el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 21, 2019 Gata, Gogule.Ii transmit mesajul lu' aia batrana, cand trec pe la Bukarest.Sa nu uiti sa scrii acilea, unde ai casa parinteasca, ii las si o shawarma. Parlitule. 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 22, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 22, 2019 miskine ce shaorme a mai mancat pipota ta aia mare ?
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 24, 2019 Vrei sa vezi, ceea ce ochii omului nu au mai vazut?Priveste Luna.Vrei sa auzi, ceea ce urechile nu au mai auzit? Asculta plansetul unei pasari.Vrei sa atingi, ceea ce mainile nu au mai atins?Atinge pamantul. Toca la tierra. Fabulos a fost Borges. "Dupa ce mor, scriitorii devin carti, ceea ce, la urma urmei, nu este o incarnare rea.", Jiji Le Roumain. Vrei sa halesti shawarma vegan, sa te pisi la FL380, de la business class pe familia de cacat a lu' picon? Urmareste-l pe Miskin. Ai de :) mea.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 24, 2019 Pardon, reincarnare, pisa-m-as pe tine de sarmalagiu, ai blocat editarea postarilor dupa 5 minute, numai sa ingrosi numarul acestora. Scoate-ti-as carnea tocata si orezul din sarmale, apoi umple-ti-le-as cu cacat, sa aveti, ce hali, tu si familia ta, in Sfanta Zi de Duminica.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 24, 2019 Cel mai mare fotbalist din istorie implineste 32 de ani. La Multi Ani, Miskin!
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 24, 2019 Fie-vă milă de prostu’ de mai sus si băgați-l si pe el in seamă,că tânjește după atenție 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 24, 2019 Cel mai mare fotbalist din istorie implineste 32 de ani. La Multi Ani, Miskin!Din istoria pizdii mă-tii, da. La Multi Anus, Muiessi! 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 24, 2019 Fie-vă milă de prostu’ de mai sus si băgați-l si pe el in seamă,că tânjește după atențieÎi pula pă gât. 1 5
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 24, 2019 Fie-vă milă de prostu’ de mai sus si băgați-l si pe el in seamă,că tânjește după atenție Stai dreaq parcat, lachete parlit. Din istoria pizdii mă-tii, da. La Multi Anus, Muiessi! Ma pis pe tine de lacheu etern. Îi pula pă gât.Ma pis pe tine, pe chelia ta si pe ma-ta. Ai de :) mea
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 24, 2019 Stai dreaq parcat, lachete parlit. Ma pis pe tine de lacheu etern. Ma pis pe tine, pe chelia ta si pe ma-ta. Ai de :) meaPe gât. Îți băgăm pula pe gât, rujatule! 1 6
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Postat Iunie 24, 2019 Stai dreaq parcat, lachete parlit. Ma pis pe tine de lacheu etern. Ma pis pe tine, pe chelia ta si pe ma-ta. Ai de :) mea:))) Ce mass reply de trantor obosit! Te fute lenea la matul gros de-ti curge cacatul ca prin ciur. Ori iti faci siesta pe forum?! 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Postat Iunie 24, 2019 @kinuitule, arata-ne bikinii si o sa fii iubit si aici, pe forum. 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 25, 2019 A sosit! Cei mai bine investiti 150 de € din ultimele 6 luni.Degeaba dai sute de euro pe baragladine de lux, daca nu stii, ce vin sa bei. Asa cum Leflaive este, poate, cel mai bun Chardonnay, Dagueneau este, indubitabil, unul dintre cele mai bune Sauvignon Blanc. Fabulos. Ma duc sa iau niste apa minerala. :)
selection Reputație: 13 Postat Iunie 25, 2019 Postat Iunie 25, 2019 WOW ! Miskin cu culoare albastra ! Am trait sa o vad si pe asta ! :)
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 25, 2019 inca o data saracie la saracie tragetrist povestea emigrantilor 1
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Postat Iunie 25, 2019 A sosit! Cei mai bine investiti 150 de € din ultimele 6 luni.Degeaba dai sute de euro pe baragladine de lux, daca nu stii, ce vin sa bei. Asa cum Leflaive este, poate, cel mai bun Chardonnay, Dagueneau este, indubitabil, unul dintre cele mai bune Sauvignon Blanc. Fabulos. Ma duc sa iau niste apa minerala. :) ori iei apa minerala poiana negri d-aia cu extra bule ori mai bine iei sifon zic eu.. sovinion blanc merge cu sifon 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 25, 2019 asta e in depresie daca a ajuns sa ceara validare pe un forum de curve 1
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Postat Iunie 25, 2019 asta e in depresie daca a ajuns sa ceara validare pe un forum de curve cea mai buna replica ai zis-o catel =))ti se potriveste maximpacat ca esti prea distrus ca sa o accepti hahahaha 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 25, 2019 cea mai buna replica ai zis-o catel =))ti se potriveste maximpacat ca esti prea distrus ca sa o accepti hahahahade ce la tine toti sunt catei ?tu esti pisica sau ce ?iti pot spune cu precizie 80% si de ce depresie suferi 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 25, 2019 unul la mana: depresia profesionala, burnoutsau cum vrei sa o mai numeste sindromul castoruluial doilea la mana: depresia albaai demonstrat in nenumerate randuri ca suferi de depresie cand endogena cand exogenaasta e din cauza tratamentelor care ti le aplici zilnicte afli in aceasi bulaultima suferinta e depresia nevrotica din cauza problemelor nerezolvate 1
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Postat Iunie 25, 2019 da droguri nu zici nimic ? lua-ti-as ficatii in pula da balerin 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 25, 2019 am zis mai susrecitestenici macar nu stii cativa termeni uzualice sa mai vorbesc de cultura generalapacat ca toti analfabetii se cred mari doctoranziam vazut ca esti certat si cu gramatica limbii romanenu e tarziu sa dai la facultate orfanule
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 25, 2019 Pidsadera e atat de prost, incat prostia insasi, daca ar putea, i-ar cere daune morale si materiale. PS. *doctoranzi, nu doctoranti, pisa-m-as pe tine de prostalau.
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 25, 2019 stai sa inteleg emigrantuleca vad ca e un sablon aicitu crezi ca ma supar daca il injuri pe moldoveanul ala ?ca sa elimin orice dubiu ca esti 100% cretinlol 1
Postări Recomandate