Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde
Postat
Acum 1 oră, il pupparo a spus:

Eu am fost ieri , a 7 sau a 8-a oara de la revenire,  numai rețin exact :lol:.  Oricum,  la Milena se pierd ușor numărul vizitelor.  La decolare , am avut un pic de ameteala , dar aterizarea a fost lina , pana la ultima picătură,  cu aplauze furtunoase :luv

Maestre,te salut,vezi poate a i urcat în MIG 29 cu dubla comanda.😂😂😂😂 Doar alea mai tremura la aterizare.Sa fim serioși aici avem de a face cu un autentic F 22 raptor.Bafta,respectele mele.

• Haha 2
  • Oras:Buresti
  • Oras:Buresti
Postat

Salutare!

Am fost la ea de câteva ori , serviciile sunt cele mai bune la ora actuala, singura problema care nu a rezolvat-o e cu întârzierile programările, de fiecare data am asteptam 15-25 de min pt ca nu era pregatita!

• Membru Premium
Reputație: 4124
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

"never give up never surrender" am parcurs azi la intensitate maxima, tot meniul de sex care mi a trecut prin minte!  sper sa i fi facut si eu un cadou la fel de frumos prin repriza de sex pe care am petrecut o si trait o impreuna cu ea si sa fi apreciat futaiul la fel de mult cum l am apreciat eu. Se pare ca da, dupa cum ii tremurau picioarele si toate celelate semne distincte de atingere a orgasmului, plina de erotism si senzualitate, pe mine ma face sa uit varsta pe care o are, iar orice intalnire cu ea pot garanta ca decurge la fel de fantastic. Greu sa se mai nasca, inca o a doua Milena...este extractul de parfum, din cel mai fin, care ti ramane muuult timp in receptorii olfactivi, lenjerie sexy pantofi cu toc rochita plasa neagra , par matasos , piele super fina in rest cea mai apriga devoartoare de sex de calitate. 200 lei jumatate de ora, fara emotii si fara repros. oglinzile din camera, lumina si titulara sunt setingul perfect pentru un episod din film XXX, 

• Lucifer: Chiar și sufletele cele mai pure pot fi corupte. Dante nu e omul pe care îl cunoșteai odată.
  • Beatrice: Tu i-ai făcut asta. I-ai corupt inima.
  • Lucifer: N-a mai trebuit să influențez omenirea de multe milenii, draga mea. Pur și simplu am introdus păcatul. Omul este cel care l-a răspândit ca pe o boală; cultivându-l, dându-i putere.
  • Beatrice: Nu e vina noastră, nimic din toate astea. Omul este bun.
  • Lucifer: Nu, nu înțelegi. Pământul este un alt fel de iad, iar oamenii sunt demonii săi.
  • Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Reputație: 60
  • Oras:Mogosoaia
  • Disponibila
  • Oras:Mogosoaia
  • Disponibila
Postat
On 3/8/2024 at 10:15 PM, 71laciport said:

"never give up never surrender" am parcurs azi la intensitate maxima, tot meniul de sex care mi a trecut prin minte!  sper sa i fi facut si eu un cadou la fel de frumos prin repriza de sex pe care am petrecut o si trait o impreuna cu ea si sa fi apreciat futaiul la fel de mult cum l am apreciat eu. Se pare ca da, dupa cum ii tremurau picioarele si toate celelate semne distincte de atingere a orgasmului, plina de erotism si senzualitate, pe mine ma face sa uit varsta pe care o are, iar orice intalnire cu ea pot garanta ca decurge la fel de fantastic. Greu sa se mai nasca, inca o a doua Milena...este extractul de parfum, din cel mai fin, care ti ramane muuult timp in receptorii olfactivi, lenjerie sexy pantofi cu toc rochita plasa neagra , par matasos , piele super fina in rest cea mai apriga devoartoare de sex de calitate. 200 lei jumatate de ora, fara emotii si fara repros. oglinzile din camera, lumina si titulara sunt setingul perfect pentru un episod din film XXX, 

• Lucifer: Chiar și sufletele cele mai pure pot fi corupte. Dante nu e omul pe care îl cunoșteai odată.
  • Beatrice: Tu i-ai făcut asta. I-ai corupt inima.
  • Lucifer: N-a mai trebuit să influențez omenirea de multe milenii, draga mea. Pur și simplu am introdus păcatul. Omul este cel care l-a răspândit ca pe o boală; cultivându-l, dându-i putere.
  • Beatrice: Nu e vina noastră, nimic din toate astea. Omul este bun.
  • Lucifer: Nu, nu înțelegi. Pământul este un alt fel de iad, iar oamenii sunt demonii săi.

Locația pe unde o mai are? Telefonul este tot acela din titlu? Mulțumesc.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare! Revizitat domnișoara și încercat și AP-ul, cu un plus de 100 leușteni (ON+NP+Ap-300 lei.. 1 finalizare). Da, Milena nu este o rară frumusețe, dar e piesă rară când vrei sex de calitate... Locația - aceeași de pe Giurgiului... Baia dotată cu tot ce vrei...are și o colegă, dar nimic deranjant... Milena te ia în brațe, te face să te simți special...Te tufe bine, că deh, îi place și duce... RECOMAND!

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost  și eu la mult lăudata Milena , la exterior cum au menționat unii este cel mult drăguță , nu este vreo frumusețe,  este miniona, însă pe servicii este top top, nici cu iubita nu ai parte de așa sex te sărută te mângâie , fk este cel mai bun, oralul la fel este soft dar foarte bun, fata chiar iubește ce face, igiena foarte buna, nu este pe graba. Fata chiar merita, cred că pe gfe este cea mai buna de pe sait. Prețul mi se pare un pic cam mare 400 leusteni , dar experiența este chiar plăcută. Fata chiar merita fututa.

Reputație: 56
  • Oras:Bucuresti
Postat

Au trecut cinci ani.. am incercat de trei ori să o re-văd, două nu a avut ea posibilitatea.. una eu.. am revenit a patra oară cu mesaj pe WhatsApp pentru programare cu.. cinci zile.. inainte.
   Dimineața.. am intarziat ceva minute față de ora stabilită, replica ei: " stai linistit.. te astept" ajung la restaurant Mirador primesc detaliile, urc si sunt primit de.. Mile.. îmbracată😁în.. two pieces.. lenjeria.. roşie cu plasă deasupra de aceiaşi culoare.. Pantofi bej round-toe heel.. cu ei, aproximez un metru cincizeci si ceva cam spre şaizeci..
   Fața? Simplă.. păr negru lung si drept.. ochi normali cu mici cearcăne.. nasul la fel, normal.. buze subțiri.. silueta slim cu sânii mici (puțin lăsați..vârsta?)
   Trecem la servicii sexuale? Doar pentru asta am venit, nu? Te sărută de cum intri pe uşă, nu te lasă deloc, se lipeşte de tine, are un fel "alintat" de a vorbi, te ajută să te dezbraci (umeraşul e nelipsit) ajungi la baie (întrebat dacă vrei?).. revenit in cameră, unde iar eşti sărutat până ajunge cu pula in gură.. care o suge lent cu încercări accentuate de deep..intră toată dacă o iei de cap si iobagi dar are putin gag reflex.. de aceea nu forțez nota..la sex, se suie pe tine, sare in pulă ca nimeni alta, cu săruturile de rigoare, schimb poziția, o bag sub mine.. cu adaos.. două perne.. să intre bine si dau până obosesc.. in pauza😁..  lăsând-o să mă sugă cu lins pe coaie si alte alea..
   Mai vorbim de una de alta..timpul trece.. două ore (minus 20 minute, a mea întârziere).. mă duc la baie, nu înainte de a primi undă verde deoarece se ştie, mai e o colegă in apartament care nu am văzut-o/simțit-o.. plătesc opt sute.. and.. see you next time.. ?

• Like 2
  • Membru Premium
Reputație: 10276
  • Oras:under the earth
Postat

Cred ca a luat o pauza ca si-a dezactivat whatsapp-ul

• Like 1
Reputație: 252
Postat
On 5/19/2024 at 3:21 PM, Subteranaa said:

Cred ca a luat o pauza ca si-a dezactivat whatsapp-ul

Dap, asa se pare… 

Mie mi-a spus ca are planuri de viitor (din ce am dedus, anul asta) dar clar nu atat de curand. Oare va reveni?

Postat
Acum 56 minute, gladiato a spus:

Nimeni nu mai zice nimic...

eu unu nu prea am ce să zic maestre că nu am mai văzut o de vreo 4 ani când era la vouque 

• Like 1
Postat

Saptamana trecuta mi-a raspuns colega ei la mesaj si mi-a spus ca este in concediu. Nu am intrebat cand va reveni.

• Membru Premium
Reputație: 10276
Postat
Acum 32 minute, svyper a spus:

Saptamana trecuta mi-a raspuns colega ei la mesaj si mi-a spus ca este in concediu. Nu am intrebat cand va reveni.

Voi pe ce număr ii scrieți de v-a rapsuns chiar si colega ca mie imi apare ca a dezactivat whatsapp? 

Postat
40 minutes ago, Subteranaa said:

Voi pe ce număr ii scrieți de v-a rapsuns chiar si colega ca mie imi apare ca a dezactivat whatsapp? 

Zilele astea am observat ca whatsapp-ul este cand activ, cand dezactivat… Chiar acum 2-3 zile parca era inactiv, ieri era sigur activ iar azi pare sa fie iarasi inactiv…

Numarul este cel din titlu.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Reputație: 22540
Postat

Confirm spusele fratelui Svyper. 

• Like 1
  • Mersi 1
Reputație: 738
Postat

De Paște a intrat...știu........dar cred ca nu mai revine curand.....🤔🤔🤔

Postat

Pare ca whatsapp-ul ei a fost reactivat.  Poate cineva sa confirme daca s-a intors? 
Eu nu pot ajunge pe la ea prea curand oricum.

Reputație: 1193
Postat

Nu a revenit... mi a răspuns pe whatsapp....cred ca a răspuns colega ei....folosesc același numar...ma încurca mereu faza asta...colega nu primește alții nimfomani...cred ca e pe circuit închis.....

Postat

Da, chiar nu inteleg de ce colega ei raspunde mereu si face programarile in locul ei. 
…macar daca ne-ar spune cand/daca se intoarce.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...