Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Să ne pună poze și cu pantofii roz,aia cu toc da 15

Stiletto, cum ar veni.  :laugh2

Xoxo , nimic nu pare ce este  =))

Tu pari fix ce ești: un băiet de la țară, neșcolit, redus mintal, sărac, mitoman și șantajist, în speranța că o poate pești pe o **spam editat**ă.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

A prins curaj **spam editat**ul Picoaie , cand l-a vazut pe stapanasu Pisilica 

Mars ma atarnatorule !  =))

Ți-am dat muie din toate pozițiile, retardatule! Ai ajuns loc de bătit pula pentru toți userii.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Tataie  , asta sa-ti fie bucuria , dar dupa cate vad  tot matale balesti cu limba pe la fundurile altora 

Apropo de muia din toate pozitiile ... stii ca nici in real  nu mai esti in stare (macar) de-o pozitie , apai mai multe., dar continui sa te amagesti singur   =))

Link spre comentariu

Tataie  , asta sa-ti fie bucuria , dar dupa cate vad  tot matale balesti cu limba pe la fundurile altora 

Apropo de muia din toate pozitiile ... stii ca nici in real  nu mai esti in stare (macar) de-o pozitie , apai mai multe., dar continui sa te amagesti singur   =))

Kogălniceanu.
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Georgica, vad ca iti place sa o iei la muie si chiar o sa imi fac un pustiu de bine sa aranjez sa te saturi bai patronul pulii falit! 

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Hopa, Miky incearca o revenire. Doar ca nu se poate. Doar e Miky Maxi Taxi, Miky stiuletarul, Miky, ala cu vreascurile in curte ca doar venea o iarna grea. Ala cu portofelul jerpelit, saracia aia de om bolnav care mintea ca e patron de hoteluri. Mars, saracule, nu mai e loc de tentativele tale penibile de prosteala.

O pizda de om esti tu. De fapt o pula de om. Sa nu uitam cand faceai pe gratar 3 porumbi si 2 spinari de pui. Mars, da-te-n pula mea de saracie schizofrenica.

Te rog frumos sa nu jigneti pulile comparandu-le cu kiki! Kiki este doar o tarfa proasta, o scursura a societatii, are blenoragie cerebrala!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Te rog frumos sa nu jigneti pulile comparandu-le cu kiki! Kiki este doar o tarfa proasta, o scursura a societatii, are blenoragie cerebrala! :laugh2

Ce este blenoragia cerebrala, Gogule?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Du-te , ba , plapumare si aplica  DELETE  , ca esti mai fraier decat  vara-tu , ciobanul din varful stanii  , care viseaza in permanenta  , de plictiseala ,  ce capra sau oaie sa  mai beleasca , ca nu-l vede nimeni  :)

Varul tau e "cioben". Tu esti ala cu vocabular rural, la nivel de Las Fierbinti.

Link spre comentariu

Du-te , ba , plapumare si aplica  DELETE  , ca esti mai fraier decat  vara-tu , ciobanul din varful stanii  , care viseaza in permanenta  , de plictiseala ,  ce capra sau oaie sa  mai beleasca , ca nu-l vede nimeni  :)

Varul tau e "cioben". Tu esti ala cu vocabular rural, la nivel de Las Fierbinti.

Hahahahahahahahaha.

Cica click dreapta de-te-n mortii tai.

Prost esti, Gogule, da-ti-as o opinca de-a mea albastra, sa ai si tu bani de-o curva cat de cat.

Plus si haleala.

Cred ca esti gelos pe miki si vrei si tu sa fii luat putin in ştangă.

Miky Maxi Taxi si Miskin Lachetele incaltat. Ce pereche surprinzatoare.

Doi clovni tristi.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Gogule, din partea mea poti sa zici, ce vrei despre mine, poti sa ma injuri de mama, sa zici ca-s un ospatar, un vierme dezgustator(ai de :) mea), dar sa nu spui, ca-s mai smecher si mai citit/umblat decat picon, ca nu te va ierta niciodata, desi ar dori sa te aiba drept indrumator, sa vezi si tu cum e rostul, adica "sa realizezi ceva in viata", poate sa ai si vreo autorizatie, altfel sa nu cumva sa-ti permiti sa vorbesti despre cum ajungi la Nirvana nepisandu-te.

:)

TheCat ce face, tot cu sferturi de erectii intelectuale?

Vede el altfel 'inteligenta',pân' la urma asa i-a fost impus sa o vada,au fost si sunt vremuri tulburi in romania :),tind sa cred ca va fi din ce in ce mai fucked up,ii vad pe astia de 20 si cum se comporta si vad in tatii lor piconi. :)

A urât,uraste si va urî,se simte in cuvintele tastate,poate doar vreo boala ori inevitabila batranete sa-l trezeasca in vreun fel,cu toate ca am vazut multe cadavre cu fețele incruntate,putine cu zambetul pe buze...

Ii indruma,direct sau indirect, pe astia care-l apreciaza pe aici,indiferent de natura aprecierii.

The cat mi-a apreciat o postare insa eu as fi vrut sa vad ce are de spus...nu a spus nimic... :)

Link spre comentariu

Ce este blenoragia cerebrala, Gogule?

Am vorbit eu cu tine Gogule? Hai marsh si suge-i pula falitului de kiki.     homalailor! Blenoragia cerebrala este boala. de care suferi tu impreuna cu kiki, prietenul tau, ceva de neinteles, ceva fara leac. Sunteti niste greseli genetice! 

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Vede el altfel 'inteligenta',pân' la urma asa i-a fost impus sa o vada,au fost si sunt vremuri tulburi in romania :),tind sa cred ca va fi din ce in ce mai fucked up,ii vad pe astia de 20 si cum se comporta si vad in tatii lor piconi. :)

A urât,uraste si va urî,se simte in cuvintele tastate,poate doar vreo boala ori inevitabila batranete sa-l trezeasca in vreun fel,cu toate ca am vazut multe cadavre cu fețele incruntate,putine cu zambetul pe buze...

Ii indruma,direct sau indirect, pe astia care-l apreciaza pe aici,indiferent de natura aprecierii.

The cat mi-a apreciat o postare insa eu as fi vrut sa vad ce are de spus...nu a spus nimic... :)

Ce consumi acum? 

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Schimbă marfa, bă, ratatule! 

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...