panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 4, 2018 ce pula mea cauta asta la top?o suni nu raspunde,ii trimiti sms , la fel, nici-un raspuns.daca nu-i face placere ceea ce face sa inchida contul si sa angajeze la dristor kebab,nu sa stea pe aici doar ca sa fie bagata in seamaNu e adevarat; raspunde la mesaje! 1 1 Link spre comentariu
erotik Reputație: 299 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ups, am comis-o din nou!Da, am revizitat-o pe Cristina.programare telefonica respectata de ambele parti, un shower rapid, discutii libere pe diverse teme si incepem actiunea cu un oral de senzatie, specialitatea casei! De obicei ma termina in 15 minute cu tehnica ei, dar vazand ca sunt pe cai mari, am trecut si la normal, cu ea deasupra. Ca de obicei se misca bine, da contre, geme frumos si simt cum imi da niste contractii intravaginale, de mai multe ori. sper ca e de bine, oricum pe mine m-a executat miscarea asta.Locatie - 10. Pacare destula, curatenie, papucei de casabaia - 10 cu diverse geluri de dus si apa caldacamera super - 10 , caldura bunaGFE - 10!ON - 10 ... wow, data viitoare e cu CIM, acum am trecut si la un normal protejat dar excelentTariful 100 Lei pentru 35 de minuteDA, am sa o revizitez, cat de curand, am ramas dator cu un CIM 5 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 5, 2018 Felicitari! 1 2 Link spre comentariu
costas1337 Reputație: 2 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Am trimis un sms pentru programare dar nimic Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4732 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Am trimis un sms pentru programare dar nimicNu esti singurul...am sunat de mai multe ori...sms, degeaba. Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2018 Cristina e "oatza" , selectiva si discreta, nu deschid "Cutia Pandorei" acum, dar cine citeste topicul ei sau doar ce a postat ea, va intelege de ce nu raspunde :) . 1 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4732 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Cristina e "oatza" , selectiva si discreta, nu deschid "Cutia Pandorei" acum, dar cine citeste topicul ei sau doar ce a postat ea, va intelege de ce nu raspunde :) .Asta nu înseamnă ca trebuie sa merg la biserica sa ma rog sa răspundă. Nu Răspunde asta e....avem slava domnului variante. 1 2 Link spre comentariu
anonymouszyx Reputație: -4 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 se ingrasa de la sperma, zicea ca face burta... Motivul cu SWALLOW-ul ? 1 Link spre comentariu
psyko527 Reputație: 263 Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 Salut. Ceva poze cu mandra se poate? Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Februarie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2018 Cam greu cu pozele cu eaCred ca din cauza spermei Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2018 Am revenit dupa exact 3 ani.Nu stiu ce mi-a venit, probabil din cauza pensiei, ca e mica... Sunat, raspuns instantaneu, programare,aceeasi locatie, aceeaso fata. Neschimbata. Serviciile, la fel, bune spre foarte bune, fara sa arate ca o diva.Notele raman cele din prima recenzie, preturile sunt aceleasi, 150 ora.La pretul asta, nu cred ca aveti optiuni mai bune. Nu face anal si nici FK, dar face un oral cu CIM, excelent. Dar nu pentru cei ce cauta trupuri de manechine. 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 Am revenit dupa exact 3 ani.Nu stiu ce mi-a venit, probabil din cauza pensiei, ca e mica... Sunat, raspuns instantaneu, programare,aceeasi locatie, aceeaso fata. Neschimbata. Serviciile, la fel, bune spre foarte bune, fara sa arate ca o diva.Notele raman cele din prima recenzie, preturile sunt aceleasi, 150 ora.La pretul asta, nu cred ca aveti optiuni mai bune. Nu face anal si nici FK, dar face un oral cu CIM, excelent. Dar nu pentru cei ce cauta trupuri de manechine.Minți :) 1 Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2018 Minți :)Dezvolta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 Dezvolta.Nu ai 3 ani 1 Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2018 Nu ai 3 aniFara 2 luni Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 Fara 2 luniAsa :) Nu ,, exact 3 ani " :) 1 1 Link spre comentariu
mororo Reputație: -6 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Dezvolta.Nu minte absolut deloc ! :no2 Link spre comentariu
mororo Reputație: -6 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Salutari Cris ! te pup dulce peste tot !! Link spre comentariu
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Martie 3, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Partajează Postat Martie 3, 2018 Am revenit dupa exact 3 ani.Nu stiu ce mi-a venit, probabil din cauza pensiei, ca e mica... Sunat, raspuns instantaneu, programare,aceeasi locatie, aceeaso fata. Neschimbata. Serviciile, la fel, bune spre foarte bune, fara sa arate ca o diva.Notele raman cele din prima recenzie, preturile sunt aceleasi, 150 ora.La pretul asta, nu cred ca aveti optiuni mai bune. Nu face anal si nici FK, dar face un oral cu CIM, excelent. Dar nu pentru cei ce cauta trupuri de manechine.Bunicule trăiți ar, ți am dat punctul pt recenzie, dar zi ne dacă s a îngrășat mult sau în ce fel e schimbata fata de acum 3 ani. Stima Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2018 Bunicule trăiți ar, ți am dat punctul pt recenzie, dar zi ne dacă s a îngrășat mult sau în ce fel e schimbata fata de acum 3 ani.StimaE identica si la fel 3 Link spre comentariu
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Martie 3, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Partajează Postat Martie 3, 2018 E identica si la felBine bunicule Sanatate Link spre comentariu
cristina cris Reputație: 588 Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Buna seara, O sa lipsesc cateva zile. De marti, 6 martie până pe 10 martie (sambata) inclusiv nu voi lucra. Posibil, nici luni nu voi fi. Multumesc. O seara frumoasa. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Se poate luni pe 5 o programare ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Da' ce pula mea ai tataie ? Iar esti justițiar ? :) Link spre comentariu
androtardyl Reputație: 37 Postat Martie 4, 2018 Oras:Simleu Silvaniei Oras:Simleu Silvaniei Partajează Postat Martie 4, 2018 super! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum