picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Pai acolo nu e totul ieftin ? Ma refer la tara travestitilor si transexualilor, 4 curve pe metru patratDoar el a căutat toată noaptea curve, dar l-au refuzat toate! :laugh2 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Milano a fost sa fie.Ce accompagnatrice, Santa Lucia, mamma mia. Seta ramane pe alta data. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 La vita e bella. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Credeam, ca esperanto este o limba noua, internationala.Pana cand am dat de moldovenii din Italia.Da' de sie ai due bileti?Unde e biglietu' mieu?Eccolo aicisa" Ba, fiv-ar sa va fie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Am zis sa dau o fuga in London, chilipir, aici la Europa, 5 quid ticketu'. Cu haleala, hotel, taxi, Uber, panarame.1200 de euro pe 2 zile. Ieftin ca braga, dar banii de curve pe 1 an pentru fraeri.Era unul p-aici, Pulesteu, bietu' de el, cu saptamanile strange. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 :) Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 :)Poti face clipuri mici sa vedem pe unde te plimbi. E mai ok decat cateva poze statice 1 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Am zis sa dau o fuga in London, chilipir, aici la Europa, 5 quid ticketu'. Cu haleala, hotel, taxi, Uber, panarame.1200 de euro pe 2 zile.Ieftin ca braga, dar banii de curve pe 1 an pentru fraeri.Era unul p-aici, Pulesteu, bietu' de el, cu saptamanile strange. :)Trist mai esti, boschetarule. :) 2 Link spre comentariu
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Partajează Postat Septembrie 27, 2018 iar v-a dat miskin cu pula in caplasa ma ca e bine si la bucurestimai o alocatie de la copii, mai o combinatie pe olx si bagi un therme pa weekend o data la 2 luni 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Milano a fost sa fie.Ce accompagnatrice, Santa Lucia, mamma mia. Seta ramane pe alta data. :)După celebrul orez cu pâine atât de criticat (corect, de altfel), urmează paste cu pâine. Continuă, Gogule! 3 5 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2018 iar v-a dat miskin cu pula in caplasa ma ca e bine si la bucurestimai o alocatie de la copii, mai o combinatie pe olx si bagi un therme pa weekend o data la 2 luniPari usor gelos. Ti-ar fi placut mult o pula-n cap. Cumva imaginea asta te-a lasat cu gura apa.Ia-o pe toata in cazul asta. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Pe unde o fi miskin astazi??? 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Credeam, ca esperanto este o limba noua, internationala.Pana cand am dat de moldovenii din Italia.Da' de sie ai due bileti?Unde e biglietu' mieu?Eccolo aicisa"Ba, fiv-ar sa va fie. *Da' di şi ai dui bileti(posibil urmat de-un uă sau uăi)?Undi îi biglietu' mieu?Eccolo aişişa!...iu,intr-adevar,ce-i drept. Zii tu lu' picon ca majoritatea italienilor,daca nu toti,mananca pastele cu paine.Ca o mananca in acelasi timp cu pastele,ca o pastreaza pe masa pentru sos,mananca paste cu paine...a mai invatat ceva,acum daca o sa intalneasca un inginer italian si o sa manance impreuna,o sa serveasca si el paine la paste,sa-i intre in gratziI sau sa arate ca SI EL poate,si in felul asta nu o sa se faca de cacat zicand-i:Mi dispiace mon cher,scuza,pero painea,bredo, con spaghetti??? :) Calatoresti Si cu Ryanair sau a fost doar o momeala pitita in mijlocul sufrageriei? :) #Envy Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 *Da' di şi ai dui bileti(posibil urmat de-un uă sau uăi)?Undi îi biglietu' mieu?Eccolo aişişa!...iu,intr-adevar,ce-i drept. Zii tu lu' picon ca majoritatea italienilor,daca nu toti,mananca pastele cu paine.Ca o mananca in acelasi timp cu pastele,ca o pastreaza pe masa pentru sos,mananca paste cu paine...a mai invatat ceva,acum daca o sa intalneasca un inginer italian si o sa manance impreuna,o sa serveasca si el paine la paste,sa-i intre in gratziI sau sa arate ca SI EL poate,si in felul asta nu o sa se faca de cacat zicand-i:Mi dispiace mon cher,scuza,pero painea,bredo, con spaghetti??? :) Calatoresti Si cu Ryanair sau a fost doar o momeala pitita in mijlocul sufrageriei? :) #EnvyDa, calatoresc si cu spurcatii de la Ryanair.Gogule, eu nu am nici o jena.Am zburat cu 10 € cu Ryanair, dar am dat si 1800 € cu Qatar. Cat despre picon, e prea prost.Zic sa mearga la Marea Moarta, are nevoie de o pauza de pe forum. Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Sempre, sempre, Picon. Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Picon a devenit un fel de dusman universal. Cruciada tuturor impotriva lui Picon.... Aceeasi barfa, aceleasi balacareli ca acum un an-doi... Nimic nou. Picon ar trebui sa ceara drepturi de Copyright ori de cate ori cineva ii scrie/pronunta numele. Deja e celebru pe Nimfomane. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Babalac (ras)clonat, stai bland si nu te obraznici. Ma pis pe voi.La orice ora. 13 fraeri stau ascunsi si urmaresc topicul, apoi va lingeti unul pe altul pe alte topice. Link spre comentariu
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Partajează Postat Septembrie 27, 2018 stati cuminte ca am fost si eu o data la therme 2 Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Hai, Al Bano, bagă un Sempre, sempre. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Picon a devenit un fel de dusman universal. Cruciada tuturor impotriva lui Picon.... Aceeasi barfa, aceleasi balacareli ca acum un an-doi... Nimic nou. Picon ar trebui sa ceara drepturi de Copyright ori de cate ori cineva ii scrie/pronunta numele. Deja e celebru pe Nimfomane. :)Gogule, alta clona?? Picon e simbolul abjectului uman.Un fariseu, un Iuda in izmene, bine scris de alt user. Este pe forum precum un nor radioactiv. Normal, ca te intersectezi cu el. Daca ar fi sa citesc si pe la recenzii, cred ca as avea si mai mult material la dispozitie pentru a-mi bate joc de el. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Picon e simbolul abjectului uman.Un fariseu, un Iuda in izmene, bine scris de alt user. bla bla bla Miskin e simbolul romanului rupt in cur ajuns in strainatate. E taranul care ajuns la oras pe vremea cand l-a bagat Ceausescu si cand a vazut lantul de la WC a spus " eu de aici nu mai plec niciodata" E acelasi taran care atunci cand a vazut fantana arteziana din Piata Unirii a exclamat :"Acesta este cel mai frumos lucru din lume" Aceste exclamatii le are si azi doar ca a ajuns taranul in Thailanda. Fine dinere scrie repede intre doua mese servite... Fa si o poza saracule sa vedem ce-au mai mancat clientii pe care atat de mult ii admiri. Neaparat cu o foita rupta din carnetelul tau lasat pe masa......scrie si ca acolo e cel mai frumos loc din lume Ai de pula mea :)))))) 3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Mișkin și eced/dece ... Le vezi postările și tragi apa. Un drogat rătăcit prin viață și un ghiolban cu arfe de intelectual și cosmopolit, la fel de rătăcit prin viață. Doi căcați în ploaie, ratați și complexați, plini de ură față de cei ce au o viață și un trai cel puțin decent. Doi închipuiți ce își caută validarea și...prestigiul pe un forum de curvăsăreală. Ne pișăm pe ei, cu spor. 3 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 O viata si un trai cel putin decent Ai de :))))) mea. Din moment ce mereu, cand nu mai ai replica, o bagi pe aia cu "nimeni nu te sustine pe forum", evident ca acesta valdare pe un forum de curvasareala inseamna enorm pentru tine. Altfel ai ignora, nu ai ameninta, nu ai injura mascat. Trai cel putin decent..:))))))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2018 O viata si un trai cel putin decentAi de :))))) mea.Din moment ce mereu, cand nu mai ai replica, o bagi pe aia cu "nimeni nu te sustine pe forum", evident ca acesta valdare pe un forum de curvasareala inseamna enorm pentru tine.Altfel ai ignora, nu ai ameninta, nu ai injura mascat. Trai cel putin decent..:)))))))Ce înseamnă a înjura mascată, cretinule?Și da, spun că nu te susține nimeni pe aici, pentru că așa este! Nu ți-a ieșit manevra, lumea te-a "citit" și te muiește non-stop. Da, tu ești cel ce căuta validare, pentru că tu încerci să epatezi dându-te mare; cu vrăjeli, abureli și minciuni. Deși ai fost prins cu minciuna, te faci că plouă.Bă, ești un ratat! Un rahat ratat. Asta ești și asta vei rămâne, fraiere! 1 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Venind vorba de sustinere din partea unor entitati virtuale, indivizi, pe care nu ii cunosc, de parca as avea nevoie de ei, iti reamintesc, ce ti-au facut oameni care te cunosc :- ai luat o statueta-n chelie- ti-au pus poza pe forum- radeau de tine la intrunirile voastre, dupa cum afirma @deepriver- vezi Annona- probabil si nae77 asta sa te stie, de unde se explica si scarba lui pentru tine- chiar si tac-to, Ananda, se pisa(:))))))))) pe tine Si mars in :) mea la somn de babalac underdog. PS.De faptul ca injuri de parinti si morti, mascat si stii asta, nu mai zic nimic.Faptul ca te zbati sa pastrezi aceasta aparenta(de parca, fara a injura, nu esti un jeg si o fecala chelioasa), dovedeste, inca o data, cat de mult inseamna acest forum pentru tine si, mai ales, imaginea ta pe forum. Repet, mars la somn si revino cu argumente. Link spre comentariu
Postări Recomandate