Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ce facetz băi săracilor? Tot în regie, tot in regie?V-a plăcut cum am aterizat cu helicopteru în nuba Mamaia.V-am făcut și o poză de la masă, să nu zicetz că vă mint io.FB_IMG_1525107997826.jpgSaracie boss la tine :( of
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Bagamias pula in grataru tau de la cernica =))) =)))
black29 Reputație: 460 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Aprilie 30, 2018 E scumpa gheata, sa mor eu:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 E scumpa gheata, sa mor eu:):))))))
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Autor Postat Mai 10, 2018 Nu pot sa spun, ce m-a facut sa ma indragostesc de Bangkok.Poate vocea unei femei, care te poate mesmeriza?Poate faptul, ca totul este intens, culorile, mirosurile, gusturile, chiar si ploaia?Nu e acea ploaie murdara din Scandinavia sau acea ploaie mocaneasca din Anglia. Se spune, ca orice ai cauta, vei gasi in Bangkok.Se spune, ca poti veni in Thailanda si, in cateva minute, vei intelege tot.Dar restul trebuie trait.Primul lucru, care te izbeste, este mirosul.Un miros, care iti promite totul, daca oferi la schimb sufletul. Apoi, caldura.Camasa se topeste de tine, parca vrea sa intre in interiorul tau.E asa de cald si o umiditate atat de ridicata, mai ales in aceasta perioada a anului, incat uiti, cum te cheama sau de unde ai venit.Noaptea, insa, apare o usoara briza. Raul este superb.Murdar, plin de pericole, insa mistic, precum Gange(imi amintesc, pentru o clipita, de H.Hesse, acest lup de stepa, condammat sa rada - cine l-a citit, stie despre ce vorbesc). Fiind expat/long term turist in Bangkok, ai putea fi iertat, daca uiti, ca in jurul tau e saracie, daca alti oameni, la 6 ore de zbor se ascund de bombe.Tot, ce conteaza, este placerea, pentru ca Thailanda este o lume a basmelor, un candyland. Poate niste yaba/ice sau atingerea unei femei, care poate iti spune, "rak na M. ka".Apoi se intampla ceva, ce ai asteptat sa se intample.Si nimic nu mai este la fel. Se spune ca, daca vii in The Big Mango vei intelege tot in cateva minute. Restul trebuie trait. Miskin in the Big Mango, :) PS.Mult a mai durat check-in.E redundant, sa (va) intreb : tot pe forum? Katrane, view de la Peninsula, hotelul recomandat, da-te-n amarul tau de incompetent.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Miskine dar esti rupt in cur nu gluma. Imi este rusine de rusinea ta :slap2 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Topic inchis. Se redeschide pe 19 mai.Cine posteaza intre timp, este un fraer. Io acum am vazut....In Thailanda o fi deja 19 Mai ???? Aidepulamea :)))))))Prost te-a mai facut... 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Autor Postat Mai 10, 2018 Doamne, lua-m-ar Buddha in Shambala, :)...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 10, 2018 Miskine, mai umblă și tu încă o noapte ca blambecu', poate te alege și pe tine vreo curvă (paletistă)!Prost te-a mai făcut! Mai bine înghițea! 3
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Autor Postat Mai 10, 2018 Tot pe forum? :) LE.Uitasem poza.Sa moarE izmanarii si limbistii de guta. :)
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 10, 2018 Doamne, lua-m-ar Buddha in Shambala, :)...Te ia mă! Te ia în pulă. P.S. Da. Tu, tot pe forum? 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Solutia extrema prin care chinezii din Thailanda au golit o piscina, cu un client care nu mai parasise bazinul de 3 zile si 3 nopti & care si-a facut toate nevoile in bazin.
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Autor Postat Mai 10, 2018 Iute, dar aroy mak mak. Doar Singapore depaseste Bangkok la streetfood.Poate.
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Autor Postat Mai 10, 2018 Solutia extrema prin care chinezii din Thailanda au golit o piscina, cu un client care nu mai parasise bazinul de 3 zile si 3 nopti & care si-a facut toate nevoile in bazin. 64573D4E-AF8D-433F-A62D-69749B6AF4E2.jpegNu esti amuzant deloc, desi observ, ca cersesti atentie.Cand vei intra tu la acel Spa de la Hamad International Airport, atunci discutam.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Nu esti amuzant deloc, desi observ, ca cersesti atentie.Cand vei intra tu la acel Spa de la Hamad International Airport, atunci discutam.Data viitoare cand se mai inroseste apa in jurul tau, sa stii ca toata lumea stie ca ai facut pipi in apa.
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Autor Postat Mai 10, 2018 Data viitoare cand se mai inroseste apa in jurul tau, sa stii ca toata lumea stie ca ai facut pipi in apa.Arata in poza, unde este apa rosie, neamuzantule.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Topic inchis. Se redeschide pe 19 mai.Cine posteaza intre timp, este un fraer. Arata in poza, unde este apa rosie, neamuzantule.Demonstreaza ca azi e 19 Mai... Iar te-ai cacat pe tine ( si pe cuvantul tau), asa ca presupun ca iti e mai la indemana sa faci si treaba mica tot in apa.
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Autor Postat Mai 10, 2018 Gogule, tu esti prost sau te faci? Pentru o abureala cu 19 mai vii la mine?Daca ziceam 34 februarie?Arata, unde este apa rosie in poza sau, mai bine, prezinta ticketul de intrare la acel Wellbeing Spa de la Hamad International Airport, de unde e poza mea. Pana atunci, continua sa fii neamuzant.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Demonstreaza ca azi e 19 Mai... Iar te-ai cacat pe tine ( si pe cuvantul tau), asa ca presupun ca iti e mai la indemana sa faci si treaba mica tot in apa. Lasa-l, ca e retardat Mijkin, e un taran de Vaslui cu arfe de diva.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Gogule, tu esti prost sau te faci?Pentru o abureala cu 19 mai vii la mine?Daca ziceam 34 februarie?Arata, unde este apa rosie in poza sau, mai bine, prezinta ticketul de intrare la acel Wellbeing Spa de la Hamad International Airport, de unde e poza mea.Pana atunci, continua sa fii neamuzant.1. Citeaza-ma.2. 19 Mai cu “M” mare3. Fara virgula dupa “arata”4. Cum stai cu manichiura? 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Autor Postat Mai 10, 2018 Mai bine decat stai tu cu glumele. Revino cu poze de la Spa, bai 165 cm.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 https://farm8.static.flickr.com/7256/13744961533_d69c16f021_b.jpg
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 10, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 10, 2018 La Șambala e 19 mai deja. Muiessi n-are cum să fie atât dă imbecil. 1
Postări Recomandate