lui nu vor sa-i sponsorizeze biletul de calatorie , macar dus .Te-n gura de sarac!
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2018 Sa vina miskin cu poze cu sctrachinile luiMiskin executa ordinul! 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 25, 2018 Autor Postat Aprilie 25, 2018 In "Un veac de singuratate" G.G.Marquez spune, ca solutia unei batraneti reusite este incheierea unui pact onorabil cu singuratatea, in contextul descrierii ultimilor ani de viata ai lui Aureliano Buendia. Extrapoland, insa aplicand concomitent doze sanatoase de mimetism si grotesc, observ, amuzat, dar si intristat, ca "oldzii" de pe nimfomane.com, sub iluzia impartialitatii, au facut un pact dezgustator cu limbismul. Nici 10 conturi SP sau (ne)fericit, care asteapta cu saptamanile, nu aduc atatea beneficii, precum un mosneag d-asta, ratacit si care traieste cu impresia imaginii sale imaculate. Idiotii utili, pentru cine este familiarizat cu conceptul. Bine am (re)venit la Vaslui. :)
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2018 Sa vina miskin cu poze cu sctrachinile luiMiskin executa ordinul! In "Un veac de singuratate" G.G.Marquez spune, ca solutia unei batraneti reusite este incheierea unui pact onorabil cu singuratatea, in contextul descrierii ultimilor ani de viata ai lui Aureliano Buendia. Extrapoland, insa aplicand concomitent doze sanatoase de mimetism si grotesc, observ, amuzat, dar si intristat, ca "oldzii" de pe nimfomane.com, sub iluzia impartialitatii, au facut un pact dezgustator cu limbismul. Nici 10 conturi SP sau (ne)fericit, care asteapta cu saptamanile, nu aduc atatea beneficii, precum un mosneag d-asta, ratacit si care traieste cu impresia imaginii sale imaculate. Idiotii utili, pentru cine este familiarizat cu conceptul. Bine am (re)venit la Vaslui. :)Daca nici slugile mele nu executa ordinul meu,atunci cine?Data viitoare nu mai accept 1 min. maxim 30 sec. pana la executarea ordinului.Pe loc repaus!
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 25, 2018 Autor Postat Aprilie 25, 2018 Sunt rugat sa prezint o ipoteza, primita pe e-mail : lingerica @ion de la raion este maimuta curentata @dmx. Continuati.Sa comentati. Eu sunt above the mundane.Nu doresc sa fiu implicat in amaraciunile voastre, in clasa voastra diplomatica, in limbismul vostru si-n "labele voastre taiate cu sapa". :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Sunt rugat sa prezint o ipoteza, primita pe e-mail : lingerica @ion de la raion este maimuta curentata @dmx. Continuati.Sa comentati. Eu sunt above the mundane.Nu doresc sa fiu implicat in amaraciunile voastre, in clasa voastra diplomatica, in limbismul vostru si-n "labele voastre taiate cu sapa". :) Ai mancat bre ceva ???? Te doare rau stomacul, este ? Esti o hiena basinoasa, pui poze de acum 4 ani , facute de prin restaurante din pozitia de chelner, zbori cu Wizz Air low cost....LUX pentru tine :slap2 1
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2018 Sunt rugat sa prezint o ipoteza, primita pe e-mail : lingerica @ion de la raion este maimuta curentata @dmx. Continuati.Sa comentati. Eu sunt above the mundane.Nu doresc sa fiu implicat in amaraciunile voastre, in clasa voastra diplomatica, in limbismul vostru si-n "labele voastre taiate cu sapa". :)Ba taratura,data viitoare cand iti ordon sa apari in 30 sec. s-o faci ca imi bag pula in inima ta, 1
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2018 Ai mancat bre ceva ???? Te doare rau stomacul, este ? Esti o hiena basinoasa, pui poze de acum 4 ani , facute de prin restaurante din pozitia de chelner, zbori cu Wizz Air low cost....LUX pentru tine :slap2I-al usor ca e noul nostru Mikyduta.Taranul ala basit a devenit patetic si plictisitor.
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 25, 2018 Autor Postat Aprilie 25, 2018 L-uati INCA un reminder.Vorbim, cand prezenta-ti poze de la hidromasaj.
Postări Recomandate