Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator hexp02
Reputație: 0

Mai lucreaza ? Incerc de trei luni sa dau de ea si nu pot. Are cineva intrare, sa-mi dea si mie cheia. Ms.

Incearca cu sms intre 9:00-10:00 am, nu insista prea mult daca nu raspunde ca poate o sperii 🙂, mai lasa sa treaca cateva zile si incearca iar, poate ai noroc, eu asa am reusit urmand acest tipar, dar a meritat efortul.

Bafta

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Incearca cu sms intre 9:00-10:00 am, nu insista prea mult daca nu raspunde ca poate o sperii , mai lasa sa treaca cateva zile si incearca iar, poate ai noroc, eu asa am reusit urmand acest tipar, dar a meritat efortul.

Bafta

Am incercat si asta. Imi schimb numarul saptamana viitoare, si daca o prind, sa vezi ce-i bag eu pula in gura  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Incearca cu sms intre 9:00-10:00 am, nu insista prea mult daca nu raspunde ca poate o sperii , mai lasa sa treaca cateva zile si incearca iar, poate ai noroc, eu asa am reusit urmand acest tipar, dar a meritat efortul.

Bafta

Cine stie cunoaste ;)

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator marian1691
Reputație: 0

Cine vrea sa o fute...O fute Si Asa ...in cazul meu...Ma anunțat cand am ajuns...am ales sa stau...după mine a încercat sa anuleze restul de vizite dar si alți au preferat să vină...

Si la colega de locatie(Antonia)...La fel de aglomerat era...asa ca faza cu apa caldă nu ține la multă lume...eu unul chiar vroiam sa o fut...Asa ca am preferat...sa fac cu apa rece.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...