harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 20, 2019 Intrebari la care ar trebui sa raspunzi **spam editat**ule ! Ala picon, ce nume de bautura alcoolica. Ce simti cand futi **spam editat**e ?Care este pedeapsa pentru pedodilie ?Cum este sa fii abandonat de societate ?De ce bagi aiurea in seama peste tot ?De ce faci recenzii false, de promovare ?De ce nu ti se mai scoala pula ?Sotia ta stia ca mergi la curve ?De ce esti betivan ? Astept ca am treaba mosule !Sa raspunda tatal **spam editat** picoaie la intrebari si sa nu o mai suga pe langa !!! 3
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 20, 2019 Postat Ianuarie 20, 2019 sa raspunda ma-ta aia chioara :x 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Intrebari la care ar trebui sa raspunzi **spam editat**ule ! Ala picon, ce nume de bautura alcoolica. Ce simti cand futi **spam editat**e ?Care este pedeapsa pentru pedodilie ?Cum este sa fii abandonat de societate ?De ce bagi aiurea in seama peste tot ?De ce faci recenzii false, de promovare ?De ce nu ti se mai scoala pula ?Sotia ta stia ca mergi la curve ?De ce esti betivan ? Astept ca am treaba mosule !nu poate sa raspunda la nici o intrebare, nu trece de prima. Picoaie cum e bre sa futi **spam editat**e ? 6
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Orfanule nu încerca să te dai vultur când ești doar o găina ruptă-n cur. Nu uită că ești doar un aurolac scos din tomberoane de Bătranul George și adus pe site ascuns sub fustă lui. Nu uită că ești un Pamperdusi care te-ai indrăgostit de prostituată Alessandra și bârfeai curvarii ca o veritabilă prostituată. Nu uită că ți-am aruncat momeală două PM-uri ale Tanyei,iar tu,tot că o veritabilă prostituată le-ai făcut publice în secundă 2. Rămâi în ligă comunală,nu-ți încerca norocul cu pula tăbăcită a Sfântului Părinte că o să-ți rupi dinții de lapte în ea. Pulă Sfântului Părinte îți transmite că te săruta dulce pe gurită. PS.Nu încerca să te mai bagi în seamă cu pula mea,n-am să mă mai cobor la nivelul tău de găină ruptă-n cur. =)) 6
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Magraoane, e clar clar că tasta "g" de la laptop face figuri, un defect ce se poate repara, dar la cât ești tu de defect, nu mai există nicio șansă. Indiferent că ești defect din naștere, că te-a scăpat în cap asistenta la maternitate, că ai făcut meningită ori mai știu eu ce, tot defect ești. Bă, te-oi fi crezut tu Amun Ra, dar nu ești decât un bou. Și nu Apis.raspunde la intrebari si lasa vrajeala, daca nu taci in pula mea din gura 3
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 21, 2019 raspunde la intrebari si lasa vrajeala, daca nu taci in pula mea din guraHahahaha! Ați dat în bâlbâială, convergenților! 6
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 nu poate sa raspunda la nici o intrebare, nu trece de prima. Picoaie cum e bre sa futi **spam editat**e ?Nu poate răspunde, șah mat ! Picoaie înghiți 6
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 21, 2019 Eu sunt curios (de dragul statisticii) - cine are mai multi dusmani pe forumul asta - Picon sau Ines? :) 3
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 21, 2019 Eu sunt curios (de dragul statisticii) - cine are mai multi dusmani pe forumul asta - Picon sau Ines? :)Acuma, trebuie să facem distincția între numărul de conturi și numărul de persoane! Și dracu' știe care, ce și câte conturi are! Oricum, nici la pulă nu mă doare de terminații ăștia, cu idei puține și proaste! Ce vor ei, nu vor reuși. 6
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 **spam editat** nu te obrâznici 7
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Eu sunt curios (de dragul statisticii) - cine are mai multi dusmani pe forumul asta - Picon sau Ines? :)Dacă ai ști ca fata ta **spam editat**ă a intreținut relații sexuale cu un **spam editat** notoriu cum ai reacționa amu ? 7
parerimultedespremulti Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Asteptam si parerile urmatorilor **spam editat**i:gvbolovan, cozonac, nobody, manivela, mr president, alex1199, batranul george, qerty, adrian10, denis imarior constaninescu, daca o apucat ala sa o futa ca la ce fatalau era ceva ami spune ca a intrat Nicu peste el, mihaitgv daca si ala a dat acolo sau doar a stalkuit-o pa Cristina peste tot unde mergea da aii facea poze la masina lu Nicu un seria 3 din 2005, man@work, viezuremanz, si desigur picoaie. Sa iasa **spam editat**ii care fut **spam editat**e cu buletine false, pa bani la joaca. Ai de pula mea ce prosti va facut mamica aia, cum sa acuzi un biet om de **spam editat**, daca ansasi curva pe care o futut-o o umblat cu buletin fals facut la smecherie da un interlop extrem da pericul... pardon simpatic ? :laugh2
parerimultedespremulti Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Hauleu am uitat da pekinezu meu preferat, oly cum era sa al uit fix pa ala care chiar avea o fata acasa an timp ce dadea ca surdu an clopot la tanya?
parerimultedespremulti Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Pana una alta, pidzadera e cel mai mare **spam editat** dintre noi, ca toate liceencele plang dupa pula lui da 25+ :laugh2
parerimultedespremulti Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Si slugile sale amunra, septarul, ion da la muion, prostitution, si sa nu uitam da harlechina, plang dupa pula lu xxldaniel sa i-o bage la toti an cur pusi senvis unu peste altu ca un zgarie nori HAAAHAAAA
parerimultedespremulti Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 BA CUM E DROGU ASTA ZOMBIE LUAT DA LA BRAILA ACOLO DA UNDE VINE SI XXLDANIEL!
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Intrebari la care ar trebui sa raspunzi **spam editat**ule ! Ala picon, ce nume de bautura alcoolica. Ce simti cand futi **spam editat**e ?Care este pedeapsa pentru pedodilie ?Cum este sa fii abandonat de societate ?De ce bagi aiurea in seama peste tot ?De ce faci recenzii false, de promovare ?De ce nu ti se mai scoala pula ?Sotia ta stia ca mergi la curve ?De ce esti betivan ? Astept ca am treaba mosule !Faroane ai pus bine întrebările, dar degeaba că nu răspunde bețivanul ăsta parșiv 7
themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Ianuarie 21, 2019 BA CUM E DROGU ASTA ZOMBIE LUAT DA LA BRAILA ACOLO DA UNDE VINE SI XXLDANIEL!Ce-ai zis ? Brăila ? Auzise-m, altceva mai precis..galați..tot pe acolo
themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Ianuarie 21, 2019 BA CUM E DROGU ASTA ZOMBIE LUAT DA LA BRAILA ACOLO DA UNDE VINE SI XXLDANIEL!.Şi dacă era de la Braila îi cunoştea şi pe respectivii de la masa din foto postată acum ceva zile... deci nu se potriveşte..
ioioiiishiusturaueeiii Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Braila galatz, buzau bacau, aceasi cacat in care clocoteste prostia da la moldovenii care se lauda cu pula altora
mediculdeservicii Reputație: 82 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Ianuarie 21, 2019 :thinking 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 E si prost da ! 3
sangedetigan Reputație: 232 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Postat Ianuarie 22, 2019 Prost te-a mai făcut! Ai ramas si fara replici si in curu gol plin de puli . Rusinica **spam editat**ule :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
h5nft1 Reputație: 1 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 :thinking xoxo esti retardat.jpgE grav dottore?
mumuki Reputație: 48 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Ianuarie 22, 2019 sa vina miskin cu pozele
Postări Recomandate