Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Arkham
Postat

are dreptate, stii ca vei avea aceasi soarta , sa fii impins pe scari cand ti-e lumea mai draga, prost te-a mai facut :(

• Like 2
Postat

Ce ai ma spartule ? Nu mai poti face clone de balamuc ? Ca tot te-ai dat de gol ca tu esti distrusul ala cu zeci de clone facute pe zi

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

coaie foarte urat sa il aduci in discutie pe Pipilica, mai ales ca el nu vrea sa aiba de'aface cu cearta dintre moi si tu un fraer de 2 lei, un bosorog expirat. Cata de prost ai ajuns sa faci gesturi asa de disperate ? AUD expiratule !

Puțoiule, ce e urât? Că am spus că încerci să-i copiezi stilul? Nu ai un mod personal, un stil și îi copiezi pe alți. De ce? Pentru că ești prea prost.

Dacă îl deranja, reacționa, așa că suge-o și taci în plm!

• Minus 7
Postat

Puțoiule, ce e urât? Că am spus că încerci să-i copiezi stilul? Nu ai un mod personal, un stil și îi copiezi pe alți. De ce? Pentru că ești prea prost.

Dacă îl deranja, reacționa, așa că suge-o și taci în plm!

**spam editat** nu am copiat pe nimeni. Este limba romana, sa imi bat pula asta de 25+ de chelia ta de hodorog **spam editat**. Nu ai inteles ? Suge-o tare mumio !!!
  • Like 4
Postat

Intrebari la care ar trebui sa raspunzi **spam editat**ule ! Ala picon, ce nume de bautura alcoolica.

Ce simti cand futi **spam editat**e ?

Care este pedeapsa pentru pedodilie ?

Cum este sa fii abandonat de societate ?

De ce bagi aiurea in seama peste tot ?

De ce faci recenzii false, de promovare ?

De ce nu ti se mai scoala pula ?

Sotia ta stia ca mergi la curve ?

De ce esti betivan ?

Astept ca am treaba mosule !

UP
  • Like 4
Postat

**spam editat** libidinos, cum te simti stiind ca ai futut copile de 16 ani ? care puteau sa iti fie nepoate ? Eviti cu disperare un raspuns la aceasta intrebare. Oare de ce ???

• Like 6
  • Oras:Pe maidan
Postat

**spam editat** libidinos, cum te simti stiind ca ai futut copile de 16 ani ? care puteau sa iti fie nepoate ? Eviti cu disperare un raspuns la aceasta intrebare. Oare de ce ???

. Adevarul si realitatea doare :) de aia evita
  • Like 6
Postat

pai sa nu va iau eu mortii in pula ca nu mai terminati odata cu **spam editat**ele voastre ? pai cand futeam eu **spam editat**e voi va jucati cu puta in tarana, ala tragea de ea ca nebunu ca se sa faca de 25 =)))

• Like 1
Postat

pai sa nu va iau eu mortii in pula ca nu mai terminati odata cu **spam editat**ele voastre ? pai cand futeam eu **spam editat**e voi va jucati cu puta in tarana, ala tragea de ea ca nebunu ca se sa faca de 25 =)))

Zise sclavul care si acum isi suge degetul mare de ciuda ca are pula cat un viermisor :)
  • Like 3
  • Oras:In satra
Postat

Mie poti sa imi sugi pula mea aia mare si neagra de tigan cand ti-o trag pe beregata ?  =))

• Like 4
Postat

agramat.......general....Ti-e foame este, ca fasolea s-a scumpit ? Poti lua un covrig maine de la biserica ca e duminica si primesti de pomana amaratule .

Cuvantul "flameri" l-ai gasit in creierii tai aia fierti sau l-ai cautat in DEX ?  :lol:

Cretin inseamna altceva, inseamna idiot gen cum te-ai nascut tu !  :D

Si bine nu ai sifilis, poate ai lues  ;) , dar **spam editat** tot esti si asa vei ramane pe site pana te vei retrage. Asta va fi crucea pe care o porti de acum incolo ! csfncsf .

App. : Stii care este pedeapsa pentru sex cu **spam editat**e ?

Magraoane, e clar clar că tasta "g" de la laptop face figuri, un defect ce se poate repara, dar la cât ești tu de defect, nu mai există nicio șansă. Indiferent că ești defect din naștere, că te-a scăpat în cap asistenta la maternitate, că ai făcut meningită ori mai știu eu ce, tot defect ești. 

Intrebari la care ar trebui sa raspunzi **spam editat**ule ! Ala picon, ce nume de bautura alcoolica.

Ce simti cand futi **spam editat**e ?

Care este pedeapsa pentru pedodilie ?

Cum este sa fii abandonat de societate ?

De ce bagi aiurea in seama peste tot ?

De ce faci recenzii false, de promovare ?

De ce nu ti se mai scoala pula ?

Sotia ta stia ca mergi la curve ?

De ce esti betivan ?

Astept ca am treaba mosule !

Bă, te-oi fi crezut tu Amun Ra, dar nu ești decât un bou. Și nu Apis.

• Minus 6
Postat

**spam editat** nu am copiat pe nimeni. Este limba romana, sa imi bat pula asta de 25+ de chelia ta de hodorog **spam editat**. Nu ai inteles ? Suge-o tare mumio !!!

Puțoiule, du-te și te culcă, mâine meri la școală! 

• Minus 6
Postat

Mie poti sa imi sugi pula mea aia mare si neagra de tigan cand ti-o trag pe beregata ?  =))

lasa ca o suge ma-ta baga-mi-as juma da pula in ea da zdreanta ordinare care te-a cacat =))

Postat

Magraoane, e clar clar că tasta "g" de la laptop face figuri, un defect ce se poate repara, dar la cât ești tu de defect, nu mai există nicio șansă. Indiferent că ești defect din naștere, că te-a scăpat în cap asistenta la maternitate, că ai făcut meningită ori mai știu eu ce, tot defect ești. 

Esti o mumie ambulanta cu laptop-ul tau cu tot si prost facut gramada  :laugh2 .

Pune-ti pampersii de noapte, proteza in pahar si culca-te  :D .

• Like 4
Postat

Puțoiule, du-te și te culcă, mâine meri la școală!

Raspunde la intrebare, daca nu taci dracului de **spam editat** nenorocit
  • Like 3
Postat

• Like 3
Postat

Raspunde la intrebare, daca nu taci dracului de **spam editat** nenorocit

Mai du-te bă, în plm cu întrebările tale? Cine plm ești tu, bă puțoiule, să-mi pui mie întrebări? Mai lasă dracu' vrăjeala asta de 2 bani, ia-i pe curentații ăilalți, puneți mâna, citiți, informați-vă și dați-vă foc, distrușilor!

M-am uitat mai devreme pe topicul Innesukăi și ce am văzut? Ipocrizia și jegul la el acasă! Adică, de la ultima mea postare pe acel topic trecuse fix o zi, timp în care s-au mai făcut aproape 100. Printre cei ce au postat de zor, ești tu, însoțit și ceilalți căcați în ploaie. Cine plm face off-topic, spam, flame etc.? Eu nu mai postasem de ore bune, aproape o zi și voi tot mă mușcați de cur, distrușilor!

Dacă tot o faceți pe deontologii, lăsați topicurile alea și limitați-vă la D.G., altminteri tăceți în plm!

• Minus 6
Postat

Esti o mumie ambulanta cu laptop-ul tau cu tot si prost facut gramada  :laugh2 .

Pune-ti pampersii de noapte, proteza in pahar si culca-te  :D .

Prost te-a mai făcut!
  • Minus 7

Postat

Mai du-te bă, în plm cu întrebările tale? Cine plm ești tu, bă puțoiule, să-mi pui mie întrebări? Mai lasă dracu' vrăjeala asta de 2 bani, ia-i pe curentații ăilalți, puneți mâna, citiți, informați-vă și dați-vă foc, distrușilor!

M-am uitat mai devreme pe topicul Innesukăi și ce am văzut? Ipocrizia și jegul la el acasă! Adică, de la ultima mea postare pe acel topic trecuse fix o zi, timp în care s-au mai făcut aproape 100. Printre cei ce au postat de zor, ești tu, însoțit și ceilalți căcați în ploaie. Cine plm face off-topic, spam, flame etc.? Eu nu mai postasem de ore bune, aproape o zi și voi tot mă mușcați de cur, distrușilor!

Dacă tot o faceți pe deontologii, lăsați topicurile alea și limitați-vă la D.G., altminteri tăceți în plm!

Mos **spam editat** raspunde la intrebari sau stai jos si sugi pula. Simplu si elegant
  • Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...