Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Postat Astazi, 11:38picon, on 01 Aug 2019 - 8:50 PM, said:Nene, las-o moartă! Faptul că ai continuat discuția în contradictoriu cu el, e evident, nu trebuie vreo dovadă. Iar pentru ca o discuție să fie ceartă, nu e neapărat nevoie de înjurături sau jigniri, ăla e deja scandal. Punct!Posibil să ai dreptate cu identitatea anterioară a lui Capetowwn, posibil să te înșeli. Ce anume te face să afirmi că sunt pupincurist? Poate tu nu știi, dar îl cunosc personal, cu bune și cu rele, așa cum suntem toți, în afară de tine. La un momendat ne-am certat crunt pe aici, dintr-o neînțelegere, el fiind mai coleric de felul lui, dar am vorbit, ne-am explicat am înțeles și unul și altul și gata. Dovada că ești și ramchiunos și narcisist, e că nu accepți nicio critică, reacționând infantil. dând mii de mibusuri, la postări inclusiv de acum câțiva ani, fără logică, doar din răzbunare și ranchiună. Repet, nu mă deranjează, decât în măsura în care îmi blochează mesageria. Nu mai spun că e neregulamentar, din câte ștu! Ești încruntat, iei prea în serios forumul, nu te-am văzut făcând o glumă, răspunzând la o ironie cu altă ironie, recenziile tale parcă ar fi rapoarte de activitate, fără umor, fără sare și piper, până de curând cu 10 pe linie (majoritatea), cu note cu 2 zecimale ( 8,25, 9,75 ...). Omule, trăiește, râzi, fii relaxat, e doar un forum de curvăsăreală, pentru numele lui Dumnezeu ... Doamne iată-mi blasfemia! Cred că a continua dialogul este inutil. Nu ești deschis la discuții, iei totul personal și te comporți infantil, ca să folosesc un eufemism Cum am spus, las-o moartă! P.S. ... trecutul pe care îl ai tu pe forum ...O seară bună! uite-l ba pe picon ce distrus e, cum critica si face spume, zice de altii ca sunt aia nebuni ca dau note 2 zecimale cand el insusi face asta !!! Q.E.D. https://nimfomane.com/forum/topic/6009-ramona-zona-tineretului-0731813352/page-3?do=findComment&comment=77218 "OTE:-hogeac: 9,00-fizic: 7,50-8,00-GFE-atitudine: 10,00 cu felicitari - e mai meticuloasa si mai precisa ca Gimnasta matura ,de exemplu-FK: 9,75-masaj de relaxare,reflexo si mai stiu io ce...:10,00-masaj erotico-eroic: 9,50 Link spre comentariu
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 stergeti contul Victorase ca esti degeaba ! :x Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 4, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 4, 2019 Băiete, limba română e un mare mister pentru tine! Stai pe corcodușele tale și nu te mai băga în seamă, clonă tristă și fără haz! Jet!Nu are rost sa le explici, cine se aseamana se aduna, astia sunt tolerati de motan, astia au stricat forumul! verziturile cu toate clonele lor! Frustrati! :slap2 1 1 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 4, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 4, 2019 Postat Astazi, 11:38picon, on 01 Aug 2019 - 8:50 PM, said: uite-l ba pe picon ce distrus e, cum critica si face spume, zice de altii ca sunt aia nebuni ca dau note 2 zecimale cand el insusi face asta !!! Q.E.D. https://nimfomane.com/forum/topic/6009-ramona-zona-tineretului-0731813352/page-3?do=findComment&comment=77218 "OTE:-hogeac: 9,00-fizic: 7,50-8,00-GFE-atitudine: 10,00 cu felicitari - e mai meticuloasa si mai precisa ca Gimnasta matura ,de exemplu-FK: 9,75-masaj de relaxare,reflexo si mai stiu io ce...:10,00-masaj erotico-eroic: 9,50 stergeti contul Victorase ca esti degeaba ! :XEsti o clona care trolleaza la greu! 1 Link spre comentariu
miskinmango Reputație: 42 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Vai då :) mea, ce cafenea då lux.Nu te sfii, saracie. Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat August 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 4, 2019 La baile Herculane. Link spre comentariu
miskinmango Reputație: 42 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Alo, Axinte, era o ironie, da-te-n amarul tau de sinistrat. Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 4, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 4, 2019 Alo, Axinte, era o ironie, da-te-n amarul tau de sinistrat.Te simti cu musca pe caciula psihopatule? 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Miskine, ăsta vrea un goldenshower. 1 Link spre comentariu
miskinmango Reputație: 42 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Faptul, ca dau replica unei saracii(Pepelica), unui pedo fil(picon) si unui dezaxat(advanced), arata culmea mimetismului in haznaua asta. Tu si Pepelica sunteti precum verii de la tara, pe care ii evita toata familia. Unul, pentru ca isi sufla mucii la masa si ii ploscaie gura, cand mananca, celalalt, pentru ca face crize, ca nu are suficiente galuste si pentru ca "e in treaba lui". Pe picon, unchesu', il evita familia, deoarece le pipaie pe alea tinere, de 15-17 ani si le mai ofera si transport pana acasa. Stati dreaq parcati de dezaxati. 1 Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat August 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 4, 2019 Alo, Axinte, era o ironie, da-te-n amarul tau de sinistrat.Mai futem si noi ceva,sau o sa suferi dupa chinezoi toata viata? 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 4, 2019 El culo Miss Kin, aka cur dă fier are azi liber de la stăpân și își varsă frustrările și ranchiuna pe forum. Mai bine înghițea! Pe de altă parte, clonele cu un vizibil retard intelectual se fac frate cu dracu' (adică, sus-numitul cur dă fier), pentru că au realizat că sunt prea puțini. 'aidepulamea! 2 5 Link spre comentariu
my hero Reputație: 27 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 El culo Miss Kin, aka cur dă fier are azi liber de la stăpân și își varsă frustrările și ranchiuna pe forum. Mai bine înghițea! Pe de altă parte, clonele cu un vizibil retard intelectual se fac frate cu dracu' (adică, sus-numitul cur dă fier), pentru că au realizat că sunt prea puțini.'aidepulamea!atarnache mai fute si tu ceva in viata reala, amarul tau de izmanar flausat ! Mihaelei ii place mult sa inghita sperma si sa doarma in pula mea ! 1 Link spre comentariu
miskinmango Reputație: 42 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 I-am dat play si ce s-a mai ofticat Dinca. 1 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 4, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 4, 2019 atarnache mai fute si tu ceva in viata reala, amarul tau de izmanar flausat ! Mihaelei ii place mult sa inghita sperma si sa doarma in pula mea ! miha 1.jpg miha 4.jpg miha 2.jpg miha 3.jpgEsti proxenet, o dai la produs? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Mai futem si noi ceva,sau o sa suferi dupa chinezoi toata viata? Esti proxenet, o dai la produs? Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 4, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 4, 2019 De ce editezi postarile CLONA!? :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 4, 2019 atarnache mai fute si tu ceva in viata reala, amarul tau de izmanar flausat ! Mihaelei ii place mult sa inghita sperma si sa doarma in pula mea ! miha 1.jpg miha 4.jpg miha 2.jpg miha 3.jpgDe futut fut, nu-mi purta tu grijă, dar nu știu cine e Mihaela. P.S. Luminează-ți fața! 1 5 Link spre comentariu
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 ce futi tu mos screlozat ? ne futi pe noi pa cap =)) , pana si curvele au ras de tine, catelule, catelul picon =))) Link spre comentariu
miskinmango Reputație: 42 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Cum cin' sa fie Mihaela?Mata'. 1 Link spre comentariu
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 picon in prima tinerete cand era facut catelus de Tanya 16 ani =)) Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 4, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 4, 2019 Sa vie catelul picon ! =)) 3 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 4, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 4, 2019 ce futi tu mos screlozat ? ne futi pe noi pa cap =)) , pana si curvele au ras de tine, catelule, catelul picon =))) catel picon.jpg picon in prima tinerete cand era facut catelus de Tanya 16 ani =)) Sa vie catelul picon ! =))Se pare ca ti-ai luat-o in mana CLONA! 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 4, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 4, 2019 Amelia ! 2 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 4, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 4, 2019 Amelia !LABAGIUE este ca nu ai ajuns SARACULE!? :laugh2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate