Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

Ne spune picoaie cum e cu ieșitul din țară, are vouchere de pensionar la business class !

In teleorman :laugh2

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

**spam editat** ce **spam editat**e ai mai spart ??? Ma duc la mata' sa ii zic ce bosorog cretin ai ajuns, betivan notoriu care fave urat rau de tot la bautura, fute **spam editat**e si promoveaza marfa proxenetilor !!! Mi'as pula in chelia ta de oligofren

Mata', sau mă-ta? pentru că mă-ta are cratimă! Când îți spun că ești prost de behăi...

P. S. Fave? 'te-n gură de agramat! Vezi, bă, prostu' satului, cum se întoarce roata? Împușcă-te!

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:Malmö
Postat

Cam gol pe acolo. Nu se vede niciun client, niciun barman, ospatar, ceva. Era inainte sa se deschida sau dupa ce s a inchis ?? Pare inainte.

Aide#$%^mea !

Prost te a mai facut.

E business lounge, pisa-m-as pe tine de pekinez, lasat prost pe Pamant.

La lounge nu sunt clienti, in traditionalul sens al cuvantului, dar de unde sa stie asa ceva un rupt-n cur ca tine?

In concluzie, ai de :) mea, ma pis pe tine, de **spam editat** ******uos prin asociatie, dar si pe chelia celuilalt **spam editat**, iesi afara, iar vii cu mata', ba, lacheule, acum te certi cu prostea de la raion, dar impreuna cu el ati hartuit-o pe @vistantric (si altele), tu imprutand si unele din replicile infantile si tembele ale parameciului.

Hai, dispersarea.

Postat

Picoaie ești un jeg uman dacă la vârsta matale ai ajuns să aduci mamele în discuții

După cum am spus, "mă-ta" are cratimă, după cum limpede se vede chiar din citarea ta. Probabil că iar ai făcut excese bahice!
  • Like 1
  • Minus 7
Postat

Picoaie ești un jeg uman dacă la vârsta matale ai ajuns să aduci mamele în discuții

ba fututi mortii si ranitii matii da distrus 

ma-ta inseamna mama ta aia proasta si muista

si mata inseamna tu.. adica un rupt in cur fgm

• Like 1
Postat

Mor de ras cu prostea asta asta de mai sus.

• Like 1
  • Minus 7
Postat

ba fututi mortii si ranitii matii da distrus

ma-ta inseamna mama ta aia proasta si muista

si mata inseamna tu.. adica un rupt in cur fgm

Pustiu ', stai calm, ca intentia este de a injura de mama, numai ca prietenu' tau **spam editat** e prea las sa o spuna in fata.

E mai simplu sa te ascunzi in spatele unei cratime, apoi sa faci pe deontologul, win-win.

Pisa-m-as pe picon si pe toti amarastenii, care injura fara cratima.

• Like 2
Postat

da da sclavu asta da harlqeuen care scrie " mor cu prostea asta de mai sus " ce zici ??

MA CUM SA ZICI LA VARSTA TA MOR CU PROSTEA ASTA FGM DA DISTRUS CA FACE LABA LA POZE LA FEMEI =))) CE SA MAI BUCURA EL CAND ZICEAM CA E PIZDADEERA SI FUTE SI EL CEVA SI FACE RECENZII FALSE

al draq copil prost

Postat

Pustiu ', stai calm, ca intentia este de a injura de mama, numai ca prietenu' tau **spam editat** e prea las sa o spuna in fata.

E mai simplu sa te ascunzi in spatele unei cratime, apoi sa faci pe deontologul, win-win.

https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-m%C4%83-ta-are-cratim.png

Du-te bă la OSIM, să brevetezi înjurătura fără cratimă!

Prost te-a mai făcut!

P.S. Să nu uit:

https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/taic%C4%83-tu-si-m%C4%83-ta-au-cratim.jpg

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Win win :)), unul are nevoie de bagare in seama, celalalt face un anilingus de exceptie . Picoaie esti clismatic :laugh2

• Like 2
  • Oras:Èšara lui Moș Crăciun
  • Oras:Èšara lui Moș Crăciun
Postat

despre mine nu mai zici nimic. :(

iti dau replici bune, hălădite, dar nu raspunzi... :(

• Like 1
Postat

Cuplul anului 2019 va fi **spam editat**ul picon si pustiul retardat xoxo !

Mai degrabă tu cu Băsescu, dar îl gaceți gelos pe Maidanez!

Foarte urat sa injuri de mame, denota caracter !

https://www.stickermag.ro/images/thumbnails/575/244/detailed/1/DIV_HAIOS014.jpg

Pentru cultura ta: 

CRÁTIMĂ ~e f. Semn grafic folosit pentru a marca pronunțarea împreună a două cuvinte sau împărțirea cuvintelor în silabe; liniuță de unire. [G.-D. cratimei] /<ngr. kratima

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:Pe maidan
  • Oras:Pe maidan
Postat

Mai degrabă tu cu Băsescu, dar îl gaceți gelos pe Maidanez!

https://www.stickermag.ro/images/thumbnails/575/244/detailed/1/DIV_HAIOS014.jpg

Pentru cultura ta:

CRÁTIMĂ ~e f. Semn grafic folosit pentru a marca pronunțarea împreună a două cuvinte sau împărțirea cuvintelor în silabe; liniuță de unire. [G.-D. cratimei] /<ngr. kratima

:) Chiar esti de rasul curcii:)
  • Like 2
Postat

:) Chiar sunt de rasul curcii:)

• Like 1
  • Minus 6

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...