picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2018 La revedere, Bangkok. Ma pis pe chelia lui picon, pe izmanari si pe neamurile voastre din......?????????????? HahahahahahahahahaTe piși pe mata'. 2 4
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Sa revenim la obsesii... Aaaaaa... Recenzii, pardon :)
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2018 La revedere, Bangkok.Ma pis pe chelia lui picon, pe izmanari si pe neamurile voastre din......??????????????HahahahahahahahahaUnde meri, Nea Caisă? 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Rog un moderator sa schimbe titlul in "Ce căcat a mai mâncat Miskin" 4
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 4, 2018 Rog un moderator sa schimbe titlul in "Ce căcat a mai mâncat Miskin"Cata lipsa de compasiune.E singura lui bucurie 2
mumuki Reputație: 48 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Octombrie 4, 2018 Unde meri, Nea Caisă?poate vine la referendum
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Cata lipsa de compasiune.E singura lui bucurie Mai are cateva bucurii. Ii place sa pozeze in milionar. Ii place sa pozeze farfuriile clientilor. Ii place sa fie umilit. Chiar ma gandesc cu groaza, daca involuntar il excitam pe nebunu asta? 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2018 Unde meri, Nea Caisă?Rog un moderator sa schimbe titlul in "Ce căcat a mai mâncat Miskin"Cata lipsa de compasiune.E singura lui bucuriepoate vine la referendumUrât, foarte urât! Nu e civilizat să râdeți de un om bolnav. 3 4
cerrone Reputație: -1104 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Urât, foarte urât! Nu e civilizat să râdeți de un om bolnav.De tine adică :laugh2Suji !
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 4, 2018 God...zice de 777 cacauta adepti la secta dar el aduna postari adresate user-ului care ii deposedeaza falsa fața :) si o scoate la lumina pe reala,la modul,"hai ca acum este momentul...e nebun...bolnavu'!!!" ..."poate le-am distras atentia,da da,'tu-i pizda mamei lui de infect"...Nu mai radeti de bolnav,saracul!..."mama,ce bine a intrat aici..."..."hai ca inca ma respecta astia"...."uf"..... "îîî...hăăăăă". :) "Bagaşiar pulan măsa..." :)
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2018 De mine adică :laugh2Sug.God...zice de 777 cacauta adepti la secta dar el aduna postari adresate user-ului care ii deposedeaza falsa fața :) si o scoate la lumina pe reala,la modul,"hai ca acum este momentul...e nebun...bolnavu'!!!" ..."poate le-am distras atentia,da da,'tu-i pizda mamei lui de infect"...Nu mai radeti de bolnav,saracul!..."mama,ce bine a intrat aici..."..."hai ca inca ma respecta astia"...."uf"..... "îîî...hăăăăă". :)"Bagaşiar pulan măsa..." :)Ravagii au făcut drogurile prin creierașul tău, ratatule! 2 4
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Octombrie 4, 2018 God...zice de 777 cacauta adepti la secta dar el aduna postari adresate user-ului care ii deposedeaza falsa fața :) si o scoate la lumina pe reala,la modul,"hai ca acum este momentul...e nebun...bolnavu'!!!" ..."poate le-am distras atentia,da da,'tu-i pizda mamei lui de infect"...Nu mai radeti de bolnav,saracul!..."mama,ce bine a intrat aici..."..."hai ca inca ma respecta astia"...."uf"..... "îîî...hăăăăă". :) "Bagaşiar pulan măsa..." :)lasa substantele interzise bulangiule, ti-au futut creierii .... asta daca ii aveai! :no2 :laugh2 2 4
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Octombrie 4, 2018 De tine adică :laugh2Suji !iar ai prins viata meduza spurcata!? :laugh2 1 4
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Postat Octombrie 5, 2018 D-aia ești gras, de nu te primesc ăia în spital, ia uite cât mănânci.:) 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 5, 2018 Rog un moderator sa schimbe titlul in "Ce căcat a mai mâncat Miskin"Aprob =))))
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Itadakimasu, :) ... nu uita sa multumesti , porcule !!! Gochisousamadeshita! 2
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 5, 2018 merge orezu ala de mai sus cu pestele pe care au uitat sa-l puna pe gratar 2
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 5, 2018 la restu nu ma bag ca nu inteleg ce e acolo 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 5, 2018 D-aia ești gras, de nu te primesc ăia în spital, ia uite cât mănânci. :)Sincer e mult , am un dubiu ca e mancarea lui, sa nu fi fost comanda altora de la masa, pentru 3,4 persoane. 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Postat Octombrie 5, 2018 De data asta, prostu asta n-a mai reusit sa plaseze biletelul cu "miskin x" langa mancare, incat sa credem ca e haleala lui. 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Postat Octombrie 5, 2018 Sincer e mult , am un dubiu ca e mancarea lui, sa nu fi fost comanda altora de la masa, pentru 3,4 persoane.Io, singurul dubiu pe care-l am, când ia bilete la avion, ia un loc sau două :)))) 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 5, 2018 Io, singurul dubiu pe care-l am, când ia bilete la avion, ia un loc sau două :))))=))
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Postat Octombrie 5, 2018 Eu si cei 3000 de "japoneji" de la Shibuya crossing, ne pisam pe voi. :)
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 5, 2018 Eu si cei 3000 de "japoneji" de la Shibuya crossing, ne pisam pe voi.:)Nea Caisă, te-ai oprit pentru un bukkake scurt? Nu poți fără să-ți iei puli în gât, așa-i? 4
Postări Recomandate