Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Picoane, ai starnit patima lui miskineza, inca putin si-ti face si fanclub

Am valuoare d-aia mare, ce plm! Câinii latră, ursu' trece. Și se pișă pă ei...
  • Like 1
  • Minus 7
  • Oras:In satra
Postat

Am valuoare d-aia mare, ce plm! Câinii latră, ursu' trece. Și se pișă pă ei...

Ce valoare ai ma? Ca stateai că statuia la întalnirile cu joistii si te uitai ca vitelul la poarta 9 numai cu ochii beliti la televizor? Pisa-te-as in cur cu valoarea ta .
  • Like 3
  • Oras:Èšara lui Moș Crăciun
Postat

o fi mancat @el pule mijkin bors de revelion?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

si pamfletaru ala de pe 3 conturi imprastiat a prost: basescu, betivanul si harleychinuita si care mortii lui mai vrea, sa imi bag pula in ma'sa la fiecare minus dat :)))))))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Si mai terminati cu joistii lu' peste, niste amarasteni "bodegari", cu "geibi" imbibat in Redbull, niste fraieri cu impresii de Gentelmens club.

Parca au si postat poze pe un topic, gen marea mahmureala sau asa ceva.

Ma pis pe ei si pe orice si-ar fi inchipuit ei, ca ar fi.

:)

PS.Moldovenii sunt cei mai prosti dintre pamanteni.

• Minus 1
Postat

Ce valoare ai ma? Ca stateai că statuia la întalnirile cu joistii si te uitai ca vitelul la poarta 9 numai cu ochii beliti la televizor? Pisa-te-as in cur cu valoarea ta .

Ciorex, taci dreaq că nu te ia nimeni în serios, debilule!

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Ciorex, taci dreaq că nu te ia nimeni în serios, debilule!

D'astia seriosi ca tine am fumat destui. sti ce fac oamenii seriosi ? se fut in cur si suge pula =))  Ba mumiwe de 70 da ani, pe tine nici moartea nu te ia ca i-ai provocat scarba =))

• Like 1
  • Oras:Arkham
Postat

si pamfletaru ala de pe 3 conturi imprastiat a prost: basescu, betivanul si harleychinuita si care mortii lui mai vrea, sa imi bag pula in ma'sa la fiecare minus dat :)))))))

Taci ca suferi dupa puncte. Reputatia ta este de troll consacrat!

• Like 1
Postat

lol sclavu cu 300 da mii da puncte le spune altora ca sufera dupa puncte =)) asa e cand esti prost.. si viata e grea

Le-am primit, dar ce stii tu. Esti degeaba pe forum din 2010. Special nu am zis nimic la adresa ta dupa ce ai fost banat, cont SP in plm. Suferi de bagare in seama, tu si complexatii astia.

Sa dea miskin sau chinezul ala stingerea ! :laugh2

• Like 1
Postat

ce-ai primit ma sclavule ca ai avut sute de conturi daca nu mii de conturi aici pe site si ti-ai dat pe prostitution milioane de puncte =))) BA CAT DA RUPT SA FII MA ? 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

daniele daniele prea prost esti :)) eu sufar de bagare in seama si acum nu mai merge sa-mi fac cont sp :( ce ma fac ?

Bre iti arat buletinul cand ne gasim si ti-l dau de cap =))

Ai paysafe in pana corbului, mergi la bancomatele alea zebra pay

• Like 1
Postat

ce-ai primit ma sclavule ca ai avut sute de conturi daca nu mii de conturi aici pe site si ti-ai dat pe prostitution milioane de puncte =))) BA CAT DA RUPT SA FII MA ?

Vezi ca incurci oalele, sa vina sluga mea dolores la porunca stapanului sa posteze
  • Like 3
Postat

D'astia seriosi ca tine am fumat destui. sti ce fac oamenii seriosi ? se fut in cur si suge pula =))  Ba mumiwe de 70 da ani, pe tine nici moartea nu te ia ca i-ai provocat scarba =))

* știi ce fac...

'te dreaq de analfabet!

Taci ca suferi dupa puncte. Reputatia ta este de troll consacrat!

... spuse specimenul care într-un an și-a dat de pe clone peste 260.000 de puncte! Realizezi cât ești de penibil? La un psihiatru ai fost, că psihologul e depășit de gravitatea bolii tale mentale.
  • Like 1
  • Minus 7
Postat

* știi ce fac...

'te dreaq de analfabet! ... spuse specimenul care într-un an și-a dat de pe clone peste 260.000 de puncte! Realizezi cât ești de penibil? La un psihiatru ai fost, că psihologul e depășit de gravitatea bolii tale mentale.

=))  Esti penibil cat de retardat poti sa fi ! **spam editat**ule 

• Like 4
Postat

* știi ce fac...

'te dreaq de analfabet!

... spuse specimenul care într-un an și-a dat de pe clone peste 260.000 de puncte! Realizezi cât ești de penibil? La un psihiatru ai fost, că psihologul e depășit de gravitatea bolii tale mentale.

Mosule nu o incerca cu mine ca imi bag pa in gura ta fara dar sau poate. Ai uitat cand te plangeai ca vei fi banat si cereai puncte cu disperare ??? Mars in pula mea de aici de muist
  • Like 4
Postat

Picoaie daca iti baneaza motanul contul sunt convins ca iti tai venele, ultimii 8 ani din viata ta sunt pe acest forum

• Like 5
Postat

=))  Esti penibil cat de retardat poti sa fi ! **spam editat**ule

A uitat ca anul trecut se ruga sa ii dau puncte si acum musca ca o hiena basinoasa ca i-am atras atentia ca face spam pe topicul Alexei, sa vezi ce teroare ii dau de azi incolo bag pula in natia lui de nespalat care umbla cu naftalina dupa el.
  • Like 3
Postat

sa vina harleychinuita sa imi ia coaelen gura cu tot cu cele 100k+ puncte ale ei :)))))))))

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...