machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 11, 2018 Roma 3 - 0 BarcelonaMerci. Visca Roma! 2
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 11, 2018 Autor Postat Aprilie 11, 2018 Messi nu a marcat in Roma Dar Miskin a marcat in Bangkok. Am vazut-o de departe, parcand masina pe Sukhumvit soi 11, asa cum doar o matracuca poate.La perpulis.Noroc cu junta asta nenorocita, care alunga tarabele cu street-food, altfel bloca toata circulatia.Intr-o noapte de miercuri, adica ladies night in Bangkok. Suava, in rochia ei alba, la pas, alaturi de chaperone, un ladyboy post-op, care ar fi inselat ochiul neantrenat de turist mort de beat. Parca era o Brigitte Bardot, putin copilaroasa, avand o alura de L.olita si pielea ei alba trada provenienta din clasa mijlocie. In prezent, toata Thailanda este innebunita dupa un serial TV...Mi-am zis : "Vai de :) mea, parca-i bagaboanta aia din rolul principal.Am sa sodomizez febletea Thailandei.Am sa sodomizez junta de la putere." Mereu m-a amuzat, pe cat m-a intrigat, modul in care suntem supusi normelor impuse de societate.In Asia de Sud-Est, cu preponderenta in Thailanda si Indonezia a avea tenul alb este similar cu a avea un statut social, de aceea milioane de THB se duc pe tot felul de creme si tratamente de inalbire.In timp ce toantele din Europa stau tolanite la plaja, cand Soarele bate spre 35°C, pentru a se bronza. Asadar, dragi forumisti, penibili pensionari si semipensionari, rotofei clonati, useri, care ati pus botul la poza aia cu bucatarul, ati ras unul de celalalt, :), matracuce, alex(unde esti internat?), boschetari de 26 Decembrie, RozKendra, interlopi si privitori, sarmale si ce mai sunteti voi, le-am urmarit. Evident, Oskar.Claro que si.Daca e un bar, unde isi incep curvele seara pe soi 11, e Oskar. Plin.Puhoi de francezi(proprietarul insusi el din France) sorbind din amarata de bere Singha 1 ora.Curvele, classy cu paharul de vin.Ele il admira 2 ore. Cuplul, ****** si postop ladyboy, aveau masa.Sampanie.Bun sponsor, mi-am zis in gand.O urmaream, ii studiam gesturile.Atat de delicata si Ivy League type of hooker.Dar putreda pe dinauntru. Uneori, parca sunt Neo din Matrix.Cunosc jocul si tipologia.Nimic nu-mi scapa.Totul este o sarada.Numitorul comun : vanitatea.Pacatul suprem, dar pe care-l prefer. De sus, de la balcon, imi arunc privirea asupra soi 11.A gasi o virgina pe strada asta este ca si cum ai cauta neuroni in capu' lu' pilipica. Incep sa ma enervez.Ce perpulisu' meu de sarada este aceasta si pana cand?Parca traiam aversiunea lui Bram Stoker asupra puritanismului si falsitatii societatii victoriene, cand a scris Dracula. Chem un angajat si cer un pix si o foaie.Ma gandesc putin, ce sa scriu la punctele 1 - 5. Peste 30 min si cu o jumatate de sticla de Grey Goose atacandu-mi transaminazele, trec strada la Levels, unde este ea, ******, delicata putreziciune, atat de frumoasa, incat doar umilirea ei ar scapa Thailanda de un cataclism. Inconjurata de "pretendenti", dansa, asa cum isi parcase masina.La perpulis. Ma duc la ea. "Sawadee khrap.My name is M.And you are?""Nam ka."(nam inseamna miere in thailandeza)"Nam, i have a business proposal.Interested?""Yes, ka". Ii intind bucata de hartie, pe care, la punctele 1-5, sta scris: 1.Submissive play2.A-level 3.Cum in mouth, but you don't swallow until I say so.4.Bondage5.20000 THB S-a uitat la mine, in timp ce eu simteam cum creste adrenalina. "Where do you stay, M?" I am the undisputed king of Bangkok. PS.Thailandezii au o vorba : Degeaba te crezi la Saint-Tropez, cand tu esti obez si halesti franzela felii cu orez. Continuati. 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 11, 2018 Messi nu a marcat in Roma Dar Miskin a marcat in Bangkok. Am vazut-o de departe, parcand masina pe Sukhumvit soi 11, asa cum doar o matracuca poate.La perpulis.Noroc cu junta asta nenorocita, care alunga tarabele cu street-food, altfel bloca toata circulatia.Intr-o noapte de miercuri, adica ladies night in Bangkok. Suava, in rochia ei alba, la pas, alaturi de chaperone, un ladyboy post-op, care ar fi inselat ochiul neantrenat de turist mort de beat. Parca era o Brigitte Bardot, putin copilaroasa, avand o alura de L.olita si pielea ei alba trada provenienta din clasa mijlocie.In prezent, toata Thailanda este innebunita dupa un serial TV...Mi-am zis : "Vai de :) mea, parca-i bagaboanta aia din rolul principal.Am sa sodomizez febletea Thailandei.Am sa sodomizez junta de la putere." Mereu m-a amuzat, pe cat m-a intrigat, modul in care suntem supusi normelor impuse de societate.In Asia de Sud-Est, cu preponderenta in Thailanda si Indonezia a avea tenul alb este similar cu a avea un statut social, de aceea milioane de THB se duc pe tot felul de creme si tratamente de inalbire.In timp ce toantele din Europa stau tolanite la plaja, cand Soarele bate spre 35°C, pentru a se bronza. Asadar, dragi forumisti, penibili pensionari si semipensionari, rotofei clonati, useri, care ati pus botul la poza aia cu bucatarul, ati ras unul de celalalt, :), matracuce, alex(unde esti internat?), boschetari de 26 Decembrie, RozKendra, interlopi si privitori, sarmale si ce mai sunteti voi, le-am urmarit. Evident, Oskar.Claro que si.Daca e un bar, unde isi incep curvele seara pe soi 11, e Oskar. Plin.Puhoi de francezi(proprietarul insusi el din France) sorbind din amarata de bere Singha 1 ora.Curvele, classy cu paharul de vin.Ele il admira 2 ore. Cuplul, ***** si postop ladyboy, aveau masa.Sampanie.Bun sponsor, mi-am zis in gand.O urmaream, ii studiam gesturile.Atat de delicata si Ivy League type of hooker.Dar putreda pe dinauntru. Uneori, parca sunt Neo din Matrix.Cunosc jocul si tipologia.Nimic nu-mi scapa.Totul este o sarada.Numitorul comun : vanitatea.Pacatul suprem, dar pe care-l prefer. De sus, de la balcon, imi arunc privirea asupra soi 11.A gasi o virgina pe strada asta este ca si cum ai cauta neuroni in capu' lu' pilipica. Incep sa ma enervez.Ce perpulisu' meu de sarada este aceasta si pana cand?Parca traiam aversiunea lui Bram Stoker asupra puritanismului si falsitatii societatii victoriene, cand a scris Dracula. Chem un angajat si cer un pix si o foaie.Ma gandesc putin, ce sa scriu la punctele 1 - 5. Peste 30 min si cu o jumatate de sticla de Grey Goose atacandu-mi transaminazele, trec strada la Levels, unde este ea, *****, delicata putreziciune, atat de frumoasa, incat doar umilirea ei ar scapa Thailanda de un cataclism. Inconjurata de "pretendenti", dansa, asa cum isi parcase masina.La perpulis. Ma duc la ea. "Sawadee khrap.My name is M.And you are?""Nam ka."(nam inseamna miere in thailandeza)"Nam, i have a business proposal.Interested?""Yes, ka". Ii intind bucata de hartie, pe care, la punctele 1-5, sta scris: 1.Submissive play2.A-level3.Cum in mouth, but you don't swallow until I say so.4.Bondage5.20000 THB S-a uitat la mine, in timp ce eu simteam cum creste adrenalina. "Where do you stay, M?" I am the undisputed king of Bangkok. PS.Thailandezii au o vorba : Degeaba te crezi la Saint-Tropez, cand tu esti obez si halesti franzela felii cu orez. Continuati.Nu ți-ai tăiat mă, venele? :laugh2 3
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 11, 2018 Messi nu a marcat in Roma Dar Miskin a marcat in Bangkok. Am vazut-o de departe, parcand masina pe Sukhumvit soi 11, asa cum doar o matracuca poate.La perpulis.Noroc cu junta asta nenorocita, care alunga tarabele cu street-food, altfel bloca toata circulatia.Intr-o noapte de miercuri, adica ladies night in Bangkok. Suava, in rochia ei alba, la pas, alaturi de chaperone, un ladyboy post-op, care ar fi inselat ochiul neantrenat de turist mort de beat. Parca era o Brigitte Bardot, putin copilaroasa, avand o alura de L.olita si pielea ei alba trada provenienta din clasa mijlocie.In prezent, toata Thailanda este innebunita dupa un serial TV...Mi-am zis : "Vai de :) mea, parca-i bagaboanta aia din rolul principal.Am sa sodomizez febletea Thailandei.Am sa sodomizez junta de la putere." Mereu m-a amuzat, pe cat m-a intrigat, modul in care suntem supusi normelor impuse de societate.In Asia de Sud-Est, cu preponderenta in Thailanda si Indonezia a avea tenul alb este similar cu a avea un statut social, de aceea milioane de THB se duc pe tot felul de creme si tratamente de inalbire.In timp ce toantele din Europa stau tolanite la plaja, cand Soarele bate spre 35°C, pentru a se bronza. Asadar, dragi forumisti, penibili pensionari si semipensionari, rotofei clonati, useri, care ati pus botul la poza aia cu bucatarul, ati ras unul de celalalt, :), matracuce, alex(unde esti internat?), boschetari de 26 Decembrie, RozKendra, interlopi si privitori, sarmale si ce mai sunteti voi, le-am urmarit. Evident, Oskar.Claro que si.Daca e un bar, unde isi incep curvele seara pe soi 11, e Oskar. Plin.Puhoi de francezi(proprietarul insusi el din France) sorbind din amarata de bere Singha 1 ora.Curvele, classy cu paharul de vin.Ele il admira 2 ore. Cuplul, ****** si postop ladyboy, aveau masa.Sampanie.Bun sponsor, mi-am zis in gand.O urmaream, ii studiam gesturile.Atat de delicata si Ivy League type of hooker.Dar putreda pe dinauntru. Uneori, parca sunt Neo din Matrix.Cunosc jocul si tipologia.Nimic nu-mi scapa.Totul este o sarada.Numitorul comun : vanitatea.Pacatul suprem, dar pe care-l prefer. De sus, de la balcon, imi arunc privirea asupra soi 11.A gasi o virgina pe strada asta este ca si cum ai cauta neuroni in capu' lu' pilipica. Incep sa ma enervez.Ce perpulisu' meu de sarada este aceasta si pana cand?Parca traiam aversiunea lui Bram Stoker asupra puritanismului si falsitatii societatii victoriene, cand a scris Dracula. Chem un angajat si cer un pix si o foaie.Ma gandesc putin, ce sa scriu la punctele 1 - 5. Peste 30 min si cu o jumatate de sticla de Grey Goose atacandu-mi transaminazele, trec strada la Levels, unde este ea, ******, delicata putreziciune, atat de frumoasa, incat doar umilirea ei ar scapa Thailanda de un cataclism. Inconjurata de "pretendenti", dansa, asa cum isi parcase masina.La perpulis. Ma duc la ea. "Sawadee khrap.My name is M.And you are?""Nam ka."(nam inseamna miere in thailandeza)"Nam, i have a business proposal.Interested?""Yes, ka". Ii intind bucata de hartie, pe care, la punctele 1-5, sta scris: 1.Submissive play2.A-level3.Cum in mouth, but you don't swallow until I say so.4.Bondage5.20000 THB S-a uitat la mine, in timp ce eu simteam cum creste adrenalina. "Where do you stay, M?" I am the undisputed king of Bangkok. PS.Thailandezii au o vorba : Degeaba te crezi la Saint-Tropez, cand tu esti obez si halesti franzela felii cu orez. Continuati.Misskin,ne-ai promis o poza din vila ta de lux,sa ne dovedesti cat esti de bazat.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 11, 2018 Misskin,ne-ai promis o poza din vila ta de lux,sa ne dovedesti cat esti de bazat. Mîșkin în fața vilei sale. :laugh2 https://airo-pneumatics.ro/wp-content/uploads/2013/08/5619_5_1289311602.jpg 1 3
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 11, 2018 A “marcat”. Pă bani. O târfă. VICTORIEEEEEEE!!!! Visca Muiesssssi!!!! 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 PS.Thailandezii au o vorba : Degeaba te crezi la Saint-Tropez, cand tu esti obez si halesti franzela felii cu orez. Asta-i vorba Parintelui Pipilica, ma :)))) PS. Singurul adevar pe care l-ai scris in postare :))) P.S.Apropo, ca n-am citit tot, ai mancat ceva inainte ? ( scrii frumos, da-te-n pula lui picon)
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 A “marcat”. Pă bani. O târfă. VICTORIEEEEEEE!!!! Visca Muiesssssi!!!!Pai crezi ca a pus degeaba la ciorap atatia ani ? Radiaza de fericire :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Pai crezi ca a pus degeaba la ciorap atatia ani ? Radiaza de fericire :)))) O sa il vedem in curand la semafor stergand parbrize :-/
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 O sa il vedem in curand la semafor stergand parbrize :-/Curata el deja mizeria de pe mese dupa ce pleaca clientii.Om de valoare
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Să schimbe cineva titlul in “Visul unui șofer de tuk tuk” 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Să schimbe cineva titlul in “Visul unui șofer de tuk tuk” O zi normala din viata lui Miskin 2 1
dragos226 Reputație: -1 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 https://media.giphy.com/media/xT0xevpxxkol3uPAdy/giphy.gif
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 12, 2018 Asadar, dragi forumisti, penibili pensionari si semipensionari, rotofei clonati, useri, care ati pus botul la poza aia cu bucatarul, ati ras unul de celalalt, :), matracuce, alex(unde esti internat?), boschetari de 26 Decembrie, RozKendra, interlopi si privitori, sarmale si ce mai sunteti voi, le-am urmarit. Stiu ca o vreme am cam lipsit din zona, but still... chiar asa sa ma uiti, complet, tocmai pe mine, dintr-o asemenea enumerare...? :beex2 2
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 12, 2018 Autor Postat Aprilie 12, 2018 Oh, Jerusalem al curvelor si mongerilor! Krung Thep. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Aoileuuu.... ce bestiala ar iesi o expunere lunga de noapte cu un fisheye din locul in care stai tu.... :( M. te rog eu din suflet, NU mai pune din astea ca faci sange rau... :(
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 13, 2018 Autor Postat Aprilie 13, 2018 Dupa ce am citit, ce s-a mai scris pe forum, imi dau seama, ce suflet hain am fost, sa jignesc pe unii, cand ei erau deja la pamant. Imi cer scuze, nu ar fi trebuit, voi erati deja vai s-amar de capul vostru. Las asta aici. Daca vii in The Big Mango si vrei la un rooftop bar, lasa Lebua(The Hangover), Octave e o alegere mai potrivita. Continuati. 2 1
doar un om Reputație: 270 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Departe Oras:Departe Postat Aprilie 13, 2018 Tailanda e superba.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Oh, Jerusalem al curvelor si mongerilor! Krung Thep.Daca ajungi in favelele din Brasil ai respectul meu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Oh, Jerusalem al curvelor si mongerilor! Krung Thep. na ba saracule, ca tot pomenesti de Ierusalim. nu cred ca iti permiti o chirie lunara acolo (doar o camera)... dar sa mai zic de un hotel de 5* pe plaja la Herzliya. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 13, 2018 Doresc să apelez la bunăvointa comunității forumistice și să mi se comunice metoda sau tehnica prin care pot și eu să umblu o noapte întreagă după târfe și să nu mă “aleagă” nici una. Multumesc anticipat. 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 13, 2018 Doresc să apelez la bunăvointa comunității forumistice și să mi se comunice metoda sau tehnica prin care pot și eu să umblu o noapte întreagă după târfe și să nu mă “aleagă” nici una. Multumesc anticipat.Așa ceva nu există! Doar dacă ești kinuit. :laugh2 :laugh2 :laugh2 4
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 14, 2018 Autor Postat Aprilie 14, 2018 Cu toata dragostea si respectul, pentru cei care si-au petrecut noaptea pe forum. Sa nu uit, cand ajung sa am acces la PM, nu accept interpelari.Va stiti voi, :).
Postări Recomandate