ariovist Reputație: 999 Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 Sunt într o mare dilemă. As vrea sa îmi respect promisiunea făcută Larisei să nu postez o recenzie dar în același timp aș vrea să satisfac și rugămintea colegului marynar. Nu voi face deci o recenzie dar voi răspunde la întrebările lui. Da, fata e aglomerata. Încerc o programare de trei zile și abia azi am reușit să o prind. Are un cerc de clienți iar eu care am fost la ea de 2-3ori la intervale mari de timp nu mă număr printre ei. În plus a limitat (așa a spus) numărul clienților la 5-6 pe zi căci dorește să ofere calitate. Se pare ca i a întrat în cap ca dacă se fute cu placere se produce nu știu ce hormon care creste imunitatea și te menține sănătos. Asa ca nu se mai fute decât dacă ii place mai cu seama ca vrea sa aibă squirt de fiecare data. (cu mine a avut =Pentru că fratele marynar este priceput la economia de piață nu îl voi contrazice dar vreau să-i spun că toți negustorii a căror marfă e căutată cresc preturile atât cât pot și cât li se vinde marfa. Marfa Larisei se pare că se vinde bine și la noile preturi. Cat despre comparațiile care le face de Yasmine nu spun nimic căci nu știu dar de Sweet Madalina (cred că de ea vorbește) pot spune ca desi are servicii mai diversificate nu este nici pe departe atât de frumoasă ca Larisa. Carnea tare și pielea catifelata a Larisei nici nu se compara cu ale Mădălinei. În plus basarabeanca are o pizda urâtă cu labii mari creasta cocosului care mie unuia nu îmi place spre deosebire de pizda Larisei pe care o ling de drag. Sperând ca am împăcat și capra și varza vă urez spor la futut. Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Sunt într o mare dilemă. As vrea sa îmi respect promisiunea făcută Larisei să nu postez o recenzie dar în același timp aș vrea să satisfac și rugămintea colegului marynar. Nu voi face deci o recenzie dar voi răspunde la întrebările lui. Da, fata e aglomerata. Încerc o programare de trei zile și abia azi am reușit să o prind. Are un cerc de clienți iar eu care am fost la ea de 2-3ori la intervale mari de timp nu mă număr printre ei. În plus a limitat (așa a spus) numărul clienților la 5-6 pe zi căci dorește să ofere calitate. Se pare ca i a întrat în cap ca dacă se fute cu placere se produce nu știu ce hormon care creste imunitatea și te menține sănătos. Asa ca nu se mai fute decât dacă ii place mai cu seama ca vrea sa aibă squirt de fiecare data. (cu mine a avut =Pentru că fratele marynar este priceput la economia de piață nu îl voi contrazice dar vreau să-i spun că toți negustorii a căror marfă e căutată cresc preturile atât cât pot și cât li se vinde marfa. Marfa Larisei se pare că se vinde bine și la noile preturi. Cat despre comparațiile care le face de Yasmine nu spun nimic căci nu știu dar de Sweet Madalina (cred că de ea vorbește) pot spune ca desi are servicii mai diversificate nu este nici pe departe atât de frumoasă ca Larisa. Carnea tare și pielea catifelata a Larisei nici nu se compara cu ale Mădălinei. În plus basarabeanca are o pizda urâtă cu labii mari creasta cocosului care mie unuia nu îmi place spre deosebire de pizda Larisei pe care o ling de drag. Sperând ca am împăcat și capra și varza vă urez spor la futut.OK..Mai vedem. Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Disponibilă pentru programări! Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Buna!Disponibilă pentru programări! Ofer (oral+normal) protejat, squirt, Masaj prostatic, dominare hard, 69,diferite poziții, utilizez jucării atât pentru mine cât și pentru doritori,(strap on), Masaj erotic, prețul fiind 300 RON ora (oral+normal). Se acceptă: sarutari, mângâieri corporale, cunnilingus, annilingus, FK, foot fetish, fingering, role-playing, nipple play, squirt, masaj prostatic, PRETUL pentru DOMINARE HARD poate varia în funcție de cerințe.Locație :Bulevardul Unirii - ZepterNumar de telefon :0731875890Pret pentru o ora 300 RONO ora ședința dominare 300 RonO ora sex+dominare 400 Ron O ora masaj relaxare, body si erotic cu finalizare dar FARA contact sexual, 200 RON. Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Buna dimineata! Disponibilă pentru programări dragii mei! :* Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Up Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Disponibila pentru programări! Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Disponibila pentru programări! Link spre comentariu
bb4fun Reputație: 1 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Masajul se poate sa fie intens concentrat asupra testiculelor? Si la dominare hard,faci si ballbusting? Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Pentru că am înțeles că Larisa se pregătește să treacă pe circuit închis și eu care nu o vizitez prea des probabil ca as fi rămas pe dinafară, azi m am dus la ea. Nu voi face o recenzie corectă căci mi a interzis. Mi a spus însă că pot spune ca a fost bine, sau rău, recomand nu recomand asa ca sriu. A fost RăU fraților. M am lacomi și am luat doua ore și Larisa nu s a jucat,chiar m a futut 2 ore de cred ca îmi trebuie câteva zile ca să ma refac.Ce sâni,ce cur, ce pizda are fata asta ca te școală din morți. Cat despre recomandare, treaba voastră,daca vreți sa pățiți ca mine duceți va. HA. HA. HA. Nu te supăra pe mine Larisa și nu ma șterge de pe listă chiar dacă te-am supărat cu ceva. 1 Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 bb4fun. sigur, ma pot axa mai mult pe masarea testiculelor, la dominare hard fac cam orice, mai putin uro, scato... da. ballbusting sigur ca da. si daca tot m.ai intrebat de acestea doua le putem combina pentru o tortura post orgasmica. Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Ariovist, nu ti.am interzis recenzii. Doar te.am rugat si ti.am explicat motivele. Apreciez ca ne respectam reciproc. Nu m.ai suparat cu nimic, deci, esti pe lista mea. Nu ma supar asa usor. :* :* Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Majoritatea barbatilor adora labiile mari Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Podaru, daca nu ma insel, ne cunoastem de la SweetPleasure..... Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Majoritatea barbatilor adora labiile mariInseamna ca eu sunt **spam editat**itar,doar ca in acedt domeniu nu se aplica legile democrației si nu trebuie sa ma supun majoritatii Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Inseamna ca eu sunt **spam editat**itar,doar ca in acest domeniu nu se aplica legile democrației si nu trebuie sa ma supun majoritatii Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Ariovist, nu ti.am interzis recenzii. Doar te.am rugat si ti.am explicat motivele. Apreciez ca ne respectam reciproc. Nu m.ai suparat cu nimic, deci, esti pe lista mea. Nu ma supar asa usor. :* :*Multumesc si imi cer scuze daca am inteles gresit .Abia astept sa ne revedem.Te pup unde ai tu buzele mai dulci caci"El o saruta pe buze cum sarita toti strengarii,Ea stranse usor din coapse si ii sparse ochelarii" Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Inseamna ca eu sunt **spam editat**tar,doar ca in acedt domeniu nu se aplica legile democrației si nu trebuie sa ma supun majoritatiiscuze am vrut sa scriu **spam editat**itar Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Disponibilă pentru programări! Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Up Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Buna dragilor! Sunt disponibilă pentru programări! Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2019 Partajează Postat Decembrie 28, 2019 Bună dimineața! Sunt disponibila pentru programări! Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Bună!! Disponibila :* Link spre comentariu
daniel2second Reputație: 3 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Buna!Lucrezi pe 31.12 -dimineata? Link spre comentariu
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Buna Daniel. Da lucrez. Cel mai devreme te pot lua la 9:00 sau 11:30. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum